26/12/14

Joulurauhaa

3 53 joulu2.jpg

Minulla oli vaikka millaisia postaussuunnitelmia jouluksi, mutta kun viimein pääsin viimeisten tohinoiden saattelemana matkaan tänne maaseudun rauhaan ja joulunviettoon, tuntui, ettei huvittanutkaan avata tietokonetta lainkaan. Ja päätin, ettei jouluna tarvitse. Niinpä olen tyytyväisenä oleillut nelisen päivää ilman nettiä ja touhunnut kaikkea ihan muuta. Lomailu perheen parissa ja armottomat lautapelimatsit ovat vieneet niin mennessään, etten ole osannut edes kaivata tiedon valtatietä. Tekee ihan hyvää ihmiselle toisinaan.

Palataan siis kilpailuvoittajiin ja kaikkeen muuhunkin, kun olen saanut rentoutua tarpeekseni. Se voi olla huomenna tai se voi olla maanantaina, mutta lupaan, että kuullaan kyllä pian! :) Sitä odotellessa muutama valokuva jouluaattoaamun rauhalliselta kävelyltä lumisissa maisemissa. Rauhaisaa ja onnellista joulunaikaa myös teille kaikille!

Translation: I had all kinds of plans about my blog for Christmas, but eventually I ended up taking a little vacation from the internet. And it felt so relaxing that I pland to continue my little break at least until tomorrow. So I’m only wishing you a very merry Christmas! See you soon – maybe tomorrow, maybe on Monday, but soon anyhow! :)

joulu4.jpg joulu3.jpgjoulu1.jpg joulu5.jpg joulu6.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts