2/01/15

Häähulinaa, juhlahumua ja muuta mukavaa

90 62 MNaimisiinVal_5957.jpg

Kaupallinen kampanja: yhteistyössä Mennään naimisiin! -häämessut

Hohoi kaikki tulevat morsiamet, kaasot, sulhot, bestmanit, äidit ja anopit! Aloitetaan vuosi täällä blogin puolella juhlatunnelmissa, sillä luvassa on nimittäin hääasiaa. :) Uusi vuosi tuo mukanaan paljon kaikenlaista, mutta tarkennettakoon heti alkuun, että otsikosta huolimatta minulle eivät hääkellot tänä vuonna kilkata. Parempi tehdä se selväksi heti kättelyssä, ennen kuin joku ehtii siellä innostua. :D Kaveripiirissä sen sijaan on selvästi alkanut melkoinen hääbuumi, koska pariin viime vuoteen ovat mahtuneet monet häät. 

Itselleni häähommat ovat toistaiseksi olleet ajankohtaisia lähinnä ystävien kautta sekä #tahdon-kampanjan myötä. Viimeisimmissä mietinnöissäni häätouhujen osalta ovat yhdistyneet oikeastaan vähän molemmat. Vanha yläasteaikainen kaverini otti nimittäin minuun viime syksynä yhteyttä, koska kaipasi apua ja ideoita hääpukeutumiseen. Ystäväni on nyt keväällä aikeissa rekisteröidä parisuhteensa ja juhlapukeutuminen on tuottanut pariskunnalle pientä päänvaivaa, kun liiton solmivatkin kaksi morsianta. Ystäväni ei todellakaan ole mikään mekko-ihminen, joten asuvalintaa on pitänyt miettiä aivan uudesta kulmasta, mutta onneksi sopivan asun jäljille on jo pikkuhiljaa päästy. :) Kylläpä muuten kuulostaa tosi kököltä puhua ”parisuhteen rekisteröimisestä” – kamalan kankeaa ja byrokraattista. Toivottavasti voidaan pian jättää tuo termi kokonaan historiaan ja puhua vain yksinkertaisesti avioliitosta ja naimisiinmenosta.

haamessut_leimasin.jpg

Hääasiat ovat siis viime aikoina olleet yllättävänkin paljon mielessä. :) Jos siellä ruudun takana on muitakin, joille häät ovat ajankohtainen asia, niin nyt olisi teille pikku-vinkki: tammikuun alkupuolella 10.-11.1.2015 järjestetään nimittäin Helsingin Wanhassa Satamassa Mennään naimisiin! -häämessut, jotka ovat Pohjoismaiden suurin häätapahtuma. Vaikka häitä ei olisikaan tiedossa, niin muidenkin juhlien järjestäjien kannattaa panna tänä vuonna jo 20. kerran järjestettävät messut merkille, sillä messuilta voi saada älyttömän hyviä ideoita ja vinkkejä  myös muunlaisten kemujen järjestämiseen, koristeluun, tarjoiluun ja muihin yksityiskohtiin.

Messuilla on mukana kaiken kaikkiaan yli 150 hääalan yritystä ja tapahtumassa on tarjolla valtavasti kiinnostavaa ohjelmaa, johon kuuluu perinteisten hääpuku- ja juhlavierasmuotinäytösten ja hääalan ammattilaisten tietoiskujen lisäksi vaikka mitä kiinnostavaa. Tänä vuonna mukana on entistä enemmän kiinnostavia workshoppeja, joissa pääsee kokeilemaan ja treenaamaan ideoiden viemistä käytäntöön ihan itse.

SCK_6454-Edit-2.jpg

Paikan päällä on mahdollisuus muun muassa päästä näpertelemään koristeluita askartelugurujen johdolla, saada oppia kuppikakkujen taidokkaaseen koristeluun sekä päästä harjoittelemaan morsiuskimpun tekemistä mestarifloristi Jouni Seppäsen johdolla. Uskaltaisikohan wannabe-floristi luikahtaa tuonne morsianten ja kaasojen sekaan kokeilemaan kukkien sidontaa ihan vain omia ikkuna-asetelmia varten? ;) Tapahtumassa on myös mahdollista päästä huippumeikkaajien, Raili Hulkkosen ja Lalli Savolaisen, meikkioppiin ja löytyypä messuilta samppanjabaarikin. Saman katon alta on siis näppärästi mahdollisuus ammentaa aimo annos inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita juhlien järjestämiseen. Koko messujen ohjelman voi kurkata täältä

Saan myös arpoa muutamalle onnekkaalle lippuja tuonne messuille, joten huomio kaikki häitä tai muita suurempia juhlia täksi vuodeksi järjestelevät ihmiset! :) Jaossa on 3 kahden hengen lippupakettia 10.-11.1. järjestettävään tapahtumaan ja kisaan voi osallistua kertomalla kommenttiboksissa, mihin juhliin itse olisi messuilta hakemassa inspiraatiota ja mikä messujen ohjelmassa kiinnostaa eniten. Kilpailu on voimassa 6.1.2015 asti ja muistathan jättää kommentin yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen.

MnVillaValinnat_6876.jpg

Kuvat: Mennään naimisiin! -häämessut

Tags: , , , , ,

Categorised in: Yleinen

90 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Riia

  Noniin! Minusta tulee vaimo (iik!) ensi heinäkuussa ja yksilläkään häämessuilla en ole vielä käynyt. Osa järjestelyistä on jo hanskassa, mutta esim. kutsut, ohjelmat, ym. paperituotteet on vielä suunnittelematta ja toteuttamatta. Samaten kukkaset on vielä hämärän peitossa. Nämä messut voisivat olla mahtava inspiraatiopläjäys näiden suhteen!

 • sus

  Kiva olisi päästä hakemaan inspiraatiota ja ideoita omiin juhliin, niitä kun on ensi vuonna luvassa useammat! :)

 • Hannako

  Naimisiin menemme tänä vuonna, joten kaikki ihanat ideat messuilla kiinnostavat! :)

 • San

  Omiin häihini kaipaisin inspiraatiota < 3

 • tuovituulia

  Oi, mukana ollaan! Erityisesti tuo kukkiensidonta kiinnostaa. :)

 • Menen naimisiin näillä näkymin syksyllä 2016, joten kaikki hääjutut kiinnostavat kovasti :) Messuilla on paljon mielenkiintoista ohjelmaa, mutta erityisesti (samppanjan juonnin lisäksi ;) haluaisin osallistua askartelupajaan, jossa tehdään koristeita häihin. Haluaisin tehdä mahdollisimman paljon itse, vaikka hieman köppäkynsi olenkin :)

 • ellunen

  Hei!

  Olisin ehdottomasti yllättämässä yhden rakkaimmista ystävistäni, joka menee elokuussa naimisiin. Nappaisin hänet mukaan messuille hakemaan ideoita ja niksejä omia häitään varten sekä viettämään laatuaikaa kanssani. Eniten messuilla siis kiinnostaisikin Ideahuoneessa olevat askartele itse koristeet ja kiitoslahjat :)

 • norppu

  voih, minä! tänä kesänä on kahdet ystävän häät, ja kesänä 2016 tiedossa on omat. omien juhlien suunnittelu on jo alkanut pinterestissä, mutta konkretiaa kaivattaisiin. messut olisi aika kiva lisä tähän alkaneeseen hypetykseen. kaasoakin pitäisi varmaan alkaa kyselemään, jotta saisin kaverin mukaan tuonne… :-)

 • heimemennäännaimisiin

  Olen menossa naimisiin tämän vuoden elokuussa ja hääsuunnittelut pitäisikin polkaista sekavien ajatusten asteelta konkreettisemminkin käyntiin! Häämessuille meno on ollut vuosia tämän häähullun oma haave ja nyt kun sinne menoon on erittäin hyvä syy, tulisivatkin liput tarpeeseen :) Aion itse tehdä oman hääkimppuni, joten trendit ja ideat floristilta kiinnostavat (kaiken muun ohella) kovasti, hääpukunäytöksistä puhumattakaan.

 • Sannuli

  Minua kosittiin ennen joulua, joten häiden suunnittelu on erittäin ajankohtaista :) itseäni messuilla kiinnostavat erityisesti hääpuvut, oman tyylin päättäminen aiheuttaa päänvaivaa eniten tällä hetkellä :D

 • Smirde

  Omia häitä juhlitaan tämän vuoden viimeinen päivä, eli hääteema muodostuu uudenvuoden juhlinnan ympärille. :-) nyt olisi kuitenkin tosissaan aika alkaa tehdä päätöksiä kutsujen, koristelujen, pukeutumisen ja ohjelman osalta. Mielelläni menisinkin messuille näpretelemään ja etsimään ideoita!

 • Jenniku

  Ystäväni on menossa naimisiin kesällä, joten olisi ihana yllättää hänet näillä lipuilla! Yhdessä voisimme löytää hyviä vinkkejä kesän juhliin :)

 • morsian 15

  Menemme syksyllä 2015 naimisiin Aruballa, enkä ole vielä yhtään tutkinut hääjuttuja, joten messut kiinnostaisivat kovasti. Ainakin hääpukuvaihtoehtoja olisi kiva nähdä!

 • Hanna H.

  Uuh, olisi ihana päästä messuilemaan! Meillä on häät maaliskuussa ja pienen vauva äitinä niin moni asia on vielä suunnitteluasteella. Hakisin ideoita niin musiikkin, kuin valokuviin ja viihtyisin piiiiitkään shampanjabaarissa ;). Olisi ihana päästä inspiroitumaan ja hakemaan ideoita yhdellä kertaa, kun aika on muutoin kortilla. Toivottavasti onnetar suosisi!

 • emmi_

  Olen kaasona ystävälleni, joka menee tänä vuonna naimisiin. Olisi ihanaa viedä morsian hakemaan inspiraatiota tärkeää päivää varten.

 • emmita

  Omat häät ovat toukokuussa, joten ehkä ilmaislipuilla uskaltautuisin messuille. Muuten ei oikein ole häähössötys vielä iskenyt päälle :)

 • tuulipaa

  Häämessuilta inspiraatiota kaivattaisiin freeseihin koristelu- ja tarjoiluideoihin – kaason roolissa :-)

 • Yllätysmorsian

  Olen kaikkien antimorsiamien äiti. Jotenkin kuitenkin on rakkaus päässyt yllättämään ja minä-en-koskaan-järjestä-mitään-häitä-ihminen onkin menossa elokuussa naimisiin ja oikein kunnolla meneekin;D Insipraatiota häähumuun kaipailisin ja tunnelmaan virittäytymistä. Hyödyllisin osio olisi tuo meikkikoulu…pelkkänä ripsarityttönä tulisivat opit tarpeeseen, jottei häissäkin olisi pelkkää ripsaria…

 • Karamellit

  Ensi kesän häihini olisi ihana saada ideoita ja vinkkejä niin meikkiin, hääkimppuun kuin koristeluunkin alan ammattilaisilta.

 • iivana

  Menimme jouluna kihloihin, ja häät järjestetään lähitulevaisuudessa. <3 Yleisesti vinkkejä erityisesti koristeluihin ja kukkiin olisi mahtava saada. :)

 • Nettakos

  Olen ensi kesänä ensimmäistä kertaa elämässäni kaasona :) Kyseisellä morsiamella on kaasoja yhteensä viisi, ja hän on luvannut maksaa liput näihin messuihin omasta pussistaan meille kaikille. Koska hän on opiskelija, olisi mukava yllättää hänen muutamalla valmiiksi maksetulla lipulla. Aiomme ainakin mennä katsomaan hääpukunäytöksiä.. :)

 • Sini_H

  Minulle on langennut suuri kunnnia toimia rakkaan ystäväni Kaasona. Tämä on iso asia minulle sillä en ole koskaan aiemmin päässyt osallistumaan häihin ja nyt heti toimin Kaasona. Olemme viettämässä viikonloppua Helsingissä kyseisen ystävän kanssa Messujen aikaan, joten olen ajatellut yllättää hänet messujen merkeissä. 

 • Hanhyvar

  Minäkin tulevana heinäkuun morsiona voisin todella saada uusia ideoita juhliin! Kihloista hääpäivään ei alunperinkään ollut aikaa kuin reilun vuoden, joten valmistelut ovat menneet tähän asti aika hyvällä tahdilla. Kuitenkaan kukkia tai omaa meikkiä ja kampausta en ole vielä yhtään ehtinyt miettiä, joten muotinäytös kyllä kiinnostaisi. ;)

 • ameliaemilia

  Voih minä heti ajattelin että Jenni menee naimisiin! Harmistus! :D 

  Mutta osallistun kanssa arvontaan, inspiraatiota tosin en tarvitse häihin vaan aion kesällä järjestää sellaiset isot teemajuhlat ihan muuten vaan. Plus että rakastan häitä ja suunnittelen täyttä päätä jo niitä omiakin vaikkei mies ole vielä kosinut eikä varmaan ihan heti sitä teekään virallisesti. :D Olisi silti huippua messuilla! :)

 • Jude

  Kyseisille messuille olen menossa, lippuja kylläkään en vielä ole ostanut. Toimin siskoni kaasona. Häät kylläkin ovat vasta parin vuoden päästä, mutta lähdetään siskon kanssa ammentamaan jo inspiraatiota kyseisiin juhliin ajoissa.

 • Tittuli

  Ystävän häihin tarvittaisiin kipeästi vinkkejä! Kuukaudeksi on valikoitunut marraskuu (jotta tässä vuoden synkimmässä kuukaudessa olisi juhlittavaa vuodesta toiseen) ja erityisesti erikoinen aikavalinta saa aikaan vinkkikaipuun.

 • essiemilia

  Ollaan jo päätetty siskoni ja parhaan ystäväni kanssa, että tuonne on päästävä. :) Liput tulisi siis tarpeeseen! :) Kukaan meistä ei ole menossa tänä vuonna naimisiin, mutta kahdella on jo häämekot ostettuina – täydelliset kun löytyivät, niin mitä sitä ostoa panttaamaan. :D

 • HeiLa

  Häämessuille pitäisi ehdottamasti päästä veljeni tulevan vaimon kanssa. Pienet ja intiimit häät ovat toukokuussa. Kiinnostavinta tietenkin, puvut ja kukat vaikka morsian onkin jo puvun hommannut. Pääpaino tulee heillä juhlien sijaan olemaan vihkitilaisuudessa ja häämatkassa joten näiden suunnitteluun kaivattaisiin vielä vinkkejä. Myös uudet näkökulmat hääkuvaukseen kiinnostavat.

 • viiviK

  Omiin tuleviin häihini hakisin inspiraatiota ehdottomasti! Varsinkiin kukkiin ja pukuun, sekä koristeluun jajajaja siis ihan kaikkeen, koska kaikki on vielä ihan auki ja en tiiä ees mistä alottaa :)

 • Maiski

  Mukana ollaan! Messut kiinnostaisivat koska tänä vuonna yksi parhaista ystävistäni menee naimisiin ja sain kunniatehtävän olla kaaso.

 • piupau

  Menisin tuonne etsimään ideoita omiin ehkä muutaman vuoden sisällä vietettäviin häihin, joita vois pikkuhiljaa alkaa suunnittelemaan. :) Eniten kiinnostaa muotinäytösten lisäksi työpajat ja photobooth. :D

 • Kiiku

  Vielä olis aika paljon isompia ja pienempiä suunnitelmia tehtävänä ja yksityiskohtia hiottavana ennen toukokuun häitämme, täältä voisin hyvin hakea vauhtia inspiraatiolle.

 • miljamorsian

  Olen nuoresta 21 vuoden iästäni huolimatta morsian, ja häämme ovat jo helmikuun lopussa. Olisi ihanaa päästä messuille! :) Toivoisin saavani sieltä erityisesti viime hetken koristeluideoita, sillä käytännön järjestelyt ovat jo valmiina, mutta juhlapaikan ulkoasu on vielä loppuun asti miettimättä.

 • Susa-

  Itse häitä suunnittelevana nuo messut kyllä kiinnostaa :) Eniten kiinnostaa ainakin hääpuvut ja sormukset. Myös inspiraatiota hääkuviin olisi kiva saada.

 • Emmikki

  Veisin toukokuussa naimiseen menevän, ja vielä yksityiskohtien osalta kuutamolla olevan siskoni messuille! Sieltä hän voisi saada inspiraatiota kukka-asetelmiin, koristuksiin ja muihin ideoihin.

 • Satu-maarit

  Häät mielessä <3

 • Lloiz

  Omiin kesäkuisiin häihini inspiraatiota ja ideoita kaipisin.:)

 • My&Mini

  Ensi elokuun häihini kaipaisin insiraatiota.

 • Morsmaikku

  Ihana olisi päästä messuja tutkimaan! Olen menossa loppuvuodesta (apua, ei enää ensi vuonna!) naimisiin ja tuntuu, että olen hieman ymmälläni häätouhotuksista. Onneksi mies ja kaaso ovat kärsivällisiä ja opastavat hääviidakkoon eksynyttä morsianta :)

 • Pumpuli

  Omiin häihini heinäkuussa katsoisin muotinäytöstä sillä silmällä. Rakkaalla ystävälläni on myös häät samassa kuussa kuin omani, pyytäisin hänet seurakseni! 

  emma.hameenaho@gmail.com

 • Hääjutut mielessä

  Ihanalta kuulostaa! Omat häät ovat edessä heinäkuussa, ja niitä varten olisi ihana lähteä hakemaan vinkkejä ja ideoita. Erityisesti koristeet kutsut, kiitokset ja kukat kiinnostavat. :)

 • miija

  Meillä on tammikuun lopulla häästiäiset eli hää-ristiäiset, joiden koristelupuoli on vielä avoin. Sinne siis!

 • Ouna

  Oi, olisi ihanaa päästä fiilistelemään! :)

 • JaanaN

  Olemme menossa ensi syksynä naimisiin ja olisipa ihanaa päästä häämessuille inspiraatiota hakemaan, kun häiden teema on vielä vähän hakusessa. Myös puolisoni oli messuista innoissaan, joten matkaseurakin olisi jo tiedossa. :-)

 • Kertttu

  Laskettiin juuri että omaan hääpäivään alkaa olla jo niin vähän aikaa, että oikeita päätöksiäkin pitäisi kai alkaa tekemään.. Hääpaikka on jo olemassa ja paljon ideoita mielessä, mutta tarkemmat suunnitelmat ovat vielä ajatuksen tasolla. Messuille olisi kiva päästä yleisesti inspiroitumaan, varsinkin kukat ja muut koristeet mietityttävät vielä. :–)

 • marjaav

  Hei,
  Ollaan menossa häämessuille ystäväni kanssa. Itse olen siis onnekkaasti kaason roolissa! <3 ilmainen sisäänpääsy todellakin tulisi käyttöön! Ihanaa alkavaa vuotta Sinulle :)

 • Emmitu

  Syyskuussa 2015 olisi tarkoitus viettää pienehköt häät, eikä niiden eteen ole vielä mitään ideariihtä kummempaa tehty. Ideahuoneen hääkimpun sidonta kuulostaa kutkuttavalta, mutta myös muuhun koristeluun ja sormuksiin lähdetään sulhasen kanssa messuilta hakemaan inspiraatiota.

 • Tulppunen

  Paras ystäväni menee ensi syksynä nimisiin ja aion auttaa häntä parhaani mukaan, jotta hänen häistään tulisi ikimuistoisen ihanat. Olen kaasona, ja ajattelin lähteä ystäväni kanssa häämessuille hakemaan ideoita häiden järjestelyyn.

 • natu

  Messuilta olisi kiva hakea hääideointiin vähän ensituntumaa, sormukset ja häämuotinäytös kiinnostavat erityisesti. :)

 • iv

  Oi! En ole koskaan ollut häämessuilla, mutta nyt kun omia häitä tanssitaan elokuussa, ei lisävinkeistä esimerkiksi meikin ja kukkien suhteen olisi haittaa… Taidanpa jokatapauksessa käydä piipahtamassa.

 • AnuUna

  Olemme ystäväni kanssa kaasoina rakkaalle ystävälle elokuussa 2015. Tämä jo kymmenen vuotta seurustellut ystävämme avioituu viimein lastensa isän, rakkaansa, niinikään ystävämme kanssa. Morsian on yleensä ollut aina se joka yllättää muut: pieniä kortteja, kukkia, ”nyssäköitä” ja paketteja löytyy milloin mistäkin – nyt on meidän vuoromme yllättää hänet. Häämessuilta alkaa huikea häävuosi 2015 – samalla ystävyyden vuosi!

 • talvimorsian

  Me mennään naimisiin helmikuussa 2016 ja odotan jo innolla ensi viikonlopun häämessuja.
  Kaikki siellä kiinnostaa, mutta erityisesti kaikki askartelujutut.
  Vinkkejä ja inspiraatiota talvihäiden suunnitteluun :)

 • SuviM

  Kahdella parhaalla ystävälläni on ensi kesänä häät, häät ovat ensimmäiset kaveripiirissämme ja olen molemmissa kaasona :) Messuilta olisi ihana heidän kanssaan etsiä ideoita tuleviin häihin, olemme jo päättäneet mennä messuille joka tapauksessa, joten liput olisivat huippu yllätys! En ole aiemmin ollut kaasona häissä, joten lisävinkit ovat todella tarpeen… jotta olisin mahdollisimman hyvänä apuna ystävieni häitä suunnitellessa! :)

 • Laura Pärnänen

  Olemme avopuolisoni kanssa ”sitomassa solmun” toukokuussa, ja olemme menossa messuille vielä inspiraatiota (ja alekuponkeja) 10.1! Olisi ihanaa voittaa liput, maksamme häät kokonaan itse, joten arvostamme pieniäkin säästöjä :)

 • Morsio2015

  Floristin opit kiinnostaisivat kovasti, sillä haluaisin hääpäivänä kutreilleni tuollaisen kukkakruunun. Sulhanenkin on yllättäen ollut todella innostunut hääjärjestelyistä ja olisikin ihanaa yllättää hänet pienellä hääpläjäyksellä.

 • opsking

  Eikä! Just tätä tarttin. Heinäkuussa ovat toivottavasti omat hääni, jos kaikki sujuu hyvin. 8.1 Pitäisi paikkoja mennä katsomaan ja, jos taskuun jää hyvä kartano niin pitäisi päästä mahdollisimman nopeasti touhuamaan kaasoni kanssa:)

 • Annikaja

  Hitsit, olisi mahtavaa yllättää lipuilla ensi kesäkuun morsian, jonka kaasona saan kunnian toimia! Aika moni asia alkaa olla jo hanskassa, mutta uskoisin inspiraatiota tarvittavan juhlapaikan koristeluun ja kukka-asetelemiin. Morsian on varannut dokumentaarisen häävalokuvauksen häiden ja alkuvalmistelujen ajaksi, mutta Sakari Röyskön Dokumentaarinen häävalokuvaus -luento voisi olla herkullinen siitä huolimatta.

 • Heppa

  Omat häät heinäkuussa ja valmistelut vielä alkutekijöissä. Paniikki alkaa iskeä ja messuilta hakisin puuttuvaa motivaatiota järjestelyihin. Puoli vuotta aikaa ja häitä odotan hirveästi mutta järjestelyä en niinkään…

 • sini l-t

  Olen järjestämässä appeni häitä ja kaipaisin lisä inspiraatiota ja ideoita. Myöskin kimpun solminta kiinnostaa erittäin paljon.

 • Rainbow bridge

  Jouni Seppäsestä oli äskettäin kiinnostava juttu Hesarissa ja hänen workshoppinsa kiinnostaa :) Menen tulevana kesänä naimisiin ja hääsuunnittelussa kukka-asiat on vielä auki…

 • JKK

  Melkein kymmenen yhteistä vuotta takana, häät ensi kesänä edessä ja poseeraustaidot hakusessa (jollei loistokasta naaman vääntelyä lasketa). Yhtään hyvää ”virallista” (rippi, lakkias yms.) kuvaa ei ole minusta saatu, joten nyt olisi korkea aika oppia kuinka ollaan kauniisti kameran edessä. Poseerauskoulun lisäksi erityisesti kiinnostaa häämuotinäytös, ideat koristeluun ja hääkampaukseen.

 • Miuks

  Olisi ihana nähdä uusia tuulia ja saada uusia ideoita juhlien koristeluun! Varsinkin tämmöiselle näpertelijälle kaikki askartelu-jutut on tervetulleita!

 • resres

  Omat häät olisi elokuussa tiedossa ja kaikki on vielä auki aina kuvaajasta kukkiin. Inspiraatiota ja ideoita otetaan mielellään vastaan ja nää messut vaikuttaa loistavalta lähteeltä.

 • r _markka

  Jaiks! Jokseenkin yllätystahdilla häitä piti alkaa suunnittelemaan ja koristeluun kaivataan vinkkejä, kun taiteilijasielu on hukassa ja peukalo lähellä kämmenen keskustaa :D

 • Rusetti

  Olen menossa ensi kesänä naimisiin, eikä vielä ole ehditty paljoa suunnittelemaan, joten kaikki tärpit ja vinkit ja ohjeet tulisivat tarpeeseen! Tuo kimpun tekeminen kiinnostaisi kovasti sillä häistä on tulossa melko pienen budjetin juhlat molempien ollessa opiskelijoita :)

 • InkaP

  Hei,

  haluaisin häämessuille sekä morsiamen että kaason ominaisuudessa. :) Omat hääni ovat olleet hitaalla tahdilla suunnitteilla heinäkuisesta kosinnasta lähtien, ja kaasoni sulhanen yllätti hänet kosinnalla muutama viikko sitten. Nyt olisi aika saada häiden suunnittelut kunnolla käyntiin, kun molempien suuri päivä koittaa jo tulevana kesänä.

 • Lyydia00

  Omat häät on tulossa elokuussa. Messuilta löytyisi varmasti paljon ideoita ja inspiraatiota! Saan lapsen keväällä, joten etenkin hääpuku johon mahtuu myös 4kk raskauden jälkeen on hakusessa..

 • ViiviS

  Rakas ystäväni menee vihdoin monen vuoden odotuksen jälkeen kesällä naimisiin. Kaasona hommanani on perinteisesti polttareiden järjestäminen. Olemme sen verran nuoria, etten ole polttareissa ennen käynyt saati niitä järjestänyt. Messuilta saisi varmasti tyylikkäitä ideoita tulevaan juhlapäivään :)

 • ooo-lálá

  Menen ensi kesänä naimisiin, enkä ole saanut vielä tilaisuutta häähömpötellä kaasojeni kanssa. Messut olisivat loistava alkupamaus hääsuunnittelulle näiden rakkaiden ystävien kera! Juuri eilen pähkäilin meikkiasioita, eli ne kiinnostavat eniten sekä yleinen hääfiilistely :)

 • Mimimii

  Ihanaa! Juuri ystäväni muistutti näistä messuista! Olen hänen kaasonsa ensi kesänä, ja nyt pitäisi saada jo kunnolla tuulta suunnittelupurjeisiin :)

 • Anna Miriam

  Oi, kiva nähdä että messut tulossa! Päätimme juuri hääpäivän ensi kesälle, ja mitään ei ole vielä suunniteltu, paitsi että isot juhlat tahdotaan! Siispä kaipaisin inspiraatiota moneen: kutsut, näpertelyt, oma puku, miehen puku, meikki, hiukset, leikit, miten tehdä juhlista hauskat mutta silti arvokkaat. :) Häämuotinäytökset kiinnostavat ohjelmasta eniten.

 • JQuu

  Auu, kiinnostaa! Vihkiminen toimitettiin sukulaisten kanssa nimijuhlan yhteydessä syksyllä 2014 ja ensi kesänä järjestetään hääjuhlat ystäville. Morsiamen ja sulhasen pukeutumiseen, kimppuun ja koristeluun haen messuilta inspiraatiota!

 • Tellu

  Oih! Olisipa ihanaa päästä tuonne! Omat häät ovat elokuussa, ja nyt niitä vinkkejä kaivattaisiin.

 • SuviMak

  Kahden ystäväni häät ovat ensi kesänä, olen molemmissa kaasona joten tulen olemaan apuna niin askarteluissa kuin muissakin järjestelyasioissa. Etenkin askartelu”nurkkaus” kiinnostaa messuilla. Messuille olemme joka tapauksessa menossa, joten liput tulisivat varmasti tarpeeseen! ;)

 • Suviiii

  Ensi kesänä juhlitaan minun sekä muutaman muun ystävän häitä. Tarkoitus häämessuilla on etsiä vinkkejä ja muuta inspiraatiota porukalla kaasojeni kanssa :)

 • eveanna

  Kaksi hyvää ystävääni sanovat toisilleen tahdon ensi kesänä, ja olisi ihanaa viedä morsian fiilistelemään ja inspiroitumaan häämessuille!

 • Emmil

  Ensi uutena vuotena tanssitaan omia häitä, joten olisi mukava mennä messuille hakemaan ideoita! Ehkä myös kihlattu innostuisi ideoimaan messuista inspiroituneena. :)

 • laurat

  Itsellänihän on häät ensi kesänä ja olen suuntaamassa kaasojeni kanssa messuille. Eniten kiinnostaa kutsukortit,häämuotinäytökset,kukat ja sormukset. Mikä olisikaan mukavaa kun tarjota kaasoille messupäivän :)

 • Ilenna

  Elokuussa juhlitaan ja vinkkejä kaivataan! :)

 • sv

  Omiin häihin hakisin ajatuksia. Kiinnostaa koristelu, askartelu ja kukat eniten.

 • Solveig

  Juhlimme sulhaseni kanssa häitämme tämän vuoden lopulla. Hääsuunnittelut ovat nyt kovassa vauhdissa, olisi ihanaa saada messuilta lisää ideoita :)

 • ctina

  Haen inspiraatiota hääjuhliin. Sekä omaan että ystäväni hähin. Hääpukujen muotishow kinnostaa minua!

 • Fantsuvanilja

  Hakisin messuilta inspiraatiota juhlien järjestämiseen yleisesti. Tykkään järjestää ystävilleni hauskoja juhlia. Usein olen liikkeellä varsin pienellä budjetilla, joten erilaiset ideat kauniista, mutta edullisista koristeluista tulisivat tarpeeseen.

 • Vierailija

  Messut on niin ihania! Hakisin messuilta inspiraatiota ja ideoita puolentoista vuoden päässä häämöttäviin häihini eli kaikki häähömppä kiinnostaa! :)

 • NK

  Omiin häihin apuja tarvitaan ja kukat kiinnostavat eniten. :)

 • IJ

  Haen inspiraatiota omiin häihini sekä myös ystäväni häihin jossa olen kaasona, joten liput tulisivat nyt todella tarpeeseen! Eniten minua kiinnostaisi kukat, kutsukortit ja kaikki pienet somistejutut :)

 • ~Jo

  Omat hääni vietetään näillä näkymin kesällä 2016. Olen utelias ja avoin kaikenlaisille ideoille ja ajatuksille, sillä oikeastaan mitään ei ole vielä lyöty lukkoon. Tästä syystä myös messuille menossa!

 • Lissu1

  Olen itse menossa elokuussa naimisiin, joten messuliput tulisivat erittäin tarpeeseen, mahtava arvonta siis! :) Tällä hetkellä minulla on morsiuspuku etsinnässä ja toivon, että messulta löytyisi hyviä ideoita ja tarjouksia pukuliikkeiltä!

 • Urban dreams

  Hei! Teknisten ongelmien vuoksi en eilen pystynyt osallistumaan, joten pliis, ota minutkin vielä mukaan arvontaan :) Olen kaasona ensi kesän häissä, ja vien toisen kaason kanssa morsiamen yllätyksenä messuille. Häämuoti ja erilaiset somistusvinkit kiinnostavat erityisesti, ja haemme messuilta myös yleistä inspiraatiota ja juurikin sitä häähulinaa! :) Olisi upeaa voittaa liput!

 • amandabli

  Omista häistä haaveillessa tuonne olisi ihana päästä avopuolison kanssa :) Häämuodin uudet tuulet kiinnostavat erityisesti!

Related posts