21/12/14

Joulumieltä metsästämässä

3 49 tulppaanit.jpg

Mietin joskus kaiholla niitä lapsuuden jouluja, jolloin joulutunnelma sykähti sydänalassa kuin itsestään marras-joulukuun tietämillä. Sittemmin joulufiilistä on saanut etsiskellä hanakammin, eikä se ihan samalta varmaan tunnu enää koskaan kuin lapsena. Tänä vuonna on tuntunut siltä, että joulu on tullut jotenkin aivan puskan takaa – en meinaa uskoa vieläkään, että se on jo parin päivän päästä. 

Havahduttuani, että aattoon ei tosiaankaan ole enää kuin muutama päivä, olen yrittänyt vähän lietsoa itseäni joulutunnelmaan Kävin tänään ystäväni kanssa Helsingin tuomiokirkossa laulamassa kauneimpia joululauluja ja sattuipa niin ihanasti, että matkalla sinne juuri alkoi oikein sankka lumipyry. Valkoista jouluahan tässä juuri aamulla haikailtiin! :) Yhteislaulu herätteli jo jotakin joulufiilistä takaraivossa ja virittelin lisää juhlamieltä kotiin päästyäni paistamalla parit joulutortut. Mutta on minulla yksi vedenpitävä kikka joulutunnelmointiin: Frank Sinatran joululaulut. En tiedä, mikä siinä on, mutta mikään tässä maailmassa ei saa minua yhtä varmasti jouluisalle mielelle kuin Sinatra.

Jos siis joulun tunnelma on kateissa, niin Sinatraa vain soimaan taustalle ja väitän, että takuulla löytyy! :) Spotifyssa taitaa olla useampikin joulualbumi ja Youtubesta löytyy myös melkoinen kattaus jouluista Sinatraa.

Translation: If you haven’t found the Christmas spirit yet, I have an excellent tip that might help you. Nothing does the trick to me like Frank Sinatra’s Christmas songs. I challenge you to try and guarantee it works. :)

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Itse olen jouluihminen henkeen ja vereen, mutta tänä vuonna huomaan kaipaavani jo hieman kevättä. En tiedä mikä vitsaus on ihmiseen iskenyt, toivottavasti ensi vuonna saa taas nauttia kunnolla.

  Tosin tietty odotan villasukkia, suklaata, leffamaratonia ja herkkuja – ei tässä nyt täysin immuuneja olla.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

 • ElizabethRinne

  Sinatra on kyllä parhautta! 

 • Mup

  Haa, mullakin Frank Sinatran joulubiiseistä on tullut ihan traditio! Ostin vuosia sitten levynkin ja tätä samaa kattausta kuuntelen nykyään Spotifysta. Lemppareina ehdottomasti O Come All Ye Faithful ja O Little Town of Bethlehem. Traditio on saanut jo sellaset sfäärit, että oon alkanut herkistyä etenkin näiden kahden kappaleen aikana. :D

Related posts