17/12/14

Söpöysvaroitus!

36 55 chow7.jpg

Vauvauutisia tuntuu satelevan tällä hetkellä ystäväpiirissäni joka suunnalta, mutta myönnän, että kaikkein eniten olen silti viime aikoina tainnut intoilla tästä kuvissa näkyvästä vauvelista. :D Ystäväni Sanna nimittäin sai eilen pienokaisen kotiin ja minäkin pääsin tulokasta tänään ihmettelemään. Pieneltä karhunpojalta näyttävän palleron rotu on sinisestä kielestään tunnettu chow chow ja ikää herralla on nyt noin yhdeksän viikkoa.

Hauva oli jo tänään aivan valtavan reippaana uudessa kodissaan – vaikutti melkein siltä kuin olisi ollut siellä aina. Uusi naamakaan ei ujostuttanut, vaan rohkeasti pikkumies tuli tekemään tuttavuutta. :) Kuulemma pikkuinen ei ole juuri edes itkeskellyt emon perään, vaan ensimmäisen yön jälkeen jo oleilee kuin kotonaan. Aika rauhallinen tapaus muutenkin näin pieneksi, enimmäkseen lyllertelee uteliaana ympäriinsä ja ottaa tyytyväisenä nokosia.

chow1.jpg

En ole hetkeen nähnyt mitään yhtä söpöä kuin tuo hassun näköinen pörröinen karvapallo! Tyyppi on ruumiinrakenteeltaan aivan hullunkurinen, tuollainen pieni muhkea mörssäri, jonka tukevaa ruumiinrakennetta tuo paksu musta turkki pörhistää entisestään. Aivan kertakaikkisen liikuttava ilmestys! Hellyttävyyttä vielä lisää entisestään se ääni, mikä pikkukoirasta lähtee. Ei siis juuri hauku tai uikuta, mutta sellainen jatkuva pieni tuhina kuuluu tuolta mustan karvan uumenista: tuf tuf tuf. :D

Mustaa karvakasaa ei ollut iltapäivän hämärässä valossa maailman helpointa kuvata, sillä pieni malttoi aina olla samassa asennossa korkeintaan sekunnin ja muutenkin kauttaaltaan musta nassu uhkasi hukkua pörrön keskelle niin, että monissa kuvissa koiran tilalla näkyi vain karvainen musta möhkäle. Sain lopulta tyypin vangittua hetkeksi paikoilleen helistelemällä pientä ompelutarvikerasiaa ja räpsäistyä muutaman kuvan ilman myllerrystä.

chow4.jpg

Pienokaisen nimestä ei ole vielä päästy ihan yksimielisyyteen, että jos tulee jotakin aivan lyömättömiä ehdotuksia mieleen, niin kommenttiboksissa saa ilman muuta jakaa. Mutta eikös olekin maailman hassuin ja söpöin näky tämä karhuherra? :D Piristi minun tiistaitani, toivottavasti teidänkin!

Translation: It feels like there are baby news everywhere in my group of friends but I must admit that this one particular baby has got me especially excited. My friend Sanna got to bring her little one home yesterday and I was lucky to meet the little fellow today for the first time. And here he is! No name yet, but the cutest little face and loads of black furry hair. I think I’m in love. :D <3

chow6.jpgchow5.jpgchow2.jpgchow3.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

36 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • ingis8

  ihana :)

 • Kijoli

  Voi hyvänen aika miten söpö. Koirakuumeiselle ei ollenkaan sopivaa katsottavaa………

 • Johanna -

  Rambo?

  Suloinen tapaus! :)

 • Assi

  Ihana ihana ihana:))!! Varsinainen nalle:)!

 • Vierailija

  Herranjestas mikä pikku pullero, onko tuo ees todellinen!!:D

 • HAMI

  miten söpö! äidilläni on ollut useampi ruskea chow chow. ei ihme miksi hän ihastui rotuun. itse muistan toisen vain vanhuksena, joka pötkötteli koko päivän telkkarin edessä. söpöyden ja seurallisuuden lisäksi sininen kieli on ihana :–3

 • Konekuski

  Sen nimi on Rascal.

 • Pyhä jysäys, on se söpö! <3

 • Tua

  AAA en kestä! Miten ihana! Nöffi voisi olla hauska nimi. :)

 • Ihania kuvia ihanasta pienestä Chowipojasta ja hauskan hellyyttävä teksti.
  Kasvattaja kiittää!

 • RaruaL

  En kestä :D Möykky!

 • EAP

  Voi onnea hänelle jota tämä Chowi-onni on potkaissut ja terkkuja 2 vuotta sitten juuri samanlaiselta näyttäneeltä Kössiltä ( nyt n 33 kg Chowi herra).

  ps. Laku oli meidän entisen mustan kiinalaisen nimi se sopisi myös hänelle..

 • Laurakk

  Voi miten ihana! <3
  Pörröisestä karhusta tuli mieleen vanha japanilainen piirrosanimaatio Jaki ja Nuka :) Josko niistä jompikumpi olisi pojalle oikea nimi?

 • En keksi nimimerkkiä mutta keksin koiralle nimen

  Nimeksi Mörsky.

 • Nimeksi Miska?

  Voi että mikä söpöläinen! :)

 • AWWW en kestä! Mul on tässä muutenkin ollu jäätävä koirakuume, niin tää ei nyt auta yhtään :D

 • raisa

  Näyttää ihan Maurilta.

 • Vierailija

  Kuulostaa tutulta tuo kavereiden vauva-uutisten tasainen putkahtelu, mutta minunkin sydäntä eniten kutittelee koiravauvat ja vielä enempi kissan pennut.:D Aivan ihana palleroinen näissäkin kuvissa<3 Minä antaisin nimeksi Tao. :)

 • sofvia

  Oih. Onko tuo olemassa? Ikkettää. Vein tämän miehelleni suihkuun näytettäväksi ja ruinasin tuollaisen! ;) aah! Jaki&Nuka kyllä nimistä sykähdyttää eniten!

 • Jenniii

  Itse asiassa minustakin! :D Mauri on hyvä, mutta koska emännän isoisä on nimeltään Mauri, nimi tuli nyt sitten hylättyä sen takia. Mauri on siis jo perheessä. :D

 • Sinisimpukka

  Ihana!!! Nimeksi Jare! ;) :D

 • Eikä miten ihana karvamöhkäle!! :D

 • Vierailija

  Nimeksi Cheek!

 • Jaimes

  Täähän on ihan ilmiselvä Taneli!

 • ~ajattelija~

  Aika moinen karva pallo! Itse tykkään eniten Suomen pystykorvista ja Siperian haskeista mtta varmaan tuo on ihan hauska jos asuu kaupungissa eikä vaadi liikuntaa. Voisit6ko tehdä tuosta koirasta myös lifestyle blogia välillä tai suositella jotain muuta lifestyle blogia missä olisi koiria? Rauhaisaa joulun odotusta se on kohta jo ovella!

 • Absjy

  Maailman ihanin rotu <3 Minulla ollut myös musta chowi uros ja uskollisin ystävä ikinä. Pentuajan tuhina muuttuu miehekkääksi kuorsaukseksi, jota ilman on vaikeaa saada unta, kun siihen ensiksi tottuu ;) Kaikkea hyvää ja onnea ihanasta kaverista <3 *Pyörähdänpäs taas kennelin sivuille, kun vauvakuume nousee*

 • oioihui

  Oi mikä söpöys! Håkan?

 • Minä vain

  Siis ei voi olla! :D Olen jo kauan itsekin haaveillut chow chow’sta. En kyllä ymmärrä, miten näin söpöjä karvapalleroita voi olla edes olemassa! <3

 • EKS

  Karhuherrasta tuli mieleen vaan Paddington :) mut söpö kun mikä!

 • nennnii

  Nuo on kyllä niin valloittavia otuksia. :) Kaveri kasvattaa kyseistä rotua ja oon päässyt noita pentuja (ja aikuisia!) silittelemään muutaman kerran. :) 

 • emmaka

  Otso ♡

 • Hulmuhelmahumanisti

  Reino!

 • Kemmy

  Ehdotan Martti Ahtisaarta.

 • Jane C.

  Voi että, hän on aivan pieni lapsonen vain <3 Naapurissani asusteli chow chow (nyt ovat muuttaneet), ja oma nirso koirani otti aina kyseisen herran aivan riemulla vastaan hyppimällä ja läimimällä tassuilla :D Harmi vain, että on aika sairastumisherkkä rotu :/

 • Fansku03

  OI ETTÄ.. VOI MITEN IHANA… ITSE OLEN HANKKIMASSA KEVÄÄLLÄ CAIRNIN TERRIERIÄ… MUTTA TUO ON KYLLÄ SÖPÖYDEN HUIPPU

 • Nalle

  Aikoinaan meidän tuttavilla oli samanrotuinen koira Minttu, joka vanhoilla päivillä kävi aina yksinään lenkillä (päiväkävelyllä). Ihana, kiltti koira!

Related posts