6/01/15

Tuoksuvaa tammikuuta!

59 candy5.jpg

Ei olisi viime vuosi voinut mukavammin päättyä tai uusi paremmin alkaa kuin teidän mahtavia palautteitanne lukemalla. Lämmitti kovasti mieltä, että niin moni oli jaksanut kirjata mietteensä ylös. KIITOS. Moni lueskelee blogia siellä vaivihkaa taustalla ja kommentoi vain harvoin, joten tuntuu tärkeältä aina välillä saada tällä tavoin kootusti lukea ajatuksianne, millaisista blogijutuista tykätään ja millaisia erityisesti toivotaan. Se ei aina nimittäin välity tänne ruudun tälle puolen, mitkä ovat olleet niitä lukijoiden suosikkiteemoja. Tämä palauteryöppy antoi kivasti tukea sille, mihin suuntaan haluan blogiani kehittää. :)

Yksi teistä palautetta antaneista pääsee pian nuuhkimaan tämän hetken lempituoksuani, sillä sain arpoa teidän lukijoiden kesken yhden Prada Candy Florale -hajuveden. Ja nyt on aika julkistaa, ketä onni potki arvonnassa! Kommenttinne olivat niin mahtavia, että olisinpa voinut lahjoa teitä kaikkia, mutta valitettavasti tuoksuputeleita ja sarjakuvakirjoja on jaettavaksi vain yksi. Tällä kertaa onnettaren suosiossa oli LiisaRia seuraavalla kommentilla:

LiisaRia:

Pupulandia oli ihan ensimmäisiä blogeja, joita aloin seurata vuosia sitten, aikana jolloin blogeissa ei juuri esiinnytty omalla naamalla tai nimellä, ja kun blogeja oli vain kourallinen. Vuosien saatossa olen seurannut monia muitakin, aina välillä joku on jäänyt pois omalta seurantalistalta ja palannut takaisinkin, mutta Pupulandia on ja pysyy! Ruusut menevät koko blogille, joka on esteettisesti silmää hivelevä ja samalla ajatuksia herättävä, tyyliä inspiroiva ja päiviä piristävä. Kiitos ihanasta blogista!

Suurkiitos kaikille, jotka jätitte palautetta ja onnentoivotukset LiisaRialle! Käyhän tsekkaamassa sähköpostisi. :)

candy4.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts