8/01/15

Céline <3 Joan Didion

3 53 celine-joan-didion-spring-2015-holding.jpg

Kaikki blogiani seuranneet tietävät, että rakastan jo kypsempään ikään ehtineitä tyylitaitureita. Advanced Style kuuluu lempiblogeihini ja ammennan jatkuvasti inspiraatiota vanhempien naisten elämänviisaudesta ja tyylitajusta. On ollut kutkuttavaa havaita tässä nuoruutta ihannoivassa maailmassa trendi, joka nostaa esiin kaikein ikäisiä ja näköisiä naisia ja viimein tuntuu antavan tilaa ja arvoa muullekin kuin virheettömän sileälle iholle, hoikalle vartalolle ja perinteisen klassiselle kauneudelle.

Parin viime vuoden aikana on nähty muutama aivan mainio mainoskampanja, joita tähdittämässä on ollut muun muassa juuri Advanced Stylen sivuilta tuttuja upeita naisia: Karen Walkerin aurinkolasikampanja parin vuoden takaa sekä nyt viime syksyltä & Other Storiesin upeat muotikuvat legendaarisen Iris Apfelin kanssa. Nyt myös Céline on liittynyt näiden ilahduttavan raikasta, uudenlaista naiskuvaa välittävien muotibrändien joukkoon pestaamalla mainoskasvokseen 80-vuotiaan amerikkalaiskirjailijan Joan Didionin, joka on tunnettu kirjallisen tuotantonsa ohella myös tyylitajustaan.

daria-werbowy-juergen-teller-celine-resort-2015-1.jpg

Photo: Tyrone Lebon for Céline Resort 2015

Didionin rooli Célinen muusana näkyy myös kevään 2015 -mainoskampanjassa, sillä Daria Werbowyn tähdittämässä kampanjassa on selvästi haettu vaikutteita kirjailijan potretista 70-luvulta. Toivotan tällaisen trendin todella lämmöllä tervetulleeksi. Lisää kaiken ikäisiä, kokoisia ja näköisiä ihmisiä muodin pariin ja mainoskampanjoihin! :)

Translation: Céline joins the group of fashion brands that embrace femininity in all ages, sizes and forms by hiring American author Joan Didion as the face of their campaign. This is the kind of trend I love!

Photo: Juergen Teller for Céline

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Minä vain

    Tämä kommentti ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta pakko kertoa kuitenkin! Katsoin viikko sitten Teemalta dokkarin, jossa esiteltiin yli 70 v muodikkaita mummuja. Taisi olla juurikin se dokkari, josta säkin mainitisit. Mitä mahtavia persoonia ja loistavia tyylejä! <3

  • Jenniii

    Liittyyhän tämä aiheeseen hyvinkin. :) Pitääpäs tsekata, josko löytyisi Areenasta se dokumentti! Olikohan se se Fabulous Fashionistas? Yksi inspiroivimmista dokumenteista koskaan. <3

  • Jenniii

    I couldn’t agree more! :)

Related posts