16/12/14

Karkkikalenterit on arvottu!

79 kalenteri2015-1.jpg

En tainnut olla ainoa, joka ihastui näihin Porvoon Taidekoulun hurmaaviin kalenterihin. :) Sain arpoa neljä ystäväni Annan suunnittelemaa eri väristä kalenteria ensi vuodelle ja nyt on aika julkistaa kisan onnelliset voittajat. Mikäli arpaonni ei tällä kertaa ollut puolellasi, kalentereita voi ostaa joko Porvoon Taidekoululta tai tilata kotiin. Kalenterin hinta on 16 euroa ja tilaukset sekä tiedustelut voi osoittaa sähköpostitse osoitteeseen: taidekoulu @ porvoo.fi (poista välilyönnit). Kannattaa olla nopea, mikäli joku tietty väri on mielessä!

Mutta nyt siis aika paljastaa onnettaren suosikit!

Neonkoralli

Paulal:

Käyttäisin ylimääräisen päivän vain niihin asioihin, joita todella haluaisin tehdä. En suunnittelisi etukäteen mitään, vaan viettäisin fiiliksen mukaan joko reippaan tai löhöily päivän. :) Kalentereista ottaisin neonkorallin!

Neonoranssi

punaP:

Ihania kalentereita! Oranssin värinen kalenteri on kuin aurinko koululaukussa. Siis sen valitsisin. Viikon kiireissä jättää itsensä hyvin nopeasti huomiotta ja mielen huoltaminen unohtuu, jonka takia käyttäisin ylimääräisen päivän itseeni. Esimerkiksi lukeminen on jäänyt kokonaan kiireiden takia.

Neonpinkki

Latte:

Neonpinkki on kaunis!
Yhden ylimääräisen päivän viikossa käyttäisin ystävien ja sukulaisten kanssa ajanviettoon. En heitä muuten kovin paljoa tapaa, koska koulu ja harrastukset vievät niin paljon aikaa. Olisi myös ihanaa saada noinkin ihana kalenteri, jonne saisi myös järjestettyä tilaa ystäville viikollakin. Kiireettöminä hetkinä jää vähän liiankin usein esimerkiksi tietokoneelle. Onneksi se oli tällä kertaa hyödyllistä :)

Puuteri

Lattialuuttu:

Konkreettisesti yhden ylimääräisen päivän viikossa käyttäisin tässä elämäntilanteessani nukkumiseen… Olen vedellyt muutamalla hassulla vapaapäivällä jo muutaman kuukauden ja sen huomaa :( Kalenterissa ylimääräinen ”päivä” olisi ehdottomasti viikon to do -listalle. Tämän hetkisestä kalenterista sellainen kohta puuttuu ja usein se olisi tarpeen. Olen värien suhteen kaikkiruokainen, mutta jos pakotetaan valitsemaan, niin pinkki tai puuteri.

Käykäähän tsekakaamassa sähköpostinne! :)

kalenteri2015-9.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts