30/12/14

Ruusuja, risuja, parfyymia ja sarjakuvia

159 178 candy1.jpg

Tuote on saatu testiin blogin kautta.

Ajattelin, että näin vuoden viimeisinä päivinä olisi kiva vähän ottaa katsausta menneeseen vuoteen sekä samalla esitellä tämän hetken lempituoksuni ja saanpa arpoa yhden tuollaisen ihanan hajuveden myös teille! :) Mikäköhän siinä muuten mahtaa olla, mutta kolme viimeisintä suosikkituoksuani ovat kaikki olleet vaaleanpunaisia? Tyttö mikä tyttö, hah. Lemppareiden listalta löytyvät Versacen Bright Crystal, Escadan Especially Escada ja nyt uusimpana Pradan Candy Florale. Sain Pradan uutuustuoksun kokeiluun viime kesänä ja se kiilasi kärkikolmikkoon siltä seisomalta. 

Olen aina tykännyt sellaisista raikkaista, hivenen kukkaisista tuoksuista ja tämä Pradan Candy ei nimestään huolimatta ollut lainkaan liian makea, vaan ihan päinvastoin ihanan kepeä ja freessi. Tutkin vähän, mistä tuoksu rakentuu ja sen jälkeen ei olekaan vaikea ymmärtää, miksi tykästyin. Candyssa tuoksuvat nimittäin limoncello, valkoinen pioni ja puuteri, ja lopputuoksussa on ripaus kinuskia ja myskiä. Myönnän, että myski tuolla joukossa hiukan yllätti. :D Mutta siis jos olette tykänneet noista kahdesta muusta suosikistani, niin kannattaa ehdottomasti koenuuhkia myös tämä!

candy3.jpg

Sain tuoksun yhteydessä tuollaisen kauniin sarjakuvakirjan, johon on taiteiltu hauska kuvitteellinen tarina Candy-tuoksun synnystä. Rakastan tuon tyylistä sarjakuvaa, josta tulevat mieleen 50-60-luvulla julkaistut Herttasarjat. Onko joku teistä päässyt lukemaan niitä? Meillä oli isoäitini mökillä mahtava kokoelma vanhoja Herttasarjan lehtiä, joiden romanttisia sarjakuvia luettiin pieninä tyttöinä aivan huumassa. 

Saan arpoa yhdelle onnekkaalle tämän ihanan lempparituoksuni sekä tuollaisen tosi spessun sarjakuvakirjan, joten ajattelin, että yhdistetään tähän nyt tällainen pieni muistelotuokio sekä mahdollisuus esittää toiveita ja antaa blogista palautetta näin vuoden päätteeksi. :) Olisi siis tosi kiva kuulla teiltä mietteitä Pupulandian kuluneen vuoden (tai miksei ihan koko historiankin) ajalta. Mistä olette tykänneet? Mitä kaipaisitte vielä lisää? Jos mielessä on jokin toiveaihe, niin sellaisiakin sopii hyvin nyt esittää! Jakoon siis ruusut, risut, kehitysideat ja toiveet! Kaikkien palautetta antaneiden kesken arvotaan siis tuollainen herkullinen tuoksupaketti, johon kuuluu Pradan Candy Florale -tuoksu sekä tuo ihan mieletön sarjakuvakirja (siis todella limited edition). :) Jätä kommenttisi maanantaihin 5.1.2015 mennessä ja muista laittaa mukaan toimiva sähköpostiosoite.

candy5.jpgcandy4.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

159 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Seregi

  Minä olen tykännyt kivajalkakauppojen esittelyistä.

  mari.kuosmanen@iki.fi

 • //Tuuli

  Olen lukenut blogiasi jo vuosia, ja se on pysynyt siitä lähtien yhtenä suosikeista. Pidän matkajutuistasi, joista olen saanut monia vinkkejä omille reissuilleni, Myös sisustus- ja musiikkijutut ovat aivan erityisesti mieleeni.

 • laulau

  Tänä vuonna Pupulandiassa on erityisesti ihastuttaneet ihopohdinnat e-pillereiden lopettamisen jälkeen (ja lukijoiden kommentit aiheeseen) sekä ihan perus asuesittelyt. :-)

 • jannnna

  Kiitos kuluneesta vuodesta Jenni! Omia suosikkejani ovat päivän asu-postaukset ja niitä toivoisinkin lisää. Mielenkiintoista olisi myös nähdä bongauksiasi kaduilla vastaan tulevien ihmisten tyyleistä.

 • heidim

  Pidän Pupulandiassa eniten muotiin keskittyvästä sisällöstä, kuten asukuvista, kiinnostavista putiikki- tai suunnittelijavinkkauksista ja aivan erityisesti pidän Suomalaisten suunnittelijoiden ja merkkien nostoista blogissa. Kehittämistä en oikein keksi, kun näitä ehdottomia lemppareita blogissa on näkynytkin jo usein! :)

 • Hilda

  Päivän asu -juttuja ei koskaan voi olla liikaa :)

 • Nannil

  Kiitos lempparibloggaajalleni taas yhdestä ”yhteisestä” vuodesta. Tekstejäsi on niin ilo lukea, ammattimaista tekstiä laadukkaine kuvineen. Erityisesti positiivinen asenne ja jutunaiheet ilahduttavat. Vaikkakin teksteissä harvemmin mennään pintaa syvemmälle, se suotakoon, yksityisyys on pidettävä kun blogisi on ammattisi. Silmiä hivelevää kauneutta ja inspiraatiota, siksi luen :)

 • Ninne

  Blogisi jaksaa vuodesta toiseen ihastuttaa tunnelmallaan. Vaikka kaikki aiheet eivät ole aina kevyitä niin siitä huolimatta yleissävy blogissasi on aina positiivinen, lämpöinen ja toiveikas. Sellaisen pariin jaksaa palata uudelleen ja uudelleen. Ja vaikka kaikki käsittelemäsi aihepiirit eivät aina osu yksiin omien mielenkkiinnon kohteiden kanssa ei blogisi kirjoitukset koskaan ärsytä tai harmita. En oikein osaa pukea sitä sanoiksi, mutta jollakin tapaa kirjoitustyylisi ja blogisi visuaalisuus on niin äärimmäisen viehättävää ja ilahduttavaa, että uusia postauksia odottaa aina innolla. Kiitos tästä vuodesta! Toivottavasti tulevasta vuodesta tulee vielä edellistäkin parempi. :)

 • SuviAnni

  Pidän erityisesti asupostauksista ja meikkipostauksista! Ammattilaisten tekemät meikit ja ottamat kuvat ovat olleen mahtavia. Toivoisin ehkä lisää street style-postauksia, vaikka ymmärrän kyllä niiden vaikeuden. Myös erityispisteet postauksille ihon kunnosta ja e-pillereiden lopettamisesta! Keep up the good work! :)

 • Riikkasi

  Sulla on niin inspiroiva ja ihana blogi Jenni! Rakastan blogisi kuvia ja sitä, että blogisi on erilainen kuin muut. Toivoisin etenkin pohdiskeleviapostauksia sinulta enemmän ja asukuvat on aina myös kivoja. Hyvää loppuvuotta ja onnea tulevalle :)

 • mirva_h

  Oon tykänny kivijalka putiikkejen esittelyistä.
  Olisi kiva nähdä sun poikaystävän asustekuvia ;)

 • tuumummi

  Luen blogiasi päivittäin. Arvostan kaunista ja virheetöntä kielenkäyttöäsi ja erityisesti nautin muotiin ja suomalaisten suunnittelijoiden tuotantoon liittyvistä postauksista. Asukuvasi ovat inspiroivia ja aina kauniita. Myöskin viikon mietelause on aina kiva. Erityisesti on jäänyt mieleeni yksi, jolla oli suorastaan elämäni perusteita järisyttävä vaikutus: Sillä on eroa, luovuttaako vai tietääkö vain saaneensa tarpeekseen. Minä päätin saaneeni tarpeekseni ja olen sen jälkeen ollut tyytyväinen.

 • enkm

  Tämän vuoden paras idea oli alkaa kuvata katutyylejä. Toivoisin että ensivuonna idea pääsisi oikein kunnolla etenemään! Yksi mielenkiintoisin postaus oli e-pillereistä koska ajattelin itse juuri silloin samoja asioita ja palasin monta kertaa lukemaan postausta ja sen kommentteja uudestaan. Lisää toivoisin asupostauksia, koska ne ovat jääneet hiukan taka-alalle ja tyylisi on todellakin esittelemisen arvoinen!

 • neiti-

  Tässä blogissa innostaa eniten blogin ihana tunnelma ja kauniit kuvat! Tykkään myös kosmetiikkapostauksista ja sinun ihanista asuista :)

 • Neelia

  Olen lukenut blogiasi nyt jo useamman vuoden ja täytyy sanoa, että blogisi on lempparini. Seuraan aktiivisesti ehkä noin 10 blogia, mutta Pupulandia vetoaa minuun erityisesti kuvillaan ja mielenkiintoisilla aiheillaan. Tykkään varsinkin siitä, että blogissasi on paljon syvällisempiäkin juttuja, taidetta ja matkustamista jne., eikä vain ainaista muotia. Silti lemppareitani ovat ehkä asukuvat, tyylissäsi on jotain tosi kivaa ja tyttömäistä. Mutta pidän myös kotia ja sisustusta esittelevistä postauksista. Voisin sanoa, että meillä on aikalailla samanlainen tyyli niin pukeutumisessa kuin sisustamisessakin, ja siksi olen saanut sinulta hyviä ideioita ja inspiraatiota.

  Jos jonkin postausehdotuksen voisin antaa, niin ehkä kootusti vuoden asukuvat. Sellaista ei ole tainnut olla blogissasi vähään aikaan.

  Kiitos kuluneesta vuodesta/kuluneista vuosista ja hyvää uutta vuotta!

 • Annaa

  Blogissasi parasta ovat asukuvat ja niistä välittyvä lämmim tunnelma. Kauniisti kirjoitetut postaukset ja niiden tyylitaju tekevät lukemisesta mielenkiintoista. Syvälliset pohdinnat ovat tosi innostavia, joten miksei niitä vaikka lukisi enemmänkin. Kiitos kuluneesta blogivuodesta, juttujasi on ilo lukea! :)

  noora-anniina@hotmail.com

 • Neelia

  Hei, ja lisäänpä vielä, että arvostan suuresti sitä, että kirjoittajan teksti on sujuvaa ja kielioppisäännöt pilkkuineen kaikkineen hallussa. Blogisi taitaa olla yksi harvoista, joiden oikeakielisyys miellyttää. :)

 • Heidi11

  Mä Oon aika uusi lukija, noin puoli vuotta vasta lukenut blogiasi. Asujasi olen kyllä nähnyt lehdissä, trendi?. Sitä kautta varmaan lukijajoukon päädyin. Tykkään blogistasi ja jäin koukkuun heti :). Sinulla on hyvin erilainen tyyli kuin minulla, mutta silti tykkään lukea blogiasi ja saada vinkkejä. Pidän erityisesti siitä kun käytät paljon sekend hand vaatteita. Taidat kuvata usein Töölössä ja se on yksi syy miksi luen blogiasi, asun myös Töölössä. Asuntosi näyttää myös hyvin samalta kuin meidän ja olenkin saanut hyviä vinkkejä sisustukseen. String pöytääsi ihailen ja sellainen on ostoslistalla minullekin.

  Olen huono antamaan muuta neuvoa kuin jatka samaan malliin. Sisustusvinkkejä saa aina laittaa :).

  Minunkin lempi tuoksut ovat usein pinkkejä ja tyttömäisen söpöjä pulloja.

 • Alice

  Pupulandian yksi parhaista puolista on sen luotettavuus; teksti on hyvin muotoiltua, ajatukset valmiita ja kuvat kauniita. Pidän siitä kuinka blogi yhdistelee kauneus-postauksia hieman painavimpiin aiheisiin, pitäen saman sävyn kuitenkin kokoajan. Parasta melkeinpä ovat olleet nyt tutuksi tulleet valokuvasessiot joissa  ammattivalokuvaajat ovat ottaneet sinusta Jenni kuvia. Kuvien kautta lukijat ovat nähneet erilaisia puolia sinusta ja itselle ainakin on tullut sellainen fiilis, että uskallan kokeilla itsekin erilaisia hiustyylejä ja meikkejä kuvien ansiosta! 

  Itselle on jäänyt myös vankkumattomasti mieleen se, kuinka kerroit jättäneesi oravanpyörän.Puhuin pitkään kavereilleni Pupulandian tytöstä, joka otti elämän haltuun ja rakentaa elantonsa mm blogin kautta. 

 • sonsaa

  Kiitos tästä upeasta blogista Jenni! Pupulandiassa minua viehättää se, kuinka oma persoonasi paistaa ihanasti läpi ja jutut polveilevat kepeistä aiheista vakavampiin sopivassa suhteessa. Kirjoitat tekstisi huolella ja myös valokuvat ovat tyylikkäitä kerrasta toiseen. Et kuitenkaan ota blogia haudanvakavasti, vaan tykkäät kokeilla uutta ja sisältö on sopivassa suhteessa omaasi ja yhteistyöjuttuja. Aivan erityisesti olen tykännyt putiikit esittelyssä -sarjoistasi sekä vakavammista pohdinnoista kuin myös upeista valokuvamalli-kokeiluistasi ja matkailujutuista. Musiikkimakumme ja tyylimakumme eivät ehkä täysin vastaa toisiaan, mutta on piristävää ja silmiä avaavaa tutustua myös näihin asioihin oman laatikkoni ulkopuolella. Oikeastaan kaikki blogisi sisältö on kiinnostavaa tavalla tai toisella! Kiitos :)

 • Alice

  Niin ja sähköposti jäi taas kelkasta eve. salomaa (a) gmail.com

 • Oi. <3 Olen tosi tuoksunirso, mutta tää vois kyllä kolahtaa ja kovaa. :) Ja tuo kirja, namu!

  Heh, blogissasi rakastan TÖÖLÖ-kuvia! Siis jo pidemmältäkin ajalta...vaikka aina kaipuun tunne tuleekin niiden myötä. Ja ihan yleisesti kiehtovan kauniit kuvat tuovat mut tänne.

  kissaamma@gmail.com

 • lodju

  Pidän sun blogissa siitä, että näet selvästi paljon vaivaa postausten tekemiseen ja muutenkin tämä on sitä kuuluisaa taattua laatua :D. Näin yhtäkkiä on hankala keksiä kehitysideoita mutta Tykkään esim. Pupulandian monipuolisuudesta ja siitä että perehdyt esim testituotteisiin todella huolella. Siltä Se ainakin vaikuttaa :)

 • Jenni*

  Pupulandia on ehdottomasti yksi parhaista blogeista ikinä! Pidän erityisesti siitä, etteivät kaikki kirjoitukset ole pelkkää pintaa tyyliin ”tänään mulla oli päällä sitä ja tätä”, vaan lukijalle (ainakin mulle) jää semmoinen olo, että kunnioitat lukijoitasi sekä itseäsi kirjoittamalla asukuvienkin lomaan aina kunnolla kuulumisia tai syvällisempääkin tekstiä. Myös kuvat ovat huippuja: monipuolisia ja leikkisiä olematta tyylittömiä. Summa summarum: blogi on tyylikäs ja elämänmakuinen, yhtä aikaa suloisen tyttömäinen ja kuitenkin syvällisempi. Musta tuntuu, että olet onnistunut saamaan blogista juurikin itsesi näköisen, ja se on mielestäni ihan parasta! :)

  janttjen@luukku.com

 • Violetteja tuoksuja

  Tykkäsin eniten siitä Pupuja siellä pupuja täällä- postauksesta koska ko. kenkien hankkiminen oli minulle hyvin intohimoinen asia. Ja niiden hankkiminen alesta oli ainoa mahdollisuus noihin pupuihin. Onneksi postasit alesta. Muuten olisin juhlinut kolmekymppisiäni ihan huomaamattomissa kengissä, huomaamattomasti, jos ollenkaan.

 • ronjamiranda

  Pidän blogin tyylistä, postauksista tulee aina hyvälle tuulelle. Mietelauseet on ihania ja mieleen on jäänyt myös ne katukuvat. :)

 • SiniM

  Toivoisin enemmän asupostauksia – niitä on näkynyt tänä syksynä/talvena aiempaa vähemmän.

 • Sonjab

  Blogisi on aina kuulunut omiin suosikkeihini, tunnen aina oloni tervetulleeksi lukemaan blogia ja ihastelemaan kauniita kuviasi. Teksteistäsi paistaa aito rakkaus ja intohimo kirjoittamiseen ja bloggaamiseen, joten yritän tuoda tähänkin kommenttiin yhtä paljon rakkautta :). Kirjoitat aina ajankohtaisista ja joskus vaikeistakin aiheista rehellisesti ja aidosti, tuot esille juuri sopivan määrän omaa sieluasi käymättä liian henkilökohtaiseksi. Kirjoitat usein myhös ihanista, tyttömäisistä ja pinnallisistakin aiheista, kuten vaatteista ja kauneustuotteista, mutta valitset nekin tarkkaan tuotteen laadun ja eettisyyden perusteella. Blogisi on lyhyesti sanottuna ihan täydellinen sekoitus kaikkea mitä aikuinen tyttönen haluaa lukea ;)!

 • Saarakn

  Pupulandia on ollut yksi lempiblogeistani jo pitkään! Pidän siitä, kun blogin sisältö on vaihtelevaa ja kirjoitat erilaisista asioista ja kirjoitustyylisi on todella ammattimainenBlogi myös päivittyy ihanan usein! :)
  Tykkään asupostauksista, reissupostauksista, sisustusjutuista, putiikkien- ja kahviloiden esittelystä… Niin, oikeastaan kaikki tulee mielenkiinnolla luettua läpi :) Kehitysehdotuksia on vaikea antaa, sillä tämä blogi on vuosien saatossa kehittynyt jo niin hyväksi, että paremmaksi on vaikea pistää. Jos jotain toivoisin lisää niin olisi kiva lukea niitä sohvaperunan liikuntajuttuja kun joskus kirjoitit salilla käymisestä ja muusta, miten harrastus sujuu nykyään!

 • MP

  Blogissasi minua innostaa ammattimaisuus: kuvat ja tekstit ovat huolella tehtyjä, ja postauksia on ilo lukea. Vaikka olet julkinen henkilö ja bloggaat omalla kuvallasi, teksteissä välittyy silti tietty salaperäisyys ja joskus olisi kiva kurkistaa myös pintaa syvemmälle ;) Mutta hienoa kuitenkin, että pidät omasta linjastasi kiinni :)

 • maimikki

  Olen lukenut blogiasi jo vuosia, ja vieläkään en keksi mitään, mikä siinä minua ärsyttäisi, tai mitä haluaisin blogissasi muuttaa. Olet kaunis ja taitava, mutta samaan aikaan myös hyvin samaistuttava ja sympaattinen, mikä on aika harvinainen kombo, ja tekee blogistasi juuri sellaisen, minkä vuoksi sitä olen kauan seurannut. Eniten pidän sisustus- ja vaatepostauksista, mutta myös musiikkipostaukset ovat lähellä sydäntäni, sillä musiikkimakumme on järjettömän samankaltainen.

  Valitettavasti en siis juurikaan keksi risuja, vaan toivon, että jatkat samaan malliin! :)

 • Murkinamasu

  Blogisi tunnelma on ihanan tyttömäinen, valumatta silti siirappisuuden puolelle. Kotisi esittely on jäänyt mieleen. Senkin tunnelma on juuri kuin tämä blogi: kaunis ja raikas.
  Kivijalkaputiikkien esittely on myös ollut kivaa luettavaa. Sitä juttusarjaa olisi kiva lukea enemmänkin.

 • *Kirsikka*

  Toivon, että jatkat samaan malliin hempeää, tyylikästä ja innostavaa tyyliäsi.

 • Annan

  Oi, olisipa ihana voittaa tämä tuoksu! Sain tuoksunäytteen Candysta jokin aika sitten ja se on jo loppunut, mikä on ihan poikkeuksellista. Ne minipullot kun jäävät minulla usein vain laatikkoon pyörimään.

  Minä tykkään blogissasi eniten kosmetiikkajutuista sekä teksteistä, joissa on höpötyksiä-tagi :)  Eli pintaa ja pohdiskelua sillä tavalla sopivasti.

  P.S. Moni ehkä odottaa postausta päivittäin, mutta minusta pienet tauot ovat ihan OK. Pienet breikit tekevät kirjoittamiselle useimmiten hyvää.

 • Aihepiirisi on laaja ja kuvasi laadukkaita, siinä tärkeimmät syyt miksi luen blogiasi. Onnellista uutta vuotta!

  blackpluswhiteisgrey ät gmail.com

 • iekkunen

  Oi! Olen himoinnut tuota tuoksua jo pitkään mutta eipä opiskelijana oikein raaski tuommoisia ostella. Olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaa ja varsinkin se mitä oot kirjottanu noviisiliikkujan näkökulmasta ja e-pillereiden lopettamisesta on kolahtanut kovaa. Tuon jälkimmäisen seurauksena rohkaistuin itsekin lopettamaan pillerit kun en niitä olisi saanut edes syödä aurallisen migreenini takia. Ihonhoitopostaukset olen siis lukenut tarkkaan :) itse en ole niin asupostausten suuri fani, mutta onhan nekin ihan kivoja :D

 • Hemey

  Kiitos kuluneesta vuodesta! Postauksesi ovat harvoin ”tyhjiä”, niistä huomaa, että oikeasti teet töitä kirjoituksien eteen. Blogiasi on ilo seurata! Katutyylejä kaipaisin lisää, ihan vaan vaikka pelkkiä kuviakin!

 • Melindaaas

  Tyyli- ja päivän asupostaukset ovat parhaita, mutta tykkään muutenkin blogisi tunnelmasta, siitä huokuu aito innostus bloggailuun. :)

 • Sssuvi

  Heippa Jenni!
  Olen seuraillut blogiasi jo monta vuotta, alkuun minua kiinnostivat eniten ehkä tyyliasiat. Sittemmin olen jäänyt lukijaksi pohdiskelevien tekstien takia, ja niistä minun on pitänyt kiittää moneen kertaan.

  Olen monesti pohtinut, että sitten kun minusta tulee ”iso” (tällä hetkellä olen vähän päälle parikymppinen) niin haluaisin olla sellainen, minkälainen kuva sinusta jää tämän blogin perusteella: asiallinen, ajatteleva, tyylikäs ja samalla kypsä, mutta hieman lapsekas aikuinen. Toki ymmärrän, että blogi on julkinen tila, jossa käyttäydytään tiedostaen, mutta jos joku joskus sanoisi minusta samanlaisia asioita minua vain vähän tuntien, olisin tyytyväinen! Olet hieno roolimalli meille nuoremmille aikuistuville! Erikseen voisin sanoa, että blogin kautta (pitkällä aikajänteellä) olet tartuttanut minuun jonkinasteisen positiivisuuden ja myönteisyyden ajattelutavan, ja olen tehnyt sen myötä tietoisia valintoja, joilla omaa arkea saa vähemmän negatiiviseksi. Toisaalta kyse on ollut samalla myös omasta aikuiseksi kasvamisesta, mutta tästä blogista se on saanut hyviä vaikutteita.

  Olen tykännyt siitä, ettet ole pitänyt aiheiden kirjoa kiiltokuvamaisena, vaan olet puhunut myös sellaisista asioista, joita on, mutta joista ei juuri puhuta; niistä esimerkkeinä esimerkiksi ihoon liittyvät epämiellyttävät muutokset ja ystävyyssuhteiden päättymiset. Toivottavasti näitä aiheita tulee vielä jatkossa; minun mielestä täydellisyys kun ei ole kamalan kiinnostavaa.

  Minulla ei juuri ole sinulle risuja, olen tykännyt tästä blogista tällaisena ja se on pitänyt minut mukana lukijakunnassa. Ihanaa alkavaa vuotta sulle, kiitos tähänastisesta ja toivottavasti saadaan vielä pitkään lukea tätä blogia! <3

 • AG

  Ruusuja annan sylillisen pienten putiikkien esittelyistä! Lämmittävä idea. Hymyjä on tuonut myös mietelauseet sekä musavinkit! Niitä risuja ei tule, mutta pienten putiikkien esittelyistä sekä joistakin suunnittelija noistoista on mieleen pilkahtanut ajatus (uusien ja vanhojen) suomalaisten suunnittelijoiden / merkkien esittelyistä / haastiksista.

 • Eee

  Sisustusjutut on todella kivoja ja niitä toivon lisää! Olen käyttänyt jo puolentoista vuoden ajan ”aitoa ja aluperäistä” Pradan Candya, ei siis tätä muokattua versiota siitä, ja rakastan sitä yli kaiken. Nyt haluaisin kokeilla Candyn kukkaisversiota!

 • Kijoli

  Myös näin lähempänä viittäkymppiä olevana lukijana olen pitänyt blogisi positiivisuudesta ja sopivasta sekoituksesta kevyttä ja syvempiä tekstejä. Pikkubutiikit, eettiinen kuluttaminen ja ihonhoitovinkit ovat mieleisimpiä. Risuja ei oikeastaan ole, musiikkimakuni on niin erilainen, että ne kiinnostavat vähiten, mutta niistä voi onneksi hypellä ohitse.
  Jatka samaan malliin ja hyvää uutta vuotta sinulle !

 • Irkku O.

  Keveys ja syvyys kolahtavat täälläkin. Kauniit kuvat ja huoliteltu kieliasu kruunaavat kakun. Itselleni vähiten hyödyllisiä ovat ihonhoitovinkit, sillä oma ihotyyppini on täysin erilainen. Turhia nekään eivät kuitenkaan ole, en jättäisi pois niitäkään. Toivon, että ilahdutat meitä ensi vuonnakin monipuolisilla aiheilla ja omalla tyttömäisellä tyylilläsi. Hyvää uutta vuotta!

 • annma

  Liikunta- ja ihopostaukset ovat olleet huippuja :-) Tykkäsin myös siitä postauksesta, missä pohdit ystävyyttä ja ”bestis”-ilmiötä. Meikki- tai päivän asu -postaukset ovat niin kivoja, että niitä saisi olla enemmänkin!

 • iivana

  Pupulandiassa ehdoton vahvuus on muotiin keskittyvä sisältö, erityisesti suomalaisten suunnittelijoiden ja pienyritysten esitteleminen. Kaikki kotimainen, mielenkiintoinen tapahtuma kiinnostaa, oli kyse sitten vaatteista, kahviloista, tapahtumista tai nettikaupoista – mistä tahansa! Kiitos kuluneesta vuodesta ja onnea tulevaan!

 • Piiiiu

  Tykkään sun blogissa semmoisesta rennon letkeästä tunnelmasta. Asu-/ja tyylijuista, pohdiskeluista, kauneusjutuista. Oot vaan jotenkin niin symppiksen oloinen, se välittyy.

 • suksi

  Mun ehdottomia lemppareita on sisustusjutut! Itse harvemmin edes avaan muotijuttuja, mutta kaikki sisustusjutut yms on ihan parhaita :)

 • Sarppana

  Erityisesti tältä vuodesta mieleen on jäänyt pikkuputiikki- ja mietelausepostaukset. En muista, onko niitä ollut aiemmin, mutta ne ovat olleet todella mielenkiintoisia. Matkapostaukset ja -vinkit ovat myös aina tervetulleita. Jokakuisia kynsien esittelyitä en jaksa lukea, mutta ehkäpä niillekin on kohderyhmänsä :) Erityistä isopeukkua sinulle, Jenni, hyvälaatuisista kuvistasi ja oivaltavasta tekstistäsi – niin mielipide- kuin päivän asu -postausten yhteydessä.

 • nupsi

  Oihh ainakin hajuvesipullo näyttää syötävän ihanalta, ja haluaisin päästä sitä nuuhkimaankin! :) Olen lukenut Pupulandiaa, noh, lähes aina. Nyt mahdottoman kiireisen syksyn jälkeen jätin blogien lukemisen sikseen, mutta en voinut luopua Jenni sinun blogisi lukemisesta. :) Parasta Pupulandiassa mielestäni on asukuvat, saan niistä inspiraatiota myös omaan pukeutumiseeni. Myös postaukset matkoilta kiinnostavat paljon. Kiitos paljon mielenkiintoisesta ja tyylikkäästä blogista ja hyvää uutta vuotta! :)

 • hannnna

  Rakastan ihania mietelauseitasi, ne ovat yksiä suosikkeja postauksistasi kaikessa lyhykäisyydessään! Teet myös yhteistyötä erilaisten ja persoonallisten tahojen kanssa eikä blogissasi vilku pelkästään Nellyn ja Zalandon vaatekollaaseja. Lisäksi kaikki kuvasi ovat taitavia, hyvin valittuja ja hienoja otoksia. Osaat suositella mielenkiintoisia liikkeitä, merkkejä ja suunnittelijoita. Itselläni tulee scrollattua ohi pitkät lainatut kuvapostaukset, joissa on kertakaikkiaan liikaa kuvia useasta eri lähteestä. Tiedän, että usea lukijasi varmasti nauttii myös tästä kuvasadosta enkä haluaisi tämänkään sisällön poistuvan Pupulandiasta. Kiitos blogistasi!

  hannnananas@gmail.com

 • LiisaRia

  Pupulandia oli ihan ensimmäisiä blogeja, joita aloin seurata vuosia sitten, aikana jolloin blogeissa ei juuri esiinnytty omalla naamalla tai nimellä, ja kun blogeja oli vain kourallinen. Vuosien saatossa olen seurannut monia muitakin, aina välillä joku on jäänyt pois omalta seurantalistalta ja palannut takaisinkin, mutta Pupulandia on ja pysyy! Ruusut menevät koko blogille, joka on esteettisesti silmää hivelevä ja samalla ajatuksia herättävä, tyyliä inspiroiva ja päiviä piristävä. Kiitos ihanasta blogista!

 • Kiti

  Aloin lukemaan Pupulandiaa viime keväänä, kun kiinnostuin blogeista ylipäänsä enemmän. Blogiasi on kiva lukea, bloggaustyyli on tunnistettava. Erityisesti olen nauttinut kivoista kulttuurivinkeistä ja kivijalkakauppojen esittelyistä. Myös kosmetiikka on kiinnostanut, vaikka seuraan ihan siihen perehtyneitä blogeja. Pupulandia on yksi tärkeimmistä osista blogisyötteessäni.

 • maarett

  Parasta Pupulandiassa on asukuvat, sisustusjutut ja viimeaikaiset ihopohdinnat! Kynsijuttuja en jaksa lukea, mutta kauniit kuvat katson kyllä. Ihanaa tulevaa vuotta :)

 • merikukkaa

  Tykkäsin matkapostauksista, kynsijutuista ja katumuotijutuista. Myös päivän ajatus on ihan kiva idea.

 • Neiti S.

  Kuuden vaatteen haaste on ollut ehdottomasti yksi lemppareistani blogisi historiassa. Olisi mielenkiintoista nähdä siitä uusintaversio. Tulisiko yhtään samoja vaatekappaleita vai täysin uusia ideoita?

 • Lintuinen

  Saan Pupulandiasta usein inspiraatiota omaan pukeutumiseen, ei suoranaisesti, mutta kyllähän ne kuvat jää alitajuntaan muhimaan. Maku on niin samanlainen..

 • Tia...

  Pidän todella paljon tyylistäsi kirjoittaa, joten lukisin luultavasti mitä tahansa kirjoittaisit :). Olen pitänyt etenkin pohtivimmista teksteistäsi, koska sinulla tuntuu olevan aina hyviä mielipiteitä ja osaat perustella ja pohtia niitä hyvin. Asukuvat ovat aina tervetulleita, ja lisäksi olen pitänyt erityisesti matkapostauksistasi. Blogisi kuvat ovat myös hyvin kauniita ja sopivat blogiisi ja teksteihisi hyvin, vaikka kuvattavana ei mitään kovin erikoista olisikaan :). Tältä vuodelta mieleen on jäänyt pikkuputiikkisarjasi (alkoiko se edes tänä vuonna?), jota oli myös mukava lukea.

 • LL

  Blogiasi on ihana seurata kauniiden kuvien ja monipuolisten juttujen takia!
  Parhaita juttuja ovat matkustus- sisustus ja muoti. Myös omat mietinnät ja muut syvällisemmät tekstit kolahtavat usein.
  Musajutut ehkä innostaa vähiten kun vähän eri maku siinä mutta eivät ole häiriöksi :D

  Mukavaa uutta vuotta!

 • Sympa

  Erityisen mielenkiintoisia ovat mielestäni olleet ihojuttuihin liittyvät postaukset, kuten myös suomalaisista suunnittelijoista kertovat jutut. Olen kyllä myös jotenkin erityisen tykästynyt keräämiisi mietelauseisiin.:)

 • Lilypad

  Moikka moi Jenni. Mieleeni ei ole jäänyt mitää isoa yksittäistä megapostausta tälle vuodelle ja syykin on selvä – oot niin pirun vahva ja tasainen suorittaja! Blogisi erottuu kaikista kymmenistä lukemistani blogeista erityisesti sillä, miten hemmetin hyvä tää on! Kuvat, tekstit, tunnelma. Tänne on ilo tulla, oli aihe mikä tahansa. Tulee vähän mieleen palaute jonka laitoin aikoinani Imagelle joka meni suurin piirtein näin: ”Luin juuri kuusi sivullista pesäpallosta – tuosta maailman tylsin ja ehkä vastenmielisin lajista, mutta olin täysin lumoutunut kiitos kirjoittaja Itkosen”. Ei en nyt vertaa sinua Juha Itkoseen, mutta sinulla on samankaltainen kyky vangita lukijasi positiivisella tavalla! Oot rautainen ammattilainen ja todellinen päivän piriste tässä pikku elämässäni :)

  Jatka samaa rataa!

 • viiviK

  Oon aina tykänny ja tykkään edelleen siitä, että blogisi on äärettömän monipuolinen. Kulttuuria, muotia, lifestyleä kaikkea :) jos jotain voisin kaivata niin ruoka juttuja olis kiva lukea jossain muodossa :) reseptejä taikka arvosteluja ravintoloista tai vinkkejä, jotain :)

 • hheidi

  Mä tykkään sun kirjoitustyylistä ja ammattimaisesta otteesta. Postauksista lemppareimmat on pidemmät pohdiskelut ja asukuvat. Pidän myös sisustusjutuista, joten ystävien asuntojen esittelyt on kiva lisä!:)

  elle004 ät hotmail.com

 • heidilyydia

  Olen pitänyt kovasti sinun sisustukseen liittyvistä postauksista sekä sinun mielipidepostauksista. Tuot aina niin ihanalla tavalla asioita esille, myös niitä vähemmän puhuttuja. Tietenkin asupostauksia on myös kiva seurailla aina silloin tällöin, vaikka tuntuukin etteivät ne ole se ensisijaisin syy minkä takia sinun blogiasi seurailen. Jatka samaan malliin vain kuin ennenkin! Risuja minulla ei ole annettavana. :)

 • lindaalin

  Hmm, ensimmäisenä annan kiitosta siitä että kirjoitustyylisi on kovin miellyttävä ja erityisesti helppolukuinen. Sellainen soljuva! Ja nyt kun olet ollut erilaisissa kohtaamisissa ammattikuvaajien kanssa, niin toivoisin enemmän sieltä poimittuja oppeja jakoon. :) Ihan siis sellaisia käytännön niksejä!

 • Vierailija

  Olen itsekseni miettinyt, miksi luen (enimmäkseen katselen) juuri tätä blogia.. omaakin silmää miellyttävä estetiikka ja neutraalius. Ehkä vielä enemmän tyyli-inspistä voisi kaivata? Hyvä näin!

  Hajuveden puolesta peukut pystyyn!

 • P S

  Eniten tänä vuonna ovat innostaneet kotiin liittyvät jutut sekä sellaiset aiheet, jotka yllättävät ajattelemaan. Myös kosmetiikka/kynnet ja katutyyli ovat kiinnostaneet aiheina. Hyvää jatkoa ensi vuodelle!

 • tuulitu

  Paras puoli blogissasi on ehdottomasti rehellisyys ja rohkeus. Puhut ihostasi, jonka kanssa olet joutunut etsimään erilaisia tuotteita, e-pillerien vaikutuksesta ja muutoksista niiden jättämisen jälkeen ja muistanhan minä ripsikadonkin. Käsittelet hankalia, itsetuntoonkin vaikuttavia asioita jotta muiden olisi helpompi löytää vastauksia samankaltaisiin ongelmiin. Kiitos !

 • mar

  Olen lukenut blogia jo vuosia ja juttujen monipuolisuus jaksaa pitää otteessaan. Tuntuu, että blogisi ei koskaan ala toistaa itseään :)
  Hyvää uutta vuotta!

 • Emilia M

  Tykkään eniten pohdiskelevista jutuista ja esim. feminismijuttu jäi mieleen. Oli rohkeaa kirjoittaa aiheesta! E-pilleriasia ja sitä seurannut keskustelu oli myös kiinnostava. Päivän mietelauseet ovat myös kivoja. Muotia ja asukuvia on riittävästi, niitä en kaipaa enempää. Kuvat selaan yleensä vain nopeasti läpi, onhan niitä kiva katsella, mutta pienenä kritiikkinä että yhdestä tilanteesta riittäisi ehkä vähempikin määrä kuvia :) Oma koneeni (kotonani hidas netti) ei ehdi ladata niitä kaikkia siinä ajassa, missä ennätän jo lukea tekstin. Tiedän kyllä olevani tämän mielipiteen kanssa vähemmistössä :) Arvostan myös suuresti sitä linjaa, mitä pidät nykyään kuvien tekijänoikeuksien kanssa!

 • Ocla

  Asukuvista pidän kyllä, ja pohtivista teksteistä myös. Tämä on ainoa ”muotiblogi” jota tällä hetkellä seuraan, onhan täällä muutakin. Niin hyvä ote.

  Onnea uuteen vuoteesi!

 • Sidyr

  Pidän asukuvista eniten. Matkajuttusi ovat myös mukavaa luettavaa!

 • Suosikkejani ovat sisustuspostaukset ja ne, joissa pureskelet/avaat ihan tavallista arkea. Miltä tuntuu, missä elämä nyt menee, mikä ihastuttaa, mikä vihastuttaa. Mikä on sen hetkisen elämän suola. Itse kulttuurinnälkäisenä pidän myös kaikista näyttely/taidepostauksista. Erityisesti yhteistyökuviosi Suomen valokuvataiteen museon kanssa jäi mieleeni.
  Onnellista ja inspiroivaa uutta vuotta! :)

 • Inkkuli

  Blogisi on kuulunut lempiblogeihini jo useamman vuoden ajan. Sopivassa suhteessa kepeitä kauneus- ja tyyliaiheita ja syvällisempiä aiheita on minusta hyvä resepti. Mieleen on jäänyt erityisesti postaus ystävyyssuhteiden kariutumisesta sekä jutut pikkuliikkeiden ahdingosta. Jatkoa pikkuliikkeistä kertovaan sarjaan olisi kiva saada, sillä uskon että näkyvyys blogeissa voi auttaa. Yksi lempiliikkeistäni, Annankadun Neuf on valiettavasti sulkemassa oviaan (en tiedä onko pysyvästi).

 • smuutsis

  Kiitos ihanasta blogista!! Lemppareitani ovat päivän asu-postaukset sekä jutut, joissa esittelet pieniä kivijalkaputiikkeja. Jatka samaan malliin!<3

 • Mikäpä tuokaan nuoruuden mieleen paremmin kuin blogisi! Kun laitat kuvia kauniista vaatteista, meikeistä ja kampauksista.Kirjoitat testaamistasi ja saamistasi tuotteista.
  Kuvat kotoasi ja ne aikas ihanaiset mieteleuseet!
  Kaikki tuo mieleen sen ajan joka on jo kaukana kaukana mutta jota pieni hymy huulilla voin muistella. Sillä usko tai älä: ei sitä nuorena tiedä kuinka hauskaa on vanhana!! :)
  …ja parfyymi tuo sen pikkuisen eron arjen ja juhlan välille…

 • Lumi Valkoinen

  Sinulla on kaiken kaikkiaan ihana blogi, jotenkin niin raikas ja hyväntuulinen. Erityisesti pidän sisustus- ja asupostauksista. Ja tietysti myös matkustusjutut ovat mieleen. :)

 • Miss Piggy

  Ottaisin tosi mieluusti tuon tuoksun, mutta jestas, että kuolaan tuota sarjakuvaa! <3

  Pupulandia oli ensimmäisiä blogeja, joita aloin lukea, olisiko ollut vuonna 2010. Mukana roikutaan siis edelleen :) Otat uskomattoman kauniita kuvia, ne ovat todellista silmäkarkkia. Kirjoitat hyvin, ja lisäksi tykkään persoonastasi. Paljon timanttia yhdessä blogissa <3 Hyvää uutta vuotta Jenni!

  misspiggyspearls(at)gmail.com

 • svii

  Hei! Tykkään blogissasi siitä, että selvästi panostat teksteihisi ja olet kyllä myös erittäin taitava kirjoittaja! Kaipaisin kuitenkin enemmän asukuvia, tyylisi on niin inspiroiva! Olen seurannut tyyliäsi jo n. 4 vuotta ja olet ehdottomasti persoonallisin ja tyylikkäin bloggaaja jota seuraan :) Ymmärrän tietysti tämän pimeän vuodenajan aiheuttamat haasteet, mutta wanhan ajan peilikuvatkin kelpaisivat välillä ;)

 • Reedu

  Minusta mielenkiintoisimpia postauksia ovat pohdiskelevat ”asiapostaukset”, siis ne missä käsittelet jotain aihetta laajemmin. :) tykkään kuitenkin myös muista postauksista ja erityisesti kynsikuvat ovat kivoja. :)

 • oinas

  Tykkään tosi paljon kaikista vaatejutuista, joita tänne postailet. Semmosia sais mun puolesta tulla paljon lisää! Muoti on lähellä sydäntä.

  arrrested@hotmail.com

 • Saakku

  Ruusuja ihanasta blogista. Sisustusjutut ovat olleet mielenkiintoisia, niistä on saanut inspiraatiota omaan kotiin. Samoiten asupostaukset ovat tuoneet uusia näkökulmia omaan pukeutumiseen. Kiinnostavin juttu oli mielestäni e-pillereiden lopettamiseen liittyvä ihopostaus joka on itsellenikin ollut ajankohtainen ja ajoittain stressaavaksi asia. Oli ihana huomata etten ole yksin asian kanssa ja sain paljon uusia vinkkejä keskustelusta miten hoitaa ihoani. Lisää siis ihopostauksia ja ihonhoitoon liittyviä vinkkejä. Kiitos. Ihanaa uutta vuotta sinulle ja kaikille lukijoille. :)

 • norppu

  itse tulen aina uudelleen ja uudelleen lukemaan blogiasi ihan vilpittömästi siksi, että teksteistäsi tulee aina kovin hyvä mieli. arvostan blogeissa laajan ja laadukkaan sisällön lisäksi aivan äärimmäisen paljon sitä positiivista otetta, joka (valitettavan harvoilla) kirjoittajilla on. täältä se löytyy :-) ihastelen usein sitä asennetta mikä sinusta paistaa läpi, vaikka olisi minkälaista palautetta täällä kommenttiboksissakin! toisaalta ilahduin ihan kamalasti siitä tahdon2013-tekstistäsi: rehellinen ja hyvin perusteltu kannanotto on asiaan kuin asiaan on aina kiinnostavaa ja tarpeen. blogeissa pitäisi olla enemmän pohdintaa ja vähän politiikkaakin. pupulahdiasta löytyy sopivassa suhteessa kaikkea ihanaa ja hieman turhaa estetiikkaa, mutta myös asiaa. lisäksi olen poiminut täältä monta hyvää tapahtumavinkkiä, kiitokset niistäkin!

  ja lopuksi, toisen töölöläisen juttuja ja kuvia on kiva selailla :-)

 • emisofi

  Pupulandiaa on aina ilo lukea inspiroivien aiheiden, kauniiden kuvien sekä teksteistä huokuvan positiivisuuden takia. Tänä vuonna erityisesti suomalaisten merkkien sekä suunnittelijoiden esittelyt kiinnostivat kovasti! Mös kynsi- sekä asupostaukset piristivät päiviäni. :) Erityismaininnan ansaitsee juttujen todella hyvä kirjoitusasu – tekstejäsi on ilo lukea, Jenni!

 • Hejdi

  Blogissasi parasta on monipuolisuus. Tänä vuonna postaukset ovat välillä olleet niin pitkiä, etten ole saanut luettua niitä kokonaan. Eniten olen pitänyt kulttuuripostauksista. Tuot esille ihania taideteoksia!

 • Marikki24

  Minua kiinnostaa eniten sisustus- ja kauneusjutut. Vähiten asukuvat, vaikka kauniita kuvia onkin! Kirjoitat hyvin ja elävästi joten juttuja on mahtava lukea!
  Kiitos ja onnea ja iloa vuodelle 2015!!

 • Ullamaija

  Pupulandia-blogi on mulle kaikkien aikojen ensimmäinen, jota oon alkanut seuraamaan. Hetkeäkään en ole miettinyt, ettenkö enää seuraisi. Pidän sisällöstä, tyylistäsi ja tavastasi kirjoittaa. Harva asia inspiroi mua yhtä paljon kuin huomiosi, vaatteesi, ideasi ym. Kiitos, että jaksat yhä kirjoittaa. Ainoa mikä meillä ei ihan täysillä stemmaa, on musiikkimaku. Silti luen kaikki musiikkiaiheiset postauksesi.

 • hannahhi

  Pikkuputiikki postaukset parhaita. Löytynyt useita hyviä shoppailupaikkoja lisää. Kaikin puolin hyvää fiilistä tuova blogi, tätä on aina ilo lukea.

 • veeruli

  Kuulostaapa ihanalle tuo tuoksu !
  Olen lukenut blogiasi jo kolme vuotta, ja edelleen tykkään ! Parhaita ovat matkapostaukset sekä inspiroivat päivän asu jutut. Lisää toivoisin näkeväni asukuvia Helsingin kaduilta :) Kiitos ihanasta blogistasi ja onnellista uutta vuotta!

 • Tuyaa

  Tämän vuoden aikana olen saanut kivoja ideoita mm. lahjaostoksiin pikkuputiikkiesittelyistäsi, ajateltavaa ja lohdutustakin mietelauseistasi sekä vertaistukea ihokuulumisistasi e-pillereiden lopettamisen jälkeen. Kiitos näistä! Odotan innolla, mitä kaikkea kivaa ensi vuonna keksitkään meidän lukijoiden iloksi. :) Hyvää uutta vuotta 2015!

 • Kaili

  Luen muutamaa blogia yleensä kiireettömänä viikonloppuaamuna kahvikuppi kädessä. Tämä on yksi niistä. Sisältöä tulee viikossa niin reilusti, että itseäni kiinnostamattomat ohittaessani luettavaa jää silti. Mukavaa uutta vuotta sinulle!

 • iinaii

  Tykkään tyylistäsi todella paljon, vaikka se poikkeaakin omastani. Päivän asu-postaukset ovat siis lemppareitani! Pidän myös erilaisista pohdinnoista sekä sisustusjutuista. :)

 • Mintsu

  Kiitos laadukkaasta blogista! Blogisi parasta antia ovat ehdottomasti päivän asut ja toisaalta myös mietteesi pintaraapaisua syvemmältä. Näiden postausten vuoksi palaan lukemaan yhä uudelleen ja uudeellen. Mietelauseet antavat usein myös ajattelemisen aihetta. Monipuolisuus onkin yksi blogisi vahvuus. Välillä nautin pidemmistä kirjoituksistasi, välillä vain yksi kuva tai ajatus tuntuu sopivalta.

 • rikke99

  kiitos fiksusta blogista. tämä on hyvänmielen -blogi, jossa on tyylikkäitä kuvia ja hyvinkirjoitettua tekstiä. jatka samaan malliin ja mielelläni luen meikki-testauksista ja sisustus-juttuja.

 • Maarit

  Hyvää Uutta Vuotta ja kiitos mielenkiintoisista postauksista tänä vuonna. Taisit olla ihan ensimmäinen bloggaaja,jota olen tässä seuraillut ja sait innostumaan blogimaailmasta. Ihania kuvia ja nuoren naisen tunnelmia elämäst’ ja ilmiöistä on kiva tämmöisen vanhemmankin naisen mukava lukea.
  Ja kyllähän uusi tuoksu mullekin kelpaisi. Semmoinen on joka tapauksessa harkinnassa hankkia…pitääpä mennä kauppaan ja nuuhkia esim. tuota tuoksua ;)

 • nua

  Oi, olisimpa minä se onnellinen joka voittaisi tuon ihanan tuoksun! Olen seurannut blogiasi monta vuotta säännöllisesti. Aikuisena naisena arvostan erityisesti pohdistelujuttuja, mutta pidän kyllä myös vaatetukseen liittyvistä postauksista, niillä pysyy kiinni siinä mikä on ajankohtaista. Kiitokset sinulle kun pidät tätä hienoa blogia!

 • Martsi

  Lempeän hyväntuulinen blogi, jota on aina ilo lukea niin postausten sisällön kuin kauniiden kuvienkin vuoksi. Erityisesti ihonhoitoon liittyvät aiheet ovat tänä vuonna olleet mieleenkiintoisia ja hyödyllisiä.

 • NiinaK

  Kiitos kuluneesta vuodesta Jenni! Blogissasi ilahduttavat erityisesti kauniit kuvat sekä huolella kirjoitetut postaukset, joissa yhdistyvät kauneuteen ja muotiin liittyvät aiheet sekä hieman syvällisemmätkin aiheet. On hienoa, että uskallat kirjoittaa blogiin myös henkilökohtaisista asioista, mutta yleisellä tasolla. Esimerkiksi jutut e-pillerien lopettamisesta olivat hyvin kirjoitettuja ja nostivat esiin aiheen, joka mietityttää monia.

  Lisäksi pidän blogissasi erityisesti asukuvista sekä lookbook-inspiraatiokuvista sekä tänä vuonna muutamaan otteeseen nähdyistä katumuotikuvista. Olenpa saanut blogista myös hyviä musa- ja leffa-/dokumenttivinkkejä, toivon siis, että näitä on luvassa jatkossakin! Myös matkapostauksia on ollut kiva lukea ja ei-helsinkiläisenä olisi hauskaa lukea myös jonkinlainen ”Jennin Helsinki” vinkkipostaus Helsingissä vieraileville. Itse käyn Helsingissä muutamia kertoja vuodessa ihan vain fiilistelemässä kaupunkia ja ostoksilla sekä silloin tällöin näytteilyissä, Suomenlinnassa jne. mutta usein lyhyessä ajassa tulee pyörittyä vain keskustan isommissa kauppakeskuksissa sekä tutuissa nähtävyyksissä. Olisikin kiva kuulla sinun vinkkejäsi esimerkiksi kivojen kahviloiden ja ruokapaikkojen, museoiden, puistojen sekä kävelyreittien osalta. Lisäksi olisi kiva kuulla onko joitain katuja/alueita, joilla voisi helposti poiketa useammassa pikkuputiikissa. Silloin tällöin olen poikennut jossakin putiikissa Helsingissä, mutta pienempien kauppojen etsiskely on usein jäänyt väliin ajan ollessa rajallinen. Myös vinkit vintage-kaupoista ja kirppareista olisivat kiinnostavia!

 • PäiviS

  Kiitos Jenni ihanasta blogista. Olet taitava kirjoittaja ja virheetöntä tekstiäsi on mukava lukea. Blogisi kuvat ovat inspiroivia ja laadukkaita. Erityisesti pidän päivän asu -postauksista, pikkuputiikkien esittelyistä ja pohdinnoistasi milloin mistäkin aiheesta:) Hyvää uutta vuotta sinulle!

 • Suppo

  Sisustusjuttuja lisää, ne on aina mielenkiintoisia!

 • RO

  Itsekkin olen seuraillut sun blogia jo vuosien ajan, ja alusta asti on ihastuttanut sun positiivinen suhtautuminen elämään, joka ainakin blogin kautta välittyy. Yksi lempipostauksistani koskaan on tämä: http://www.lily.fi/blogit/pupulandia/suuria-oivalluksia-elamasta. Palaan siihen yhä, kun kaipaan tsemppausta.
  Sun asuja on ihana katsella, joten niitä voisi aina olla lisää. ;) Tosin ymmärrän, että Suomen sääolosuhteet ei aina ole kovin suotavat asukuviin. Myös erilaiset pohdintapostaukset on tosi mielenkiintoista luettavaa. All in all, jatka samaan malliin, täällä ainakin ollaan oltu tyytyväisiä! :)

 • Hannelii

  Kirjoitat huolella ja kieliopillisesti oikein. Vaikkei se tietenkään ole blogin olennaisin asia, minulle se tekee lukemisesta vaivatonta ja miellyttävää. Pidän erityisesti päivän asuista sekä kauneus- ja hiusaiheisista postauksista, myös sisustusjutut kolahtavat. Toisaalta näiden vastapainoksi on aina mielenkiintoista, kun raapaiset jotakin aihetta pintaa syvemmältä tai jaat jotakin henkilökohtaista. Blogissasi on kaikenkaikkiaan mukavan keveä meininki.

 • silakka

  Pidän esteettisyydestä, eettisyydestä ja runsaasta kuvituksesta. Hiottu teksti saa timantin säihkymään. Haluaisin lukea lisää tuoksuista, hajuvesien ainesosista ja vaatteidesi eettisyydestä, alkuperästä ym. Pidän siitä, kuinka yhdistät vanhaa uuteen!

  Kaunista uutta vuotta blogillesi!

 • Sun blogi on kokonaisuudessaan ihastuttava mutta tänä vuonna olen kuolannut sun supernättejä kynsiä! Kuulostipa oudolta mutta niin, hyvin nätit kynnet laitatat aina haha :–D

 • nuuti

  Olen pitänyt rehellisestä otteesta blogiin ja sen pitämiseen, turhaa mainostusta tai tekokuituista tekstiä ei tästä blogista löydy. Nautin vanhoista muotikuvista ja kauniista asetelmista blogissa, rakkaiden kuvien esitteleminen tekee bloggaajan läheiseksi lukijalle. Tekstin varmuudesta näkee hyvän itsetuntemuksen ja aitouden, erosta selviäminen ja oman asunnon rakentaminen loi toivoa tännekin hiljaisuuteen. Jenna K:maisuus näkyy pieninä oivalluksina elämästä ja rohkeudesta, mitä en muista blogeista ole löytänyt. Kirjoitusideoina näin lukijana toivoisin tarinaa lempivaatteista ja niihin liittyviä muistoja, erilaisia tarinoita ja muistoja lapsuudesta liittyen muotiin ja tyyliin. keep up the good work

 • Jadee

  Tykkään Pupulandian monipuolisesta ja laadukkaasta sisällöstä, ja mieleeni ovat eniten asu- ja pohdintapostaukset. Lisäksi pidän sisustusaiheisista postauksista ja niitä voisi olla lisääkin :) Hyvää uutta vuotta!

 • Indra

  Päivän asu- ja viikon ajatus -postaukset ovat mun lemppareita, molempia toivon tulevan myös jatkossa! :)

 • VilmaX

  Blogisi parhautta ovat olleet ajatuksia/mietilause-postaukset, kukkapostaukset ja asiapitoiset postaukset. Kaikki valokuvat ovat aina hyviä laatuisia ja onnistuneita. Jatka vaan samaa rataa ja Hyvää Uutta Vuotta! ;)

 • Laura Sumrak

  Olen seurannut blogiasi jo kuutisen vuotta ainaskin – ihan kreisiä mitenkä pitkä aika tuokin on!! Olet ehdottomasti lempparibloggaajani – nautin tyylitajustasi, kirjoitustyylistäsi, ja monista hyvistä pukeutumis- ja kauneusvinkeistä mitä täältä löytyy! Hienoa, että blogimaailmasta löytyy sinunlaisia all around-laadukkaita blogeja :) kiitos kuluneesta vuodesta!

 • saraj

  Parasta blogissasi on positiivinen tunnelma, vakavatkaan aiheet eivät ole valitusta. Tekstit eivät kuitenkaan ole pelkkää pinnallista höttöä, vaan oikeasti laadukasta luettavaa. Pikkuputiikkiesittelyt ovat olleet postauksista suosikkejani.

 • Jessii

  Olen pitänyt iho ja E-pilleri jutuista. Myös pohdinnat ystävyydestä ja sen loppumisesta. Kirjoitit myös aikoinaan juhlimisesta eli näitä pohdintoja toivoisin jatkossa.

 • Pin

  Eniten olen nauttinut taidokkaista kuvista, sisustus- ja meikkivinkeistä, kauniista asetelmista, punaisista huulipunista, jäsennellystä ja informatiivisesta tekstistä sekä elämänmakuisista postauksista, suruista ja iloista. Kehitysideani ovat täysin makuasioita, ne voi joko ottaa tai jättää: joskus vähemmän on enemmän, koskien esim. asukuvia ja tekstin määrää. Pirteää uutta vuotta Jenni!

 • JN

  Tykkäsin kaikista matkapostauksista ja huikeista kuvista niistä :) Mukana arvonnassa!

 • miniam

  Muotia ja sisustusjuttuja, ripaus syvyyttä ja keveyttä sekä auringonpaistetta, niitä kaipasin ja niitä myös sopivissa määrin sain :). Mukavaa Uutta vuotta!

 • elina85

  Osallistuisin arvontaan :)

 • herttaxx

  Pidän asukuvapostauksista eniten, sulla on kivoja, värikkäitä vaatteita.

 • Olen seurannut blogiasi pari vuotta. Tykkään lähes kaikentyyppisistä postauksista. Pidän siitä, kun kirjoitat monipuolisesti eri aiheista sekä pintaa hipaisten että syvällisemmin. Sinulla on hyviä ajatuksia, jotka usein täsmäävät omieni kanssa. Ja vaikka eivät edes täsmäisi, osaat tuoda mielipiteesi esiin hienosti; perustellen ja tuomitsematta muita näkökulmia. Huomioit lukijat ja pidät meidät lähellä.
  Arvostan myös tyyliäsi kirjoittaa. Se on mutkatonta ja virheetöntä. Tällaiselle kielipoliisille miellyttävää lukea :D
  Olen nyt vähän huono antamaan rakentavaa palautetta tai esittämään toiveita. Totean vain, että jatka samaan malliin! Täten pysyn varmasti mukana menossa jatkossakin :)
  Kiitos mainiosta blogista!

 • iitunen

  Asupostaukset ja pikkuputiikki esittelyt ovat ihania. Toiveena vois esittää juttuja muodista XL-kokoisille, enkä kaipaa mitään ”isoille tytöille” tyyppisiä juttuja, vaan selkeää ja graafista muodikasta kaivettuna myös isommassa koossa. Samassa menkööt risut suomalaisille merkeille kuten Samujille, että vaikķa ihania olettekin, kasvattakaapa vähän kokojanne..

 • Sonjaelisa

  Olen ruvennut seuraamaan blogiasi vasta pari kuukautta ja olen aivan rakastunut❤ Tyylisi on erittäin inspiroiva ja ihana ja on todella mukavaa kun meikkaat luonnollisesti myöskin ja käytät myös luomukosmetiikkaa. Ehdottomasti lempparipostauksiani ovat olleet arkimeikki ja sisustuspostaukset, olisikin kivaa jos niitä olisi hieman enemmän :) Ihanaa Uutta vuotta sinulle!❤

 • Laurel Wreath

  Muotijutut, erityisesti päivän asut. Ja lisäksi – voi kuulostaa oudolta, mutta minusta on erityisen piristävää kun annat välillä negatiivisten tunteiden ja epätäydellisyyden näkyä. Mun mielestä rosoja saisi näkyä vielä enemmänkin!

 • Minttu3

  Itse käyn lukemassa Pupulandiaa säännöllisen epäsäännöllisesti, jokusen kerran kuussa. Pidän laadukkuudesta; kuvat ja teksti on huoliteltua. Asukuvat inspiroivat.

 • Floora

  Ruusuja blogi saa aiheiden monipuolisuudesta. Itse tykkään pikkuputiikkien esittelyistä, erityisesti jos mukana on jotain muutakin kuin pelkkiä vaatekauppoja. Sen sijaan catwalk-kuvapostaukset yleensä skippaan, en ole niistä oikein kiinnostunut. Olenkin miettinyt, että blogissasi voisi toimia sellainen malli, että etusivulla näkyisi jokaisen postauksen alku, ja koko kirjoitukseen pääsisi klikkaamalla. Se voisi selventää ulkoasua, kun välillä pidemmät kuvapostaukset vievät melkein yhden sivun kokonaan… Voi toki olla että nykyinen malli on blogiportaalin säätelemä? Plussaa ovat myös laadukkaat kuvat, joita on kiva katsella. :) Ja tietysti matkakertomukset ja vinkit.

 • -Selma-

  Oi, ihana arvontapalkinto, pakko siis koittaa onneaan! :)
  Olen lukenut blogiasi jo pitkään ja se onkin yksi lemppareista. Pidän pohdiskelevista jutuistasi erityisen paljon, mutta myös tyyli- ja matkajutut kiinnostavat. Kaiken kaikkiaan tätä blogia on ilo lukea, olipa aihe sitten mikä hyvänsä :) Kiitos, että jaksat rustailla kivoja juttuja meidän iloksi!!

 • Hanna-Kaisa A

  En voinut olla huokailematta äsken viime vuoden asukuvakollaasiasi katsellessani, miten voi naisella olla tyylille noin hyvä silmä. Inspiroidun blogistasi, ja vaikutat muutenkin tosi herttaiselta ihmiseltä hyvillä arvoilla kuorrutettuna. Kiva että aiheet vaihtelevat blogissasi, kauniit kuvat ja estetiikka innostavat ainakin minua. Kun kirjoitat asiaa, se on myös lukemisen arvoista. Monimuotoisuus ratkaisee. Eli jatka samaan malliin ;)

  Ai nii ja tuo tuoksu: kylläpä alkoi houkuttaa. Itsellä käytössä nyt Chloén kukkaistuoksu. Uskoisin pitäväni Pradan candystä kuvailun perusteella.

 • Milou

  Niin kuin aika moni muukin tuolla ylempänä, minäkin tykkään kovasti nimenomaan asu- ja tyylipostauksistasi, joihin ei koskaan kyllästy. Sen lisäksi minusta on ihanaa lukea huolella kirjoittamiasi asiapostauksia – liittyivätpä ne sitten kasvovoiteen valintaan tai surun tai stressin käsittelyyn – kun olet kirjoituksiasi varten tehnyt ihailtavan paljon taustatyötä ja selvittänyt asioita meille lukijoille. Näitä toivon jatkossakin ihanien asupostauksiesi rinnalle! Onnellista alkanutta vuotta :)

 • Lullah

  Nyt olen tässä ehkä runsaan vuoden blogiasi seuraillut, toisinaan aktiivisemmin ja toisinaan vähemmän aktiivisemmin. Ite olen tässä nauttinut eniten postauksista, joissa esittelet keskustelunaiheen ja tavallaan avaat keskustelun. Pidin kovasti Eettinen turkis – Onko sellaista olemassa? -postauksesta, sillä pohjustus oli hyvä ja sitä seurasi mielenkiintoinen keskustelu. Pidän myös kovasti postauksista, joissa kerrot, kun olet päässyt kokeilemaan jotain uutta, oli se sitten tuotetta, aktiviteettia tai muuta. Osaat kirjoittaa kokemuksista todella hyvin ja eritoten tuotekokeilut ovat hyvin informatiivisia, vaikket välttämättä olekaan asiantuntija aiheesta. 

  Risuja sinäänsä ei ole. Oma elämäntilanteeni, asuinkaupunkini ja musiikkimaku poikkeavat niin paljon sinun tilanteestasi, että välillä tietysti on postauksia, jotka eivät kiinnosta tai koske minua mitenkään. Mutta kaikkia ei voi miellyttää.

  Odotan tulevalta vuodelta eniten lisää kokemuksia ja kokeiluja ja nättejä kuvia! 

  sonja.immonen@gmail.com

 • Tilliina

  Parasta antia Pupulandiassa ovat ehdottomasti olleet pohdiskelevat vakavahenkiset tekstisi ja niitä toivoisin aina lisää!

 • Haukka

  Moi,
  Kiitos taas yhdestä vuodesta. Aloin lukea Pupulandiaa noin kaksi vuotta sitten, jolloin ihastuin niin, että luin koko blogin alusta asti kuin kirjan. Pupulandia on ehdoton suosikkiblogini, en juuri lue muita blogeja sinun blogisi löydettyäni.

  Pidän Pupulandiasta juuri sellaisena kuin se on. Mielestäni blogisi on monipuolinen: itse rakastan kukkakuulumisia sekä asukuva- ja vaatekollaasipostauksia (nettikaupoista tai muualta poimittuja teemoin ryhmiteltyjä vaatteita ja asusteita), ystäväni suosikkeja taas ovat kynsipostaukset. Pidän myös sisustusjutuista, erityisesti niistä, missä näkyy kaunis kotisi tai ystäviesi sisustusratkaisuja. Mieleen on jäänyt erityisen positiivisena myös juttu, missä esittelit ystäväsi tyyliä.

  Pidän myös matkajutuista ja reissuvinkeistä. Alunperin löysin blogisi niin, että googlettelin reissukokemuksia eräästä kaupungista, jossa olet vieraillut ja blogisi ilmestyi hakutulosten joukossa. Siitä asti Pupulandia on ollut päivittäinen iloni. Kiitos Jenni! Toivottavasti jatkat samaa mallia vielä pitkään.

 • NH

  Olen lukenut blogiasi satunnaisen säännöllisesti vuosia, Pupulandia on varmaankin vanhimpia blogisuosikkejani. Suunnilleen saman ikäisenä – ei siis enää minään parikymppisenä! – on ollut todella mielenkiintoista seurata tyylisi kehittymistä. Ja kehittymistä on tapahtunut huimasti, blogissa näkyvät asut ovat tyylikkäitä ja kekseliäitä. Samalla linjalla siis sopii jatkaa!

 • PSK

  Pidän blogisi monipuolisuudesta. Söpöstä nassusta ja kivasta käsialasta ei ole myöskään haittaa ;)

  Niin ja sulla on myös erinomainen maku hajuvesien suhteen, samoja tuoksuja on löytynyt itseltänikin. Täytyy siis ehdottomasti tutustua tähän Pradan tuoksuun.

  pinjakos@gmail.com

 • rosalia

  Parasta blogissasi on ehdottomasti sinä ja tyylisi. Poiketen useista muista bloggareista tyylisi ei perustu kalliisiin laukkuihin tai hetken muotijuttuihin, vaan juttuihin jotka todella ovat sinua. Olisi kivaa lukea enemmän kulttuuri juttuja, tanssi, teatteri, konserttti, taide vinkkejä ja arvosteluja.

 • maiia

  Mä onn myös kovasti tykännyt mietelausepostauksista. Ja myös postaukset ystävyyden päättymisestä, kestävämmästä kuluttamisestaa ovat olleet ajatuksia herättäviä. Kommentoinnin keskustelut näistä aiheista on olleet tosi asiallisia ja myös koskettavia. Ylipäätään musta on hienoa, että uskallat rehellisesti kertoa oman mielipiteesi ja tunteesi asioista etkä vältä ikäviäkään aiheita. Kiitos, jatkan varmasti tänäkin vuonna sun blogin lukemista!

 • heidke

  Minun mielestä parhaita postauksia ovat olleet erityisesti pienten kivijalkaputiikkien esittelyt. Olen saanut kivoja kokemuksia kun olen muutamassa putiikissa sinun inspiroimana vieraillut. :)

 • Tintsh

  Tyyli- ja kauneusjutut aina jaksaa kiinnostaa. Sit toivoisin että jatkaisi niitä katumuotijuttuja. :)

 • Ambe

  Löysin Pupulandian silloin kun olit muistaakseni juuri palannut Suomeen vaihto-opintojesi(?) jälkeen. Pupulandia onkin ainoita blogeja, joita seuraan yhä tiiviisti näinkin pitkän ajan takaa. Syy, miksi palaan tänne aina uudestaan, on se ettei blogisi ole liiaksi muuttunut mutta on silti ikään kuin kasvanut ajan myötä. Täältä löytyy aina jotain uutta ja kiinnostavaa, ja tänne on aina ilo palata, sillä blogistasi välittyy edelleen se aito ja iloinen Jenni, johon alusta asti samaistuin. :)

  Minusta on ilo huomata, että blogin aitous on säilynyt vaikka blogista onkin tullut harrastuksen sijaan työ sinulle. Urakehityksesi on ollut kiinnostavaa seurattavaa ja blogisi on erittäin ammattimaisesti toteutettu! :)

  Ihanaa alkanutta vuotta sinulle Jenni!

 • allu--

  Ihana tyttömäinen tuoksu, pullokin on oikein kaunis. :) Minä olen lukenut blogiasi aina vuodesta 2008 saakka. Olen aina pitänyt tyylistäsi, jota maustat sesonkien uutuuksilla. Muita kiinnostavia aiheita ovat taide, sisustaminen sekä arvomaailmasi käsittelevät postaukset. Sinulla on laaja lukijakunta ja mahdollisuus herätellä pohtimaan esim. vastuullisempaa kuluttamista. Hienoa, että käytät sitä. :) Varsinaisia parannusehdotuksia mulla ei ole, jatka samaan malliin. Hyvää alkanutta vuotta!

 • Maizu

  Uuden hajuveden hankinta on ollut jo pitkään listalla, mutta Versacen bright crystal on vaan niin hyväntuoksuinen, että en ole löytänyt vielä parempaa! Tämä uutuus kyllä houkuttaa! :) Kiitos sinulle hyvästä ja inspiroivasta blogista! Parasta on mielestäni se, että kirjoitat sopivassa suhteessa asiaa ja hömppää.

 • annikki2015

  Moi! Mun lempparipostauksia on aina sun asukuvat, joista kivoin oli sellainen, jossa sulla on midimittainen hame ja pidempi takki. Seisoit sellaisilla kiviportailla. Toivepostauksia.. apua, hankala sanoa, koska kirjoitat niin monipuolisesti. En osaa oikein kaivata mitään! Pupulandiassa viihdyn aina sun sujuvan kirjoituksen ja kauniiden kuvien takia!

 • laitka

  Oi, tuon tuoksun niin tarvitsisin, mutta hoitovapaalla sitä ei tule tuhlattua moisiin ylellisyyksiin vaan vanhoilla ja eltaantuneilla mennään ;)

 • keiju80

  Tuoksu piristäisi opiskelijan päivää…ja opiskelukavereita.

 • Rusetti

  täytyy nyt kyllä myöntää että mun lempparijuttu sun blogissa on 2014 vuonna ollu sun uudet hiukset!! :DD ihan superhyvin sopii sulle ja ite haaveilen samanlaisista… Muuta kivaa on ollut kaikenlaiset sisustusjutut ja kaikki ihanat kukkakimput mitä oot ostellu ympäri vuotta. Itse ostelen melko vähän kukkia kotiin, mutta aina kun näkee sun blogissa kauniita kukkia tekee mieli ostaa :) niitä siis myös vuonna 2015 kiitos!

 • heta-liisa

  Löysin blogisi vasta vajaa vuosi sitten,mutta siitä asti olen lukenut lähes joka päivityksen ja tykännyt kovin! Eniten kiinnostavat asukuvat, sisustusjutut, pikkuputiikkien ja uusien nimien esittelyt sekä reissujutut :)

 • Illyria

  Mietin, miksi seuraan blogiasi, ja varmaan keskeisiä syitä ovat sen esteettisyys, tunnelma ja kielen sujuvuus. Ruusuja siis niistä! Totta kai olen kiinnostunut myös tuottamastasi sisällöstä, mutta oma tyylini on melko erilainen, ja pelkkien asukuvien perusteella voisin harhautua monen muunkin blogin pariin. Eniten varmaankin haen blogistasi kuvien kauneutta, keveyttä ja valoa. Muistan pitkään esimerkiksi syyskuviesi tunnelman, tai uuden vuoden postauksen kultaiset lehdet.

  Sisällöllisesti minua kiinnostavat eniten mainitsemani asukuvat ja kynsilakkapostaukset, mutta myös meikkiin, hiuksiin, suunnittelijoihin ja pikkuputiikkeihin liittyvät jutut. Erityisellä mielenkiinnolla luen kaiken luonnonkosmetiikkaan liittyvän.

  Ihanaa alkanutta vuotta sinulle!

 • -päivi-

  Olen tykännyt postauksista juuri sellaisena kuin ovat, monipuolinen ja näin vanhempana ihmisenäkin olen kiinnostunut aiheistasi. Kiitos!

 • Hansiainen

  Huomenta!

  Blogisi on seurannut matkassani jo monta vuotta, ensimmäiseksi siis kiitos siitä! Blogissasi arvostan eniten, kuten moni muukin on sanonut, sen laaja-alaisuutta. Itse ainakin koen, että omassa elämässäni haluan nauttia sekä kauniista hömpästä että syvällisistä aiheista. Blogissasi pidän myös siitä, kun esittelet ajankohtaisia asioita, oli ne sitten musiikkilöytöjäsi, elokuvia tai tapahtumia. Useamman kerran olen esitellyt jotain siistiä uutta juttua poikakaverilleni mainiten, että löysin sen taas siitä blogista :)

  Meikkijutut eivät itseäni hirveästi kiinnosta, asukuvat sitäkin enemmän!

  Kiitos paljon näistä vuosista Jenni!

 • Saaruli

  Pupulandia on ollut minulle pari vuotta eräänlainen ”wonderland”, jonne pakenen rentoutumaan. :D Kauniita kuvia, mielenkiintoisia aiheita, ja mikä tärkeintä, hyvin kirjoitettua suomea! Kirjoitat ihanan sujuvaa ja kepeää tekstiä.

  Tänä vuonna toivoisin lisää kuvia kaduilla bongaamistasi tyyliniekoista. :)

 • Suvi

  Viikon mietelause on ihan parasta ja aina iskee niin hyvin – toivottavasti jatkat näitä! Asukokonaisuutesi ovat inspiroivia ja tyylisi kirjoittaa on selkeä ja luonteva. Kiitos hyvästä blogista :)

 • PLNT

  Ihana Pupulandia lämpimät kiitokset tästäkin vuodesta.
  Olen karsinut blogeja mutta sinä säilyt suosikeissani ihan varmasti saan paljon hyödyllisiä ideoita ja vinkkejä,kiitos!
  Sen sijaan tuo tuoksu olisi minulle ihan uusi tuttavuus , haluaisin päästä lähempään kanssakäymiseen tuon kanssa.

 • Myyy

  Tykkään kirjoitustyylistäsi. Kiva myös, että blogisi on aiheiltaan niin monipuolinen. Ikinä ei voi etukäteen tietää, kirjoitatko kukista, tyylistä vai ihmissuhteista. Kun esittelet tuotteita, kaipaisin usein mukaan edes viitteellistä hintaa, opiskelijabudjetilla kun tätä nykyä elelen.

 • Sarppuli

  Blogisi on ensimmäinen blogi, jota olen koskaan lukenut. Kun ihmiset alkoivat puhua muotiblogeista, otin asiakseni selvittää, mistä on kyse ja kirjoitin sanan ”muotiblogi” Googleen. Pupulandia oli ensimmäinen hakutulos, joten klikkasin sivustosi auki. Mikäli oikein muistan, asuit silloin vielä Brysselissä, tai ehkä kuitenkin Jyväskylässä. Joka tapauksessa postauksia ei ollut mikään älytön määrä läpikäytäväksi. Tyylisi oli varsin erinäköinen kuin nyt, ja muistan ajatelleeni, että tämä tyttöhän käyttää ihan tavallisia vaatteita, minä kun olin ajatellut, että muotiblogia pitävällä on aina jotain ihmevirityksiä yllään. En suoraan sanottuna tiedä, kuinka iso osa siitä että olen näinkin kauan jatkanut blogisi lukemista, johtuu siitä, että blogisi oli ensimmäinen, johon koskaan tutustuin. On paljon aiheita, joista en itse niin välitä, ehkä siksi, että en enää jaksa juurikaan lukea vaatteisiin liittyviä postauksia. Sen sijaan pidän pohdinnoistasi elämään liittyen ja taidetta ja tekemistä koskevista vinkeistä. Kiitos kuluneista vuosista, aion jatkaa blogisi seuraamista hamaan tulevaisuuteen! :)

 • kaisis

  pidän tuote-esittelyistä, joihin lasken myös asut. On kiva nähdä mitä uutta on tullut tai tulossa

 • Missberryme

  Kiitos ihanasta, laadukkaasti kirjoitetusta ja ajatuksia herättävästä blogista!Pidän siitä, että käsittelet eri aiheita monipuolisesti, oli sitten kyse muodista, kauneudesta, terveydestä tai ”vakavammista” aiheista; ja maailmankuvasi ja arvomaailmasi välittyy blogisi kautta persoonallisella tavalla<3
  Juuri tämä erottaa blogisi muista; siitä välittyy kuva ajattelevasta, empaattisesta ihmisestä, joka myös rakastaa muotia ja kauneutta -ja elämää. On mukava lukea blogiasi, siitä tulee aina hyvä mieli!
  Ja ollaan muuten myös hajuvesisamiksia!

 • ~Lumi~

  Pupulandiaa olen lukenut säännöllisen epäsäännöllisesti jo useamman vuoden ajan. Itsellä on sellainen fiilis, että blogisi on kehittynyt huimasti ja sitä on ilo seurata. Taiteeseen ja sisustukseen liittyvät postaukset ovat mielenkiintoisia, samoin kuin ennakkoluulottomat asukokeilut. Myös hiuspostauksia luen ilolla, varmaan siitäkin syystä että oma tukka on suht samassa mitassa ja kampaus/hiustenlaittoideat ovat aina tervetulleita :)! Olisi aika mieletöntä voittaa tuollainen Pradan tuotepaketti, nimittäin tuo kirja vaikuttaa ihan huikean nätiltä! Menestyksekästä vuotta 2015!

 • liinah

  Itse pidän blogeissa tosi paljon kuvamateriaalista, ja blogisi kuvallinen ilmaisu onkin kehittynyt valtavasti. Yhteistyöt valokuvaajien kanssa eivät ole asiaa pahentaneet ;) Kirjallinen ilmaisusi on taas ihanan positiivista ja vilpitöntä.

 • jolielaide

  Vuoden 2014 jutuista olen pitänyt erityisesti Fashion Week-postauksista, pienistä putiikeista ja suomalaisista suunnittelijoista tehdyistä postauksista, sekä kirjoituksista vastuullisuudesta ja ekologisuudesta muodissa. Herkkäihoisena olen ilahtunut myös herkän ihon (apteekki-)kosmetiikkaa koskevista jutuista, kenkäfriikkinä olen tykännyt myös kenkäpostauksista ja mukavia yllätyksiä ovat olleet menovinkit esim. leffoihin tai muihin tapahtumiin. Soittolistat, kynsiä koskevat postaukset eivät ole minua kiinnostavia aiheita, mutta nehän voi tarvittaessa skipata (anteeksi vain :D ) Liikunta-aiheisista jutuista lukisin mielelläni enemmän, varsinkin sellaisesta pehmeämmästä puolesta ja treenien henkiseen puoleen keskittyvästä mieluummin kuin suorituspainotteisesta treenistä, jota tuuttaa ihan tarpeeksi muista blogeista. 

  jolielaide00@gmail.com

 • Niinis

  Olen lukenut blogiasi vuosia ja se on edelleen lempiblogini. Eniten erotut mielestäni kirjoituksillasi, sulla on oma ääni ja tyyli ja osaat kirjoittaa tosi hyvin! Kuvat on tietysti myös iso plussa, tosi ammattimaisia, kauniita ja inspiroivia. Muutenkin sun blogi on persoonallinen ja et yritä liikaa, vaan vaikuttaa siltä, että pidät bloggaamisesta ja otat myös lukijat tosi hyvin huomioon. Kirjoitat mielenkiintoisista asioista ja pidän erityisesti siitä, kun kirjoitat pohtivasti ja syvällisesti ja uskallat ottaa myös kantaa (esim. tasa-arvoiseen avioliittolakiin :). Blogistasi syntyy vaikutelma, että olet aina hyvin valmistellut postauksesi ja pohtinut asioita, joista kirjoitat.

  Viime aikoina olen eniten pitänyt liikuntapostauksista (joihin myös itse samaistuin vahvasti) ja e-pilleripostauksista. En lue treeniblogeja, koska pidän niitä pinnallisina (en halua tuomita, tämä on vain oma vaikutelmani), mutta minua kiinnostaisi silti lukea liikunnasta, mutta rennommalla ja pohtivammalla otteella kirjoitettuna. Ei voisi vähempää kiinnostaa kenenkään treenipäiväkirja tai ruokapäiväkirja tai se ikuinen hehkutus liikunnan ilosta. Sen sijaan olisi mielenkiintoista lukea syvällisempää pohdintaa liikunnasta ruumiillisuuden, ulkonäköihantenteiden ja sukupuolen näkökulmasta ja siitä, miten treenaamisessa on erilaisia trendejä ja miten liikunta ja liikuntatavat liittyvät kauniin ja tehokkaan ihmisen ihanteeseen länsimaissa. Miksi ruumista kuuluu suorittaa ja miksi ruumiin (varsinkin naisen) kuuluu näyttää tietyltä ja pystyä tietynlaisiin suorituksiin, jotka kaikki vielä mitataan, jatkuvasti parannellaan ja vertaillaan muihin. Varsinkin naiset monesti pyrkivät tarkastelemaan ruumistaan ulkopuolisen silmin ja keho esineellistyy. Tietysti kaikki tarkastelevat ruumistaan paitsi omin silmin, myös aina yhteisönsä silmin, mutta naisilla tämä tuntuu korostuneen ulkonäköpaineiden takia ja sen takia, että naisruumista on aina tarkasteltu esteettisyyden näkökulmasta kun taas miesruumista toiminnallisuuden näkövinkkelistä. Tämä näkyy treeniblogeissa myös siinä, miten naiset arvostelevat pääosin muita naisia ruumiin normirajojen ja ihanteiden rikkomisesta, liiasta laiskuudesta, laihuudesta, lihavuudesta tai liiasta voimakkuudesta ja lihaksikkuudesta. Ruumiista on tullut ikuinen projekti. Ihmisistä tehdään ruumiin perusteella erilaisia johtopäätöksiä liittyen esim. ihmisen yhteiskuntaluokkaan, persoonallisuuteen, statukseen ja käyttäytymiseen ja lihavuudesta ja passiivisuudesta on tullut entistä paheksuttavampaa ja terveys- ja laihdutuspuheeseen liittyy paljon moralisointia ja kauhistelua, joka kohdistuu erityisesti naisiin.

  Treenaaminen ja fitness on edelleen pinnalla niin tämä on sellainen aihe, johon olisi kiva saada erilaista näkökulmaa kuin sitä ainaista neuroottista liikunnan ja syömisten kyttäämistä, jota sitten tasapainotellaan sillä, että hehkutetaan liikunnasta saatavaa iloa ja terveyttä, suorituskykyä jne :) Tuli aika pitkästi kirjoitettua niin lopetan tämän tähän, mukavaa kevättä kaikille!

 • miukki

  Kiitos viime vuodesta ja oikein iloista alkanutta sellaista! Kaikkein eniten olen tykännyt sisustusjutuista, ja vinkkisi Ikean leikkuulaudasta lisälaskutilana otinkin edellisessä asunnossa käyttöön (nykyisessä on isompi keittiö joten enää ei ole tarvis) :) Pidän myös siitä, että esittelet blogissasi usein nuoria, vähän tuntemattomampiakin suunnittelijoita ja taiteilijoita!

 • sallah

  Uusi vuosi houkuttaa tarttumaan uusiin muistoihin, joita tuoksut tuppaavat aina vahvistamaan. Muistan vieläkin enimmäisen hajuveteni, Anais Anaisin, tuoksun kaukaa menneisyydestä… ;) On ollut paljon iloa ja hyötyäkin seurata blogiasi, jossa yhdistyy sanavalmis ilmaisu, älykäs ja monipuolinen, syvällinen ja rehellinen kirjoittaja, sekä sisällöt kepeästä viihteestä (jota minulle kaikki maallinen materia loppupeleissä vaan on) eettiseen pohdintaan. Kaikki kilpailut ja arvonnat kutkuttavat aina osallistumaan ja kommentoimaan, kun ehtii – niitä ilman muuta toivoisin jatkossakin. Lisäksi kiinnostavat vinkit pienemmistä putiikeista, suomalaisista ja europpalaisista uusista designin nimistä, vinkit eettisestä muodista ja sisustuksen trendeistä, hyvistä kirppiksistä ja nettikaupoista. Oma kiinnostukseni on kallistunut viime vuosina muodista sisustukseen ja ajattomaan designiin, heräteostamisesta pidempiin harkintoihin ja tarkkaan mietittyihin valintoihin, kierrättämiseen ja uudelleen herättämiseen. Niistä aiheista lukisin mielelläni enemmänkin myös blogissasi.

 • MariK

  Minä olen tykännyt ns. mielipide- tai pohdiskelupostauksista ja siitä, että olet tuonut esille vähän harvinaisempia kulttuuritapahtumia.

Related posts