23/12/14

Vilttiketjussa

5 68 sss77.jpg

Yksi tämän talven ilahduttavimmista pukeutumistrendeistä on ollut suuriin huiveihin ja viltteihin kääriytyminen. Trendin innoittajana toimi Burberry, joka marssitti syysmallistonsa näytöksessä mallit lavalle jättimäisiin viltteihin kiedottuina. Sittemmin noita Burberryn shaaleja on vilissyt katumuotikuvissa tiuhaan tahtiin. Kerrankin Suomen ilmastosta käsin katseltuna ihan käytännöllinen trendi! ;)

Huivit ovatkin yksi niistä harvoista jutuista, joilla talvityyliin voi saada vähän vaihtelua. Siinä missä useimmat katumuotisivustot pursuilevat edelleen kesäisen paljaita sääriä ja varpaita, päätin koota yhteen vähän säähän soveltuvampaa inspiraatiomatskua. :) Niinpä keräilin Stockholm Street Stylen sivuilta vähän huivi-inspistä talven pukeutumiseen, joskin muutamissa näistäkin pitäisi kyllä kengät vaihtaa tuonne lumihankeen. Tänään onkin ensimmäistä kertaa tälle talvelle Helsingissä kunnon pakkaskeli ja lumi maassa eli näitä huivi-ideoita voi hyödyntää vaikka heti!

ruutu-sss8.jpg

Oletteko muuten huomanneet, että postailen toisinaan samoja kuvia vuodesta toiseen juuri esimerkiksi Stockholm Street Stylen sivuilta. :D Minua itseäni asia ei haittaa tippaakaan, koska huomaan palaavani inspiraatiomielessä tiettyihin kuviin kerta toisensa jälkeen ja joistakin kuvista taas huomaa eri aikakausina aivan erilaisia asioita. Ehkä se on mainio osoitus siitä, että hyvä tyyli ei todellakaan ole sesongista ja trendeistä kiinni.

Translation: For once there is a trend that is actually quite practical even in Finland. ;) Winter in the north can sometimes be a bit of a boring season clothingwise since you need to cover up in warm layers and coats – and usually you just end up looking like a Michelin man. There’s not much variety in winter style when you really have to prioritize the practical stuff and warmth but at least you can do a little something with different kinds of shawls and scarfs. Here’s some winter scarf inspiration for you from Stockholm Street Style!

ruutu-sss1.jpgsss92.jpg
sss18.jpg
sss-man1.jpg sss-beige14.jpg sss-beige29.jpg sss11.jpgsss-beige34.jpg sss42.jpg sss80.jpgsss79.jpg

Photos: Stockholm Street Style

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minä vain

  Ihana luumu tupsupipo! <3

  Rauhallista joulua!

 • MarjukkaS

  Ihana tuo toisen kuvan puna-oliivinvihreä huivi!

  Ja kerrankin olen trendikäs, kun hankin oman vilttini jo syksyllä Lontoosta:) Käytännöllinen vaate Suomessa ja mm. omalla autolla liikkuessa, kun sen voi pukea niin monella eri tapaa, joko roikottaa sitä kevyemmin yllään tai kietoutua siihen lämpimästi.

 • sp

  Hei, tuli mieleen näin jälkikäteen mieleen termi joka voisi kuvata upcyclingiä (vai miten se nyt kirjoitetaankaan): esikierrätys (tietenkin!)

 • Ilsa

  [[{”fid”:”472304″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”976″,”width”:”615″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]] Näinkin just tänään tämän kuvan Lennystä ja mietin että mitä ihmettä… Se olikin sitten muotia. :D

 • tiiavain

  Kai huomasitte viimeisessä kuvassa, miten saumattomasti naisen valkoisen paidan kaulus ja takana olevan lasisermin kaari menevät kuvakulmassa yksiin! Perfetto :D

Related posts