16/12/14

Taivas silmissä

8 64 veikko-kahkonen-jenni1.jpg

Yksi hauskimmista blogin kautta tapahtuneista jutuista on tässä matkan varrella ollut se, että olen päässyt monen ihan huikean ammattivalokuvaajan kuvattavaksi. Tänä syksynä olin juuri ihaillut Veikko Kähkösen upeita töitä, kun yllättäen häneltä tupsahti kutsu tulla kuvattavaksi. Oli älyttömän kivaa päästä Veikon kameran eteen ja antaa taitavalle kuvaajalle vapaat kädet. Esittelinkin jo aiemmin syksyllä kuvaustuokiomme satoa, mutta päivän mittaan ehdimme ottaa studiossa valtavan paljon kuvia, joista osa jäi yhä editointipöydälle odottelemaan kohtaloaan. Joukossa taisi olla vielä yksi julkaisemisen arvoinen otos, sillä se kolahti tällä viikolla sähköpostiini. Ja pitihän se päästä esittelemään myös teille. :)

Kiitos Veikko! :) Kiitos myös Marina ja Emma!

PS. Tuo kuvassa silmistäni heijastuva upea valo oli itse asiassa luonnonvaloa, joka kajasti studioon kattoikkunasta. Tuijottelin siis kirjaimellisestikin taivasta kuvaa otettaessa.

Translation: Wonderful and talented Veikko Kähkönen took some photos of me earlier in the autumn. I published a series of  pictures a while back but some were left on the editing table. Here’s one more from our photo session. Thank you Veikko, you’re amazing!

Photography: Veikko Kähkönen

Photographer’s assistant: Emma Sarpaniemi

Make up & Hair: Marina Lavenius

Styling: Jenni Rotonen

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aisha J

  Mielettömän kauniit värit! Ja polkkasi taipuu moneen, ihana look tässäkin :)

 • elviirah

  postaa lisää näitä kuvia! tosi hienoja ja olet tosi hyvännäköinen!

 • Upea, melankolinen fiilis kuvassa.

 • Vierailija

  Tää tuli nyt täydelliseen väliin kun panikoin jostain syystä ihan hulluna yhden luovan työn jättämisestä. Ihan kamalaa kun sitä on arvostelemassa kolme opettajaa, oon ihan superkriittinen itseäni kohtaan. Yritän kokoajan hokea just tätä että kun teen parhaani niin se riittää, toivottavasti nyt ymmärtäisin sen jo vihdoin!

 • ElizabethRinne

  Itse upeus ja aivan mieletöntä valokuvaajan kädenjälkeä! <3

 • Ninnish

  Ihanat värit ja tunnelma kuvassa :) Tosin yllättävän rohkea asuvalinta, vaikkakin nätti sellainen.

 • JuliaKK

  Todella ihania kuvia! Olen joskus miettinyt, että olisi ihana teetättää itsestä samantyyppisiä kuvia, joita voisi sitten vanhana ja ryppyisenä katsella lämmöllä. Mitähän sellainen lysti tosin maksaisi…

 • Nanie

  Mistä tuo neule on? Se on aivan ihana!

Related posts