22/12/14

Maailman paras viime hetken joululahjavinkki

1 80 joululahja1.jpg

Ystäväni lähti tänä vuonna joulunviettoon Karibianristeilylle – ei hassumpi tapa juhlistaa joulunpyhiä sekään. Treffasimme viime viikolla reissua edeltävänä iltana laatuajan ja lasillisten merkeissä, ja tarkoituksena oli siinä samalla ollut myös antaa toisillemme pienet joulumuistamiset. Siinä nyt vain oli käynyt niin, että ystäväni lahja minulle oli jäänyt hänen poikakaverinsa autoon ja auto huristeli sillä nimenomaisella hetkellä jossakin teillä tietämättömillä. Minun pakettini hänelle puolestaan oli yhä kotona paketoimattomana, koska päivän aikataulut venyivät joka suuntaan niin, etten enää ehtinytkään kotiin ennen tapaamistamme. Onneksi lahjoilla ei ollut mitään merkitystä – tärkeintä oli, että saimme istua rauhassa alas viettämään hetken yhdessä.

Kaverini kysäisi pöydän ääreen istuuduttuamme, että haluaisinko mieluummin pitää lahjat yllätyksenä tammikuulle asti vai pitäisikö meidän vain kertoa, mitä olemme paketteihin kätkeneet. Molempia nauratti ajatus siitä, että antaisimme lahjat toisillemme sanallisesti. :D Ja niin päätettiin tehdä. Minä paljastin oman yllätykseni ja hän omansa – fyysisesti paketit jaetaan sitten ystäväni palattua ensi vuoden puolella. Ystäväni lahja minulle oli parasta, mitä voi antaa kiireiselle ihmiselle, jolla on jo kaikkea: yhteistä aikaa. Hän kertoi vievänsä minut alkuvuodesta teatteriin ja illalliselle. <3

joululahja2.jpg

Tästä tuli mieleen, että jos haluatte muistaa ystäviänne ja läheisiänne joulun tai merkkipäivien aikaan jotenkin, ei välttämättä ole pakko säntäillä tuolla ruuhkassa ja tungoksessa etsimässä epätoivoisesti pakettia jollekulle, joka ei tunnu tarvitsevan mitään. Kovien tai pehmeiden pakettien sijaan antakaa aikaanne – se on arvokkainta. :) Joku yhteinen elämys tai illallinen oikein pitkän kaavan kautta on mahtava tapa viettää aikaa yhdessä eikä budjetinkaan tarvitse tällaisen lahjan toteutukseen olla huima. 

Jouluun on enää kaksi päivää ja tiedän, että siellä ruudun takana on varmasti vielä monta tyyppiä, joilla viimeiset joulumuistamiset ovat yhä hankkimatta. Niinpä ajattelin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja vinkata yhdestä hyvästä lahjaideasta, joka on helppo sujauttaa lahjapakettiin parilla hiiren klikkauksella. ;) Wannabe Ballerinasilla on nimittäin jälleen aivan huikea show tulossa maaliskuussa ja liput esityksiin ovat jo myynnissä Tiketissä. Ilman muuta tilaisuuteen kannattaa tarttua, vaikka lahjapaketit olisivatkin jo hankittuna. :) Itse olen nyt pitänyt tansseista hiukan taukoa, joten on mahtavaa kerrankin päästä seuraamaan showta yleisön joukosta. Ehkä nähdään siellä katsomon puolella? 

joululahja3.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Ihan totta, aineettomat lahjat ovat yleensä parhaita. Viime jouluna annoin ystävilleni itsetehtyjä lahjakortteja, jotka sisälsivät esim. illallisen ystävän valitsemassa ravintolassa tai illan elokuvateatterissa. Olivat tykättyjä lahjoja ja nimenomaan saatiin sitä yhteistä aikaa :)

Related posts