19/12/14

Pastellisia väri-ideoita

1 118 j-crew-fall-winter-2014-sweaters05.jpg

Lukija kyseli juuri hiljattain kommenttiboksissa pastellisävyjen yhdistelystä koettuaan hempeän hailakat pastellit kinkkisiksi puettaviksi. Näitä väriasioista kysellään minulta niin paljon, että suunnitteilla on jo pitkään ollut jonkinlainen pieni värien yhdistelyyn ja valintaan liittyvä postaus. Nyt on siis mainio hetki vinkkailla kommenttiboksissa, jos joku tietty värisävy on aiheuttanut päänvaivaa (mieluiten kuvan tai linkin kera). Tässä postauksessa kuitenkin pieni ensiapu-inspiraatio tälle pastellisävyjen kanssa tuskailleelle! :)

Innostuin siitä viime viikolla esittelemästäni J. Crewn tyylioppaasta niin, että eksyin tutkiskelemaan samaisen merkin style guide -kuvia enemmänkin – ja päädyin melkoisen inspiraation runsaudensarven äärelle. :) Tämän talven tyyliopas oli nimittäin täynnä ihastuttavia pastellisia väriyhdistelmiä: minttua ja kinuskinruskeaa, vaaleansinistä tummasävyisen kukkakuosin rinnalla, hailakan vaaleanpunaista yhdistettynä harmaaseen, kalpeaan beigeen ja ripaukseen metallinhohtoa sekä muita herkullisia värikomboja. Näissä yhdistelmissä liikutaan aika turvallisilla vesillä, mutta innostuin ainakin itse siitä huolimatta. Etenkin tuo mintunvihreän ja kinuskin liitto näyttää tolkuttoman hyvältä. Ja saipa tuo yksi kokonaisuus minut näkemään vaaleansinisenkin vähän uusin silmin. 

Translation: Some simple but gorgeous pastel inspiration for the winter à la J. Crew. :)

j-crew-fall-winter-2014-sweaters07.jpgj-crew-fall-winter-2014-sweaters06.jpg j-crew-fall-winter-2014-sweaters08.jpgj-crew-fall-winter-2014-sweaters03.jpgj-crew-fall-winter-2014-sweaters11.jpgj-crew-fall-winter-2014-sweaters02.jpg

Photos: J. Crew Style Guide Winter 2014

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • maitokahvi

    Ihania yhdistelmiä! Mä en itse omista mitään pastellinväristä, kun olen kokenut, etteivät nuo sävyt oikein sovi minulle. Tästä tuli kuitenkin fiilis, että ehkä sittenkin :) Eli seuraavaksi, kun kirpparilla tulee vastaan jokin pastellinvärinen ihanuus, en ehkä käännä sille heti selkääni..

Related posts