7/01/15

Häämessuille, humpsis!

56 haamessut_leimasin.jpg

Mikäli joku ei nähnyt tuota edellistä postausta aiheesta, niin ehei, en ole menossa naimisiin, mutta sen sijaan sain ilahduttaa lukijakunnan morsiamia, sulhasia, kaasoja ja bestmaneja arpomalla muutaman kahden hengen lippupaketin nyt viikonloppuna järjestettäville Mennään naimisiin! -häämessuille. Ensinnäkin lämpöiset onnittelut kaikille avioliiton onnelliseen satamaan purjehtiville! :) Ja sitten on aika julkistaa, keillä oli tällä kertaa arpaonni matkassa!

Tittuli:

Ystävän häihin tarvittaisiin kipeästi vinkkejä! Kuukaudeksi on valikoitunut marraskuu (jotta tässä vuoden synkimmässä kuukaudessa olisi juhlittavaa vuodesta toiseen) ja erityisesti erikoinen aikavalinta saa aikaan vinkkikaipuun.

Hanna H.:

Uuh, olisi ihana päästä messuilemaan! Meillä on häät maaliskuussa ja pienen vauva äitinä niin moni asia on vielä suunnitteluasteella. Hakisin ideoita niin musiikkin, kuin valokuviin ja viihtyisin piiiiitkään shampanjabaarissa ;). Olisi ihana päästä inspiroitumaan ja hakemaan ideoita yhdellä kertaa, kun aika on muutoin kortilla. Toivottavasti onnetar suosisi!

SuviM:

<em>Kahdella parhaalla ystävälläni on ensi kesänä häät, häät ovat ensimmäiset kaveripiirissämme ja olen molemmissa kaasona :) Messuilta olisi ihana heidän kanssaan etsiä ideoita tuleviin häihin, olemme jo päättäneet mennä messuille joka tapauksessa, joten liput olisivat huippu yllätys! En ole aiemmin ollut kaasona häissä, joten lisävinkit ovat todella tarpeen… jotta olisin mahdollisimman hyvänä apuna ystävieni häitä suunnitellessa! :)

Käykäähän vikkelästi tsekkaamassa sähköpostinne, niin pääsette viikonloppuna messuilemaan! :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts