12/12/14

Kepein askelin iltaan

39 color-war2.jpg

Synkeästä sadesäästä huolimatta meikäläisellä vipattaa tänään malttamattomana tanssijalka. Levylautasellani on sen ihastuttavan teiniballerina-musiikkivideon nähtyäni pyörinyt (kuvainnollisesti siis, koska oikeastihan levysoittimen virkaa toimittaa Spotify) Color Warin It Could Only Be This Way -albumi ja tietysti sieltä kappaleiden joukosta on löytynyt muutama suosikkikin. Tykästyin levyn avausraidan Plate Tectonicsin lempeän raukeana soljuvaan rytmiin ja äänimaailmaan, mutta tuota kappaletta ei harmikseni ole videomuodossa missään. Niinpä jaan biisistä vauhdikkaamman version, joka ehkä sopiikin näin perjantai-iltaan ja orastavaan tanssikuumeeseen paremmin. Jos kuitenkin haluatte kuunnella sen originaalin, niin se on saatavilla ainakin Spotifyssa. :)

Translation: It’s Friday and I feel like dancing. And here’s a song to dance to. :)

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts