4/01/15

Yllättävät kaksi marjaa

12 89 ingrid2.jpg

Törmäsin tässä aamutuimaan niin hämmentävään mielleyhtymään, että on pakko jakaa se myös teidän kanssanne. Tiedän, että erilaiset yhdennäköisyysjutut ovat usein hyvin paljon katsojasta kiinni. Siinä missä yksi ihminen näkee kahdessa näyttelijättäressä hurjasti samaa näköä, toinen on asiasta aivan eri mieltä. Olen joskus täällä blogissa esitellyt sellaisia tähtiä, jotka ovat minusta ulkoisesti kuin kaksi marjaa: mallikaksikko Sasha Pivovarova ja Gemma Ward, näyttelijäkomistukset Javier Bardem ja Jeffrey Dean Morgan sekä Katy Perry ja Zooey Deschanel

Kaikkia googlaillessa on saanut huomata, etten ole ollut ainoa yhdennäköisyyden huomannut, koska samankaltaisia vertailuja löytyy roppakaupalla. No tänään hoksasin niin hassun parivaljakon, josta löysin jotain samaa näköä, että on pakko kysäistä teiltäkin, näettekö saman kuin minä? Bongasin jonkun ihanan vanhan kuvan Ingrid Bergmanista ja häkellyin legendaarisen näyttelijättären sivuprofiilia tutkaillessani, kun mieleen putkahti ajatus, että kylläpä sivuprofiilissa ja hymyssä on paljon samaa kuin Will & Grace -sarjan Debra Messingillä. Ja eikun googlaamaan! Jälleen kerran sain todeta, etten ole yksin ajatusteni kanssa. 

indrid1.jpg debra2.jpg

Yritin etsiä kuvapankista sopivan samoilla ilmeillä varustettuja kuvia, mutta se osoittautui mahdottomaksi tehtäväksi. Debrasta lähes kaikki löytyneet kuvat olivat tuollaisia säteilevällä hymyllä varustettuja poseerauksia punaisella matolla, kun taas Ingridin potrerit olivat pääasiassa vakavia tuijottelukuvia leffojen kohtauksista. Ja tietysti meikit ja hiukset ovat kaksikolla aivan erilaiset, mutta jos uteliaisuus heräsi, niin googlatkaapa kaksikon nimet yhdessä, niin löytyy enemmän vertailukohtaa. Ingridin tytär Isabella Rossellini vie tietysti voiton yhdennäköisyydessä äitinsä kanssa, mutta tämä mielleyhtymä Debra Messingiin oli vain niin yllättävä.

Tämä kaksikko ei ole ehkä se kaikkein ilmiselvin yhdennäköisyydeltään, mutta jotain samaa silti noissa naisissa näen. Ja tulipa tuossa kuvapankkia selatessani ihasteltua Ingrid Bergmanin valovoimaa ja entisaikojen tyyliä siinä määrin, että pitää ehkä omistaa niille nostalgiakuville vielä joku oma postauksensa. :)

Translation: Have you ever noticed that Ingrid Bergman and Debra Messing look a little bit alike? These photos are not the best examples but google them together and see for yourself. :)

ingrid3.jpg debra1.jpg

Photos: All Over Press

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts