31/12/14

Vuoden asut 2014

42 163 vuoden-asut1.jpg

Huh, sinne hurahti vuosi 2014! Miten nopeasti aika rientääkään – juurihan se alkoi. :D Minulla on ollut aina vuoden lopussa tapana koota koko vuoden asukuvat yhteen postaukseen ja mikäpä olisikaan parempi hetki tuon koonnin tekemiselle kuin vuoden viimeinen päivä. Monet ovatkin jo malttamattomina kyselleet tämän postauksen perään, joten saamanne pitää!

Ihan alkuun on todettava, että tämä on ollut melkoinen muutosten vuosi tyylin suhteen. Suurimman muutoksen kokivat hiukseni, jotka pätkäisin kesällä polkkamittaan, mutta olen huomannut sen vaikuttaneen koko tyyliin todella paljon. Samat asut näyttävät ihan erilaisilta pitkillä ja lyhyillä hiuksilla – kuten joistakin kuvistakin voi havaita. :) Tämä vuosi on myös selkeästi ollut hameiden vuosi! En todella pitkään aikaan osannut käyttää hameita, mutta jotenkin tänä vuonna löysin ne uudelleen.

vuoden-asut2.jpg

Mietin, että onkohan asukuvia kertynyt tänä vuonna jotenkin paljon vähemmän kuin aiempina vuosina, koska olen saanut palautetta lukijoilta sekä pitkin vuotta että nyt tuohon eiliseen palautepostaukseen, että asupostauksia kaipaillaan hurjasti lisää. Yllätyksekseni kuitenkin huomasin, että asupostauksia on itse asiassa tänä vuonna ollut enemmän kuin koskaan aiemmin. :) Varoituksen sana siis jo etukäteen hitaalla nettiyhteydellä operoiville sekä teille, jotka ette niin välitä tyylijutuista, että asukuvia on postauksessa kaikkiaan 61!

Tosi monelle nimenomaan asut ja tyylijutut tuntuvat olevan niitä kaikkein mieluisimpia, joten laitetaan toiveet korvan taakse ja yritetään tsempata ensi vuonna asujuttujen kanssa vielä entistä enemmän. Tänä syksynä kyllä tyyliä on varmasti tullut esiteltyä blogissa hiukan normaalia vähemmän, mutta pakko todeta, että osansa tilanteeseen on ollut tuolla säällä ja valon puutteella. Jokin aika sitten juuri uutisoitiin, että Helsingissä paistoi marraskuussa aurinko kokonaiset 13 tuntia. :D Toivokaamme siis myös aurinkoisempaa ensi vuotta!

vuoden-asut3.jpg

Numeroin tuttuun tapaan tyylit, koska on hauska kuulla, mitkä vuoden mittaan esitellyistä asuista ovat nousseet teidän suosikeiksenne. Eli kertokaahan, mitkä lookit kolahtivat eniten! :) Ihan kronologisessa järjestyksessä kuvat eivät välttämättä ole, mutta se tuskin haittaa ketään. Jos tyylien detaljit ja vaatteiden tiedot kiinnostavat, niin tuolta sivupalkin Päivän asut -kategoriasta pääsee selaamaan vuoden asukokoelmaa lähemmin. Loppuun on annettava vielä suurkiitos kaikille ystäville, bloggaajakavereille ja muille ihanille tyypeille, jotka olette auttaneet asukuvien räpsimisessä pitkin vuotta! 

PS. On ollut aivan mielettömän ihanaa lukea jättämiänne palautteita viime postauksesta ja toivon, että niitä tulee vielä runsain määrin lisää. Harva jaksaa kommentoida vuoden mittaan yksittäisiin postauksiin, joten on tuntunut aivan uskomattoman hienolta saada näin kootusti teiltä viestejä ja mielipiteitä siitä, mistä postauksista tykätään ja mitä kaivataan lisää. KIITOS! Teidän viestienne tsemppaamana uskallan arvailla, että ensi vuodesta tulee vieläkin inspiroivampi ja mahtavampi! :)

Translation: Here’s what I wore in 2015. :)

vuoden-asut4.jpg vuoden-asut5.jpg vuoden-asut6.jpg vuoden-asut7.jpg vuoden-asut8.jpg vuoden-asut9.jpg vuoden-asut10.jpg vuoden-asut11.jpg vuoden-asut12.jpg vuoden-asut13.jpg vuoden-asut14.jpg vuoden-asut16.jpgvuoden-asut15.jpg vuoden-asut17.jpg vuoden-asut18 copy.jpg vuoden-asut19 copy.jpg vuoden-asut20a.jpg vuoden-asut20 copy.jpg vuoden-asut21 copy.jpg vuoden-asut23 copy.jpg vuoden-asut24 copy.jpg vuoden-asut25-copy.jpg vuoden-asut26 copy.jpg vuoden-asut27 copy.jpg vuoden-asut28 copy.jpg vuoden-asut29 copy.jpg vuoden-asut30 copy.jpg vuoden-asut31 copy.jpg vuoden-asut32 copy.jpg vuoden-asut33 copy.jpg vuoden-asut34 copy.jpg vuoden-asut35 copy.jpg vuoden-asut36 copy.jpg vuoden-asut37.jpg vuoden-asut38 copy.jpg vuoden-asut39 copy.jpg vuoden-asut40 copy.jpg vuoden-asut41 copy.jpg vuoden-asut42 copy.jpg vuoden-asut43 copy.jpg vuoden-asut44 copy.jpg vuoden-asut45 copy.jpg vuoden-asut46 copy.jpg vuoden-asut47 copy.jpg vuoden-asut48-copy.jpg vuoden-asut49 copy.jpg vuoden-asut50 copy.jpg vuoden-asut51.jpg vuoden-asut52 copy.jpg vuoden-asut53 copy.jpg vuoden-asut54 copy.jpg vuoden-asut55 copy.jpg vuoden-asut56 copy.jpg vuoden-asut57 copy.jpg vuoden-asut58 copy.jpg vuoden-asut59 copy.jpg vuoden-asut60 copy.jpg vuoden-asut61 copy.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia, Wikke / Luukku, Silver, Henriikka & Janne Simojoki / Aamukahvilla, Kira / Blond Rivets, Johanna Piispa / Fashionweek 2.0, Marika Valdez / L.A. Madde ja Vilma P.

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

42 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Vierailija

  Haha, en osannut valita yhtä tai kahta lemppariani, joten valitsin monta lempparia! Listasin ne nurinkurisessa järjestyksessä ja kommentitkin on vähän nurinkurisia. :D

  60. Tulee mieleen Kerkko Koskisen Kollektiivi! Ja toi tukka mätsää tähän asuun paremmin kuin mikään muu!
  59. Aaaaaaaaivan ihana combo, vaaleanpunainen takki ja gepardikengät!!
  50. Tulee mieleen lapsuus. Sellanen onnellinen ja lämmin fiilis!
  47. pinkit crazypantsit ♥___♥ eikä muuten yhtään överi.
  34. Tää oli tää kesähää-look, muistan kuinka ihailin tätä! Mm tulee mieleen joku makee mehujäde :D
  30. Muistan tämänkin, tais olla äidin vanha? En tykkää farkkuhameista, mutta tää on niin retro, ettei voi olla tykkäämättä! :D
  25. Niin kesänen! Plus voin kuulla korvissani ranskalaista kahvila-musiikkia tätä katsoessani.
  20. Tää kiteyttää festareiden fiilikset! Kunnon festaripimatsu kenkineen (samat kengät oli muutamassa muussakin asussa, tykkään niistä kovasti!) ja reppuineen!

  Hyvää uutta vuotta Jenni! :)

 • outonen

  On sinulla kyllä upea – ja sinulle sopiva- vaatevarasto! Näistä asut 34 ja 44 saavat minut pysähtymään ja huokailemaan jokainen kerta, kun ne näen..

 • En myöskään osannut valita vain yhtä suosikkia – tässä siis monia :)

  34 – näistä ehkä suurin suosikki. Kokonaisuus ihanan tyttömäinen mutta tyylikäs. 10+!
  60 – toinen suosikeista! Tulee jostain syystä mieleen Bond-tyttö. Goldfinger? :D
  25 – myös tämä kesämekko on ihana – selän yksityiskohdat tosi kivat!
  Muita suosikkeja: 23, 22, 12 (ihana vihreä!), 10, 4.
  Sulle Jenni todellakin sopii hyvin varsinkin lyhyet hameet, joten kiva kuulla että olet löytänyt ne uudelleen tän vuoden aikana :) Iloista uutta vuotta!

 • marjapiiras

  40 on suosikki!

 • Vierailija

  23, 25, 34, 39 ja 46 ovat suosikkejani. :)

 • Piiiiu

  9, 16, 17, 24 ja 31 on mun lempparit! Ultimatelemppari on kyllä tuo ysi, ihan älyttömän kaunis kokonaisuus. Hassua sinällään, että pidän siitä, koska pukeudun itse niin tummanpuhuvasti, ettei tuollainen asu voisi koskaan eksyä itseni päälle. Mutta tässä se nähdään, että inspiroitua voi muustakin kuin omaa tyyliä vastaavasta. :)

 • Vierailija

  Näytät viihtyvän nahoissasi,näin ollen kaikki asut ovat omalla tavallaan ihania. Hyvää Uutta Vuotta.

 • celma

  Mistä tollaset vaaleat/valkoiset farkut löytyy? :)

 • RO

  Onpa vaikea valita! Ehkä kuitenkin 11, 40, ja 41. Sulla on kyllä upea tyyli, ja polkka kyllä tuo sun koko ”lookiin” jotenkin vähän särmää. :) Onnea uudelle vuodelle täältäkin suunnalta!

 • Ilsa

  Tyylisi on ollut varsin sievä aina, mutta kyllä kutrien pätkäisy on tuonut siihen ihan uutta hohtoa! :) 

 • maitokahvi

  Ihania asuja! Tykkään tyylistäsi todella paljon ja blogisi on varmasti vaikuttanut myös omaan tyyliini paljon. Eniten tykkään mutkattomista ja vaivattomista kokonaisuuksista: 14, 17, 24, 32 ja 40 olivat omat suosikkini. Hitsi, miten ihania kevättunnelmia olet saanut vangittua noihin keväisiin kuviin (14 & 17)!

 • Minä vain

  Mäkin tein eilen tällaisen vuoden 2014 asut -postauksen. Viime vuonna asukuvia oli 24, tänä vuonna 58. :D

  Suosikkini asuistasi ovat 3, 9, 19, 32, 35, 39–40, 43, 46 ja 50–54.

 • siru-

  Ihania asuja kaikki. Valinta oli vaikea, mutta mun top viitoseen pääsivät 25, 32, 38, 46 ja 48. Ja kuten moni muukin on todennut, tuo hiustyylin muutos toi ihan uudenlaista särmää sun jo valmiiksi mahtavaan tyyliisi.

 • Kinttu

  Kesäiset hamekuvat ovat mielettömiä. Jos olisin varas, varastaisin tuon numero 31 -kuvan farkkuhameen sinulta, tai olisinpa edes hyvä ompelija, mutta en ole kumpaakaan :)

  Mikä on näin jälkikäteen sinun mielestäsi kivoin ja inspiroivin asu?

 • Neelia

  Voin, kuinka vaikeaa valita mieluisin. Tyylisi on ihana! Siksi päädyin valitsemaan 8 parasta asua: 3, 9, 24, 34, 40, 46, 49 ja 52. Ehkä suosikikseni nousee kuitenkin asu numero 40; harmaa ja sinertävän vihertävä samassa asussa – lempivärejäni vaatteissa! <3 Huomasin valitsevani tähän monta asua, joissa on vihreää tai nudea. Kuvastaa tämän vuoden omaa tyyliäni.

 • iduska

  Voi Jenni, sun tyyli on kyllä ihan mielettömän kiva. Näytät kaikissa kuvissa hyvälle, mutta jotenkin nuo metallinhohtoiset kengät on mun suosikit:) Ihanaa vuoden viimeistä päivää ja hyvää uutta vuotta!

 • Ester-i

  Olet vallan ihana ja inspiroiva pukeutuja! Pitkä vaaleanpunainen takkisi ja pinkki piposi ovat hienoja. Eniten jostain syystä kolahti kuitenkin asu 10 kaikessa minimalistisuudessaan.

 • ilonemilia

  2,4,5,9, 16, 21, 23, 25, 31, 32, 33, 34, 35, 38, 40, 44, 46, 48, 52, 53, 57, 58, 59,

 • 41 pysäytti, totaalinen favorite
  pitkään jo oon seurannut mutta ihan ihmetytti missä oon ollut tuolloin kun tuo asu tupsahti ensimmäisen kerran blogiisi
  love it!

 • am_

  Tää oli helppo: 41. Ihastelin asua jo aikoinaan. :) Jotenkin se erottuu joukosta, kertakaikkiaan huikea kokonaisuus!

 • Kiti

  Kerta kaikkiaan onnistuneita asuja nämä blogin puolelle päätyneet. Omiksi suosikeiksi mainitsen 3, 8, 12, 16, 45, 60. Monta kyllä, mutta vaikea päättää :-) Kuvasta 37 tuli Veronica Maggio -vibat, jos satut ruotsalaisartistin tuntemaan :D

 • MinttuNörtti

  Mekot on kivoja, mutta oikeasti parhaalta näytät kuvissa, joissa hymyilet. :)

 • kallenkallela

  Kuva 41..siinä on tyyliä, katsotpa melkein kameraan ;) ..vihreä sopii sinulle todella hyvin ja nuo hiukset tekevät tyylistä täydellisen :)

 • lakp

  Erityisen ihania ovat 32 ja 38. Lemppareitani on myös 18, 26, 28 ja 47. Tuo vaaleanpunainen midihame ja sininen takki on loistava yhdistelmä. Hyvää uutta vuotta!

 • 3, 4, 25, 26, 29, 41, 44, 45 49 ja 50 on superkivoja :) tuo eddy anemian for h&m- hame on niin upea!

 • Nella

  Monet näistä sellaisia, joissa en ehkä itse osaisi olla (midimittaiset hameet tahtovat muuttaa omat mittasuhteet aivan kummallisiksi), mutta muiden päällä on kivaa ihastella sitä, mitä ei pukisi itse. Pisteet myös ihanista ja hauskoista housuista. Suosikit oli 7, 20, 21, 26, 29, 41, 47 ja 46.

 • hanne_tasteofhoney

  34, 41 ja 48 olivat tosi erilaisia ja raikkaita yhdistelmiä, tykkäsin erityisesti tuosta pinkin ja murretun punaisen yhdistelmästä! Sun asut on aina tosi onnistuneita ja olet kyllä kehittynyt ihan harppauksin kuvattavana, sun asukuvia on aina ilo katsoa! :)

 • Vierailija

  24, 39, 50 ja 59 Tällaset postaukset on kyllä kivoja! Jotenkin se tyyli tulee paremmin esille kuin vaan yksittäisiä asuja katsellessa.:)

 • nimbus

  Hhmm, ajattelin valita MUUTAMAN lempparin, joten tässä tulee: 7, 17, 26, 28, 32, 38-42, 44, 47-49 ja 58 :D Aivan ihania asuja! :) Mahtavaa uutta vuotta ! :)

 • Todella ihania asuja! Suosikkini ovat 2,8-9,23,48. Toivoisin entistä enemmän kollaaseja sinulta, ehkä kerran kuussa kuukauden asut? Olisi hienoa kuulla mistä haet inspiraatiota asuja varten.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Kaelro

  Toi uusi tukka on niin huikea muutos sulle! Sait ryhtiä, persoonaa, tyyliä ja itseluottamusta kuviin roppakaupalla! Wau. Sulle sopii tosi upeesti pitkät hameet/mekot ja väljät housut. Asusuosikkejani ovat 29, 47 ja 49. Varsinkin tuo pitkä keltainen hame on aivan upea!

 • Mira Ruottunen

  41: Ihana kombo. Upeat housut, kengät ja meikki!
  44: Suloinen mekko, jonka kanssa nudet korot ovat täydelliset.
  49: Upea juhlalook!
  60: Tämän kombon haluaisin totaalisesti itselleni. Kullanvärinen minihame on aivan ihana, ja musta matchaa sen kanssa upeasti. Mun suosikki!
  Ihanaa Uutta Vuotta!

 • ameliaemilia

  Ääk, niin paljon hienoja etten osaa valita! 19 ja 54 on lempparit koska rakastan tuommoista rentoa farkkutyyliä. Mutta myös ihan huikeita juhla-asuja, esim. se missä on musta haalari! Ja pakko vielä sanoa että polkkatukka sopii sinulle tosi hyvin ja olet hurjan kaunis Jenni! Hyvää uutta-vuotta.:)

 • sannanni

  On mahdoton valita noista yhtä yli muiden. Sun asuvuoteesi ei mun silmiini osu yhden yhtä vikatikkiä ja lyhyempi tukka sopii sulle kuin nakutettu.

  Tein uuden vuoden lupauksen, että tänä vuonna käytän rohkeammin kaikkia omistamiani vaatteita sen sijaan, että säästelen niitä johonkin spessutilaisuuksiin. Tästä lähtien jokainen päivä olkoon spesiaali ja kivojen vaatteiden arvoinen!

  Jenni oot superchic. Oot mun tyyli-idoli.

 • Vierailija

  Punainen on ollut suosikki omassa pukeutumisessani vuonna 2014, ehkä siksi asut 38(suosikki!), 48 ja 59

 • Vierailija

  Heippa ja kiitos ihastuttavasta blogista! Olisin kysynyt, että mistä olet hommannut kuvan 9 hehkulamppuvalosarjan? Ihana! Etsinnässä just tuollainen!

 • annimal

  51 on ihan paras! Ihan niinku Emily Thorne Kostosta, yhtä tyylikäs!

 • Jos nyt muutama pitää valita niin ehdottomasti 41 ja 49! Haaveilen vielä joku kaunis päivä omistavani tuon Hennesille Eddy Anemianian suunnitteleman hameen :3 <3 Upea!

 • Milliiii

  29, 33, 37 ja 50. Oikeasti näytät kaikissa upealta! Vau mikä nainen. Etenkin nuo lyhyemmät hiukset tuo asuihin särmää ja tyyliä ihan eri tavalla.

 • Sinisilmä

  Asu nro.56 on ehdottomasti lempparini. Kuvat onnistuneet ja tuo hame on upea. Tulee mieleen Samujin kuvastot!

 • Jonna2947

  Aivan älyttömän kauniita asuja ja tyylikkäitä kuvia. Kaikki ollaan omalla tavallamme kauniita, jopa minä, mutta onhan tämä epäreilua että toisia on siunattu tuommosella kauneudella :)

 • paju
  Voi että Jenni, aivan ihania asuja ja niin kauniita kuvia susta! Huomasin että valitsin tarkemmin noita mielitiettyjä ennen sun tukan leikkuuta, mutta heti kun polkkakuvat astuivat esiin, niin kaikki asut näyttivät hyviltä. :-D Eli kyllä, fanitan edelleen sun tukkaa ja se oli inspiraationa myös oman pehkon leikkaamiseen! 
   
  Eniten asuista kolahti ainakin vuoden ensimmäinen, ihanan vihreä ja paksu neule, nro. 34 kesämekko (näytät ihan Marilynilta!), piristävän pinkki kaulaliina ja täplikkäät housut, sekä pingutakki!
   
  Ja hei, jäi jotenkin ihan hölmö fiilis siitä kun nähtiin pari päivää takaperin. Olisi pitänyt pysähtyä ja jäädä juttelemaan, vaikka ei henkilökohtaisesti tunnetakaan, mutta tajusin myöhemmin että ollaanhan me kuitenkin esitelty toisemme. Anteeksi siis jos jätin tyhmän vaikutelman. :-) Ihanaa vuotta 2015 Jenni!

Related posts