12/12/14

Black & Gold

10 55 asu2-joulu2.jpg asu2-joulu4.jpg

Olen viime aikoina vastustellut mustaa. Pimeän ja harmaan keskellä on ollut tarve kääriytyä valkoiseen, väreihin ja mihin tahansa kovaa mustaa pehmeämpään. Ilmeisesti mustan lumo on kuitenkin vastustamaton, sillä lopulta koitti päivä, kun tunsin jälleen palavaa halua pukeutua siihen – tällä kertaa peräti päästä varpaisiin. Tai ainakin melkein, piilotin nähkääs jättiläistakin alle jotain kiiltävää…

Liekö kultaisen hameen pukemisessa innoittajana toiminut tuo pari päivää sitten postaamani kuvasarja, jossa kultalangat kimalsivat niin hameissa, puseroissa kuin mekoissakin. Oli idea lähtöisin mistä hyvänsä, tuo kultaisena hohteleva hamonen tuo ihmeellisellä tavalla valoa ja iloa kokomustaan asuun. Ja ehkä pienen ripauksen jouluakin?

asu2-joulu10a.jpgasu2-joulu12.jpg

Joku saattaa muistaa jostain aikojen takaa kultaisen hameen ostoa siivittäneet saatesanani. Epäröin alkuun, sillä mietin, missä ihminen mahtaisi käyttää kultaista hametta. Kunnes käänsin koko ajatusmallin ympäri ja kysyin sen sijaan itseltäni: missä ihminen EI käyttäisi kultaista hametta. Ja totta vieköön tämä kullanhohtoinen kaveri on tuonut moneen ankeaan arkipäivään pienen palan aurinkoa. 

Tunnen harvoin oloni kotoisaksi näin tolkuttoman lyhyissä helmoissa, mutta jostain syystä tämän kultahameen malli on aina tuntunut turvalliselta ja huolettomalta – minimitastaan huolimatta. Eikä se kokomustan parina niin hävyttömältä näytäkään. :)

Kuvista kiitos Wikelle! <3

Translation: Lately I’ve been avoiding black. During these grey and dark days I have wanted to surround myself with light, colours and soft things. But it seems that in the end, black is impossible to resist and I found myself craving for an all black outfit. Well, almost all black – since I had a little shiny surprise hidden under that gigantic coat. :)

asu2-joulu15.jpg

Takki Isabel Marant pour H&M*, kultahame COS, poolopaita Black Swan*, korkonilkkurit Clou, hansikkaat Calvin Klein*, laukku second hand

*-merkityt saatu blogin kautta

asu2-joulu11.jpg asu2-joulu13.jpg asu2-joulu1.jpg

Photos: Wikke / Luukku

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Nimenomaan, missäpä ei voisi käyttää kultaista hametta? :) Tai yhtälailla joku voi ajatella, että missä voisi käyttää punaista huulipunaa tai korkokenkiä. Ihan siinä arkipäivässä, kysehän on vain omasta asenteesta!

  Viimeaikoina asukuvasi ovat olleet jotenkin erityisen kiinnostavia. Kiitos siitä. :)

 • Jenniii

  No nimenomaan! Ei tällaista kaunokaista ole syytä säästellä vain juhlahetkiin, kun sitä voi käyttää vaikka joka päivä. :)

  Ja kiitos, tosi kiva kuulla, että olet tykännyt asuista! Päätin olla välittämättä tuosta harmaudesta ja on ollut tosi inspiroitunut olo pukeutumisen suhteen. Täytyy myös kiittää ystäviä, jotka ovat avustaneet kuvaushommissa, niin on saanut näitä tyylejä ikuistettua kuviksi asti. :)

 • Minä vain

  Mulle tuo hame ei sopisi, mutta sulle se sopii loistavasti! :) Muutenkin tosi ihana asu; tykästyin eniten takkiin!

 • Ihana hame ja nuo kynnet <3 Ihanaa joulun odotusaikaa sinulle Jenni! Olisi mielenkiintoista tietää mitkä ovat suosikkijoulumarkkinasi, nyt kun niitä on niin paljon Helsingissä...

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Sra

  Ihana asu ja sopii sulle hyvin! Toi on musta hyvä asenne, kyllä tuollainen hame piristää huonompanakin päivänä. :)

 • lauraei

  Ui! Kenen valmistama on tuo ihanan herkkä sormus?

 • Jenniii

  Kiitos! Näin se menee, kaikki ei sovi kaikille. Onneksi niitä juttuja voi ihailla muiden päällä, mitkä eivät itselle passaa! :)

 • Jenniii

  Voi kiitos Elizabeth. :) Eipä ole vielä oikein tullut tutustuttua noihin Helsingin joulumarkkinoihin, joten en osaa oikein niitä arvioida. Jos ehdin vielä ennen joulua käydä tutustumassa, niin pitää kirjoitella!

 • Jenniii

  Kiva kuulla, kiitos! Turha niitä aarteita on kaapissa pantata – tulee todellakin ankeasta päivästä parempi, kun pukee jotain kaunista ylle. :)

 • Jenniii

  Voi kun tietäisinkin! Olen saanut sormuksen lapsena äidiltäni ja se on siis jostain 60-luvulta peräisin. Tarkempaa tietoa ei alkuperästä harmi kyllä ole. 

Related posts