2/01/15

Korurasian pastellipiristys

6 86 koru3.jpg

Kävin joulukuun alussa ihanalla pikavisiitillä Tallinnassa ja tulin tuolloin piipahtaneeksi virolaista designia myyvässä Eesti Disaini Majassa. Pikku-putiikki oli täynnä toinen toistaan oivaltavampia ja kauniimpia esineitä, mutta yhteen pöydännurkkaan jäin hypistelemään pidemmäksi toviksi. Helina Nelis -nimisen suunnittelijan keraamiset pikkuesineet ja korut olivat vain niin persoonallisia ja suloisia, että ryhdyin heti suunnittelemaan jonkun pienen matkamuiston ostamista itselleni. 

Myynnissä oli yksinkertaisia pastellisävyin ja kullanhohtoisin yksityiskohdin maalattuja posliinilaattoja sekä hassuja pieniä keramiikkaesineitä kuten nallekarhuja, astronautteja ja muita hahmoja. Olisin kelpuuttanut koruista omakseni minkä tahansa, mutta jotenkin se kaikkein yksinkertaisin keraaminen laatta tuntui sitten lopulta eniten minun näköiseltäni. Eikös olekin symppis koru? :) Eesti Disaini Majalla on myös verkkokauppa, mutta jostain syystä siellä ei näyttänyt olevan myynnissä kuin niitä posliinikarhuja. No onpahan hyvä syy mennä käymään siellä Eesti Disaini Majassa ihan paikan päällä. ;)

Translation: Such cute jewellery design by Estonian Helina Nelis. You can find her porcelain items in Estonian Design House (Eesti Disaini Maja) in Tallinn, but they also sell some of her designs in the webshop. :)

koru1.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts