11/12/14

Kalenteri kuin karkki

244 102 kalenteri2015-9.jpg

En ikinä kyllästy ihastelemaan, miten lahjakkaita ystäviä minulla onkaan. Olen jo useampana vuonna esitellyt täällä blogissa taitavan graafikkokaverini Anna Stolzmannin suunnittelemia kalentereita ja nyt on aika esitellä hänen ensi vuodeksi koostamansa kirjaset. Kalenterit on toteutettu yhteistyössä Porvoon taidekoulun kanssa ja sisäsivuilta löytyy tuttuun tapaan taidekoulua käyvien lasten mahtavia piirroksia. Joukossa on muun muassa upeita omakuvia, jännittäviä aarrekarttoja ja villejä viidakon eläimiä – kuten tuo alempana näkyvä hurmaava kirahvi. :)

Tänä vuonna kalenteri on muuttanut muotoaan neliöstä pitkulaisemmaksi ja samalla myös kalenterinäkymä on mennyt uusiksi. Olen itse mieltynyt tuollaisiin pystysarakkeisiin, joten muutos on ainakin minulle mieluisa. Muodon muuttuessa myös koko on kasvanut entisestä jonkin verran – uusi koko on hiukan A5-arkkia suurempi. Ensi vuoden päivyri sopiikin kaikkein parhaiten pöytäkalenteriksi kotiin tai työpöydän nurkalle. 

Erityisen sympaattinen lisäys tulevan vuoden kalenteriin on seitsemän viikonpäivän lisäksi päivänäkymään lisätty ekstrapäivä Someday, jonka kohdalle voi sitten merkkailla vaikkapa TO DO -listoja, raapustella haaveita tai kirjoitella esimerkiksi runoja. Kiinnostavana yksityiskohtana kalenterin tekstit on käännetty myös japaniksi. Vaikka ei japania ymmärtäisikään, ainakin minun silmääni pelkästään nuo japanilaiset kirjainmerkit ovat hauskan näköinen lisä visuaalisessa kokonaisuudessa.

kalenteri2015-1.jpg

Jos joku tykästyi näihin yhtä kovasti kuin minä, niin tiedoksi, että kalentereita myydään Porvoon taidekoulun kautta ja hinta ei todellakaan päätä huimaa, sillä kalenterin saa omakseen 16 eurolla. Kalenterin voi tilata kotiin joko sähköpostin kautta osoitteesta taidekoulu @ porvoo.fi (poista välilyönnit) tai noutaa suoraan Porvoosta taidekoululta. :) Jos joku väri miellyttää oikein erityisesti, niin kannattaa olla nopea, sillä esimerkiksi viime vuonna yksi väreistä myytiin loppuun.

Koska Pupulandian lukijat ovat aiempina vuosina tuntuneet niin hurjasti tykkäävän näistä Annan suunnittelemista kalentereista, Porvoon taidekoululta haluttiin tänä vuonna ilahduttaa teitä pienellä yllärillä. Saan nimittäin arpoa lukijoiden kesken neljä kalenteria, yhden kappaleen kutakin väriä! Kiinnostuneet voivat koettaa onneaan kisassa kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla, mihin sinä käyttäisit viikossa yhden ylimääräisen päivän. Muista myös kertoa, minkä värin mieluiten haluaisit näistä neljästä sävystä omaksesi. Vaihtoehtoina ovat siis: neonoranssi, neonpinkki, neonkoralli ja vaalea puuteribeige. Osallistu kisaan ma 15.12.2014 mennessä ja muista jättää kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite.

Palkintoina arvottavat kalenterit lahjoittaa Porvoon taidekoulu.

kalenteri2015-2.jpg kalenteri2015-3.jpg kalenteri2015-5.jpg kalenteri2015-7.jpg kalenteri2015.jpgkalenteri2015-6.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

244 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Pirkko

  Minulle kelpaisi kyllä väri kuin väri

 • jannnna

  Yhden extrapäivän viikossa viettäisin ehdottomasti pienen tyttäreni kanssa. Olen juuri palannut äitiyslomalta työelämään ja ikävöin kovasti yhteistä aikaa lapsen kanssa.
  Kalentereista valitsisin itselleni tuon beigen :)

 • Nyt on kyllä niin kauniita kalentereita, että hui! <3 Jokainen väri on ihana. Ylimääräisen päivän käyttäisin sängyssä pötköttelyyn, kermavaahtoon kaakaossa, treenaamiseen kaikessa rauhassa ja haaveiluun... :)

 • loviisa

  Ompas nättejä! Tällä hetkellä joulufiilistelyyn ja lööbaamiseen menisi se päivä. :) punainen ja oranssi ovat lempparit näistä.

 • viivi.korpela@hotmail.com

  Värillä ei olisi väliä, mutta ylimääräisen päivän käyttäisin itseni hemmotteluun :)

 • MinttuMaari

  Voi viipula mitä karkkivärejä! Neonoranssi miellyttää silmääni eniten. Itseasiassa jäin koukkuun oransseihin asioihin jo n. 3 vuotta sitten ja nalkissa ollaan edelleen. Se nyt vaan sattuu olemaan ehkäpä maailman huikein piristysväri. Kiitos ihanasta arvonnasta ja kaunista joulunaikaa sinulle! :)

  Minttu

 • elinal

  Ihania kalentereja! Oma suosikkini on tuo koralli.

  Viime aikoina on ollut niin haipakkaa, että ylimääräinen päivä olis omistettu rentoutumiselle ja läheisten kanssa yhdessäololle :)

 • MinttuMaari

  Täytyy kyllä myöntää, että tuli luettua tehtävänanto hitusen huolimattomasti! Ylimääräisen päivän pyhittäisin luultavasti suloisille, päiviä piristäville sanoille tai niille pakollisille to do-listoille.

 • lindda

  Minä käyttäisin yhden päivän ihan vaan olemiseen, siihen ettei olis kiire mihinkään. Vois vaikka leipoa ja kutsua perhettä kylään. :) Ihania kalentereita, pinkki ja puuteri mieluisimmat!

 • Saakku

  käyttäisin ylimääräisen päivän to do listoille ja rentoutumis ja stressinvälttämiskeinoihin. Eli harrastuksille ja näpertämiselle unohtamatta ystäviä. Valitsisin neonpinkin värisen.

 • maijuemilia

  Yhden ylimääräisen päivän käyttäisin kolmeen ällään: lepäämiseen, lukemiseen ja liikuntaan. Kaipaisin sellaista päivää, jotta jaksaisin olla muina seitsemänä päivänä aktiivinen ja aikaansaava. :) Lempparini noista on neonkoralli.

 • Alice

  Neonpinkki!

  Ylimääräisen päivän viikossa käyttäisin venyttelyyn, ulkona samoiluun ja teen juomiseen aina jonkun ystävän kanssa. Illalla saunaan. Tuollaisia päiviä ei arkeen tai viikonloppuun ole mahtunut yli vuoteen kuin yksi kaksi hassua joten se olisi todellakin tervetullut.

 • AnnikaLK

  Ihania kalentereita, ja tuollainen tulisi kyllä tarpeeseen, sillä olen tähän asti käyttänyt lukuvuosikalentereita, mutta valmistun ensi keväällä ja tuntuu, että olisi aika jo siirtyä ”aikuisten” kalentereihin. (Varsinkin kun se nykyinen on Hello Kitty -kalenteri… ;)

  Ylimääräisen päivän viikossa käyttäisin liikuntaan ja itseni hemmotteluun. Suosikkivärini on beige.

 • saaaraa

  Neonkoralli. Käyttäisin päivän nukkumiseen, lepäämiseen, poikaystävän halimiseen ja pusutteluun.

 • marbu

  Ekstrapäiväni jättäisin aikatauluttamatta, ja käyttäisin sen hetken mielijohteita seuraten – kotona, kaupungilla tai luonnossa. Rakastan kuitenkin kalenterimerkintöjen tekemistä, ja parasta on, kun niitä saa kirjata ylös kauniiseen värikkääseen vihkoseen!

 • marbu

  Lempivärini – keltainen!

 • norbert

  Onpa kivoja kalentereita ja superkätevä tuo ekstrapäivä kaikenlaisille muistiinpanoille ja muille! Kivoimmat noista väreistä on vaalea beige ja oranssi. Ylimääräisen päivän viikossa käyttäisin siihen, että tekisin jotain sellaista kivaa, johon ei muuten ole niin paljoa aikaa tai energiaa. Istuskelisin kirjastossa, kävisin taidenäyttelyissä ja sen sellaista :)

 • Pömppä

  Olen äärimmäisen huono pitämään yhteyttä ystäviini. Onneksi useimmat heistä ymmärtävät tämän piirteeni ja ovat siitä huolimatta pysyneet matkassa piiiiitkään. Ylimääräisen päivän pyhittäisin sille, että soittaisin tai laittaisin viestiä kaikille tärkeille ihmisille elämässäni. Kaikki kalenterit miellyttivät silmää tasapuolisesti :)

 • ilonemilia

  Käyttäisin ylimääräisen päivän koulujuttuihin :) Toivoisin korallia :)

 • E.S

  Neonpinkki on kivoin :)

  Tällä hetkellä yksi lisäpäivä menisi gradun kirjoittamiseen. Aika tuntuu valuvan käsistä… :D

 • Latte

  Neonpinkki on kaunis!
  Yhden ylimääräisen päivän viikossa käyttäisin ystävien ja sukulaisten kanssa ajanviettoon. En heitä muuten kovin paljoa tapaa, koska koulu ja harrastukset vievät niin paljon aikaa. Olisi myös ihanaa saada noinkin ihana kalenteri, jonne saisi myös järjestettyä tilaa ystäville viikollakin. Kiireettöminä hetkinä jää vähän liiankin usein esimerkiksi tietokoneelle. Onneksi se oli tällä kertaa hyödyllistä :)

  latteeeh@gmail.com

 • Jenni_L

  Neon oranssi tai koralli kalenteri piristäisi mukavasti pitkää ja harmaata kevättä ja tulevaa talvea. Jos viikossa olisi yksi ekstra päivä silloin olisi ihan täydellistä tehdä kaikkia mukavia asioita tai vaikka lähteä extempore mini lomalle omaan kotimaahan vain itsensä ja kameran kanssa.

 • Sylvikki

  Neonkoralli!Käyttäisin ylimääräisen päivän lepäämiseen ja koirien rapsutteluun.

 • margareta

  Yhden ekstrapäivän käyttäisin kiireettä ja suunnitelmitta elämiseen. Tekisin juuri sitä mitä sillä hetkellä tekisi mieli -tai sitten en mitään. Olisin hetken vapaa arjen oravanpyörästä!

  Pinkki kalenteri on uskomattoman ihana, oikea karkki! Sen minä tahtoisin.

 • //A\\

  Ihania kalentereita! Haluaisin tuollaisen vaalean puuteribeigen… :) Jos viikossa olisi yksi päivä lisää, käyttäisin sen mm. valokuvien albumeihin laittamiseen :D niitä tuli tilattua aikamoinen läjä. Sinä päivänä myös leipoisin ja lukisin kirjaa.

 • aannukka

  Nyt on kyllä ihan tavattoman kaunis kalenteri! Kaikki värit ovat ihan mielettömän nättejä, mutta kallistuisin ehkä tuon korallin puoleen. Kuten lähes kaikki muutkin, munkin ylimääräinen päivä kuluisi löhöillen ja rakkaiden parissa! 

 • riikkamaria

  Voi miten ihana neonkoralli! :) Ylimääräisen päivän käyttäisin yhteiseen aikaan perheen kanssa, lemppari kirjojen lukemiseen ja nukkumiseen. Viikot on kiireisiä koulun, työn ja treenien takia, että nämä kolme jää aina vähemmälle.

 • Vierailija

  pupulandi :)

 • lauzzi

  oi, tuo puuteribeige olisi kaunis ! ylimääräisen päivän kuluttaisin ihan vaan rentoutumiseen pitkän kaavan mukaan hyvässä seurassa, sellaset päivät kun on toistaseks vähän kortilla.

 • Hertta Maria

  Neonkoralli! Ylimääräisen päivän käyttäisin läheisten kanssa chillailuun (:

 • p-johanna

  Jos minulla olisi ylimääräinen päivä, käyttäisin sen itseni hemmotteluun ja totaaliseen rentoutumiseen kiireen keskellä! Kalentereista lempparini ovat koralli ja oranssi.

 • Aileen

  Voi että miten ihania! Mulla on just hakusessa täydellinen kalenteri, tässä vois olla just perfect! Väreinä kolahtavat eniten puuteribeige ja tuo hieman punaiseen taittuva neonkoralli! :) jos saisin viikossa yhden vapaapäivän, käyttäisin sen hyödyksi tapaamalla kavereitani ja viettämällä laatuaikaa heidän kanssaan :)

 • Ridge

  Ihania, mut kyllä oranssi vie mielestäni voiton! :) Ylimääräisen päivän kuluttaisin kahvitteluun mummoni kanssa. Kotipaikkakunnalla on aina kiire näkemään kaikkia, niin mummon kanssa viettäisin laatuaikaa höpötellen ja veisin hänet vaikka syömään :)

 • hannha

  Ylimääräisen päivän käyttäisin museoissa ja muissa inspiroivissa paikoissa rauhassa kierrellen. Kävisin myös kirjastossa ja kahvilla. Tai jotain muuta vastaavaa rauhoittavaa nautiskelua!

  Vaalea puuteribeige on kalentereista eniten mieleeni vaikka värikkäätkin ovat kyllä tosi kivoja!

 • almis

  Ihania! Tykkään erityisesti oranssista. Yhden ylimääräisen päivän viikossa käyttäisin perheen ja ystävien seurassa kiirettä hengaillen ja rupatellen.

 • Aurora14

  Käyttäisin extrapäivän läheisteni kanssa. Koin syksyllä elämää järisyttäneen menetyksen ja se sai minut entistä enemmän arvostamaan perhettä, läheisyyttä ja rakkautta.

  Kalenterissa pinkki ja punainen ovat mielivärit.

 • iLU

  nukkumiseen ja syömiseen, ns. lepopäivä on viime viikkoina (kröhöm.. kuukausina) puuttunut elämästä. Ehkä ensi vuonna muutamme tämän uuden kalenterini kanssa ;)

 • Mmaria

  Aivan ihania! Kaikki värit kivoja, mieluiten ottaisin kuitenkin pinkin. Ylimääräisen päivän käyttäisin brunsseihin, spontaaneihin leffa käynteihin ja rentoutumiseen:)

 • raisa

  Käyttäisin yhden extrapäivän viikossa pyöräilyyn, sillä se on kivaa! Oranssi on lempiväri.

 • nimbus

  Ihania kalentereita! Ylimääräisen päivän käyttäisin perheen kanssa oleiluun <3 Mieluiten haluaisin neonpinkin tai vaalean puuteribeigen :)

 • zah

  Oi, kalenterin hankinta ens vuodeksi on vielä puolitiessä ja tässä vois olla ratkaisu! Kaikki värit on ihania, mutta neonpinkki ehkä vetoaa just nyt eniten. Ylimääräisen päivän käyttäisin varmaan rentoutumiseen, tuntuu siltä että tänä syksynä ei jäänyt juurikaan hengähdyshetkiä opiskelun ja rakkaan mutta niin paljon aikaa vievän urheiluharrastukseni lomaan!

 • idde

  Koralli. Viettäisi päivän urheille, lukien ja taiteillen!

 • Mirsti

  Koralli! Ja ilman muuta: nukkuisin!!

 • Hempsis

  Kaikki värit ovat kivoja, mutta koralli nousi suosisikseni.
  Ylimääräisenä päivänä panostaisin läheisiin ja ystäviin <3

 • mmice

  Yhden ylimääräisen päivän käyttäisin hyvän kirjan lukemiseen viltin alla. Kalenteriväreistä mielestäni ihanin on neonkoralli!

 • mar

  Pinkki on suosikki. Ylimääräisen päivän käyttäisin näin raskaana olevana kahden lapsen äitinä villisti nukkumiseen.. :)

 • Tamtero

  Upeet värit tuli mieleen Carneval-keksit :)..väri kuin väri yhtä nättejä ovat.
  Ystävien tapaamiseen :)

 • Emiliaevi

  Ylimääräisen päivän käyttäisin lepoon ja opiskeluun liittyvien tekstien viimeistelyyn. Lemppariväri kalentereissa on vaalea puuteribeige :)

 • papayana

  Yhden ylimääräisen päivän käyttäisin pitkään brunssiin, rentoon kävelyyn itselle vieraassa kaupunginosassa ja illalla teatterissa käymiseen :) Ja kalentereista kelpaisi aivan mikä tahansa!

 • Olga

  Ylimääräisenä ihmepäivänä matkustaisin kotikotiin vanhempien ja pikkuveljen luo. Olisi ihanaa vaan viettää aikaa perheen kanssa ja illalla käpertyä lapsuuden pehmolelujen viereen liian kapeaan sänkyyn.

  Kalenterit ovat tosi kivan näköisiä sekä sisältä että ulkoa! Pinkki ja oranssi ovat kyllä söpöimmät värit.

 • NK

  Ylimääräisen päivän käyttäisin valmistamalla hyvää ruokaa itselleni ja ystävilleni. Ruokailun yhteydessä meillä olisi aikaa vaihtaa kuulumiset ja arjen ilot ja murheet. Kalentereista puuteribeige olisi mieluisin!

 • Sarppa

  Onpa ihastuttava kalenteri! Tänään tuskailin juuri Akateemisessa, kun mikään kalenteri ei miellyttänyt silmää. Lisäpäivän käyttäisin ehdottomasti viikolla tapahtuneiden kivojen asioiden merkitsemiseen. Loppuvuodesta ja myöskin vaikeina aikoina niitä olisi ihana lueskella :)

 • Sarppa

  Niin ja puuteripinkki olisi väreistä ihanin!

 • vipsu_

  Viikon kahdeksas päivä olisi huolivapaapäivä sijoittuen lauantain ja sunnuntain väliin ;) Neonoranssi olisi kuin aurinko pöydällä.

 • Rheena

  Neonkoralliin vihkoon merkkaisin joka viikolle hetken itselleni, jolloin kokeilisin jotain ihan uutta. Tai sitten vain piirtäisin tai tarttuisin kirjaan. Kunhan se olisi vain minun oma pieni hetkeni, yllättävä tai tuttu ja turvallinen. Pienten lasten työssäkäyvänä äitinä sitä meinaa unohtaa itsensä kaiken pyörityksessä.

 • Janika_

  Ylimääräisen päivän käyttäisin varmaankin lähtemällä ystävän luo toiselle paikkakunnalle :) Ja lemppariväri noista on neonkoralli ja heti perässä neonoranssi.

 • thinky

  Hyvin nukkumiseen, ulkoiluun, pitkään lounaaseen ja kahvitteluun ystävän kanssa. Ehkä leivontaan ja kavereiden kutsumiseen kylään :)

 • Maumau

  Yhden ylimääräisen päivän käyttäisin ehdottomasti rentoutumiseen. Päivä kuluisi joogan, kirjojen lueskelun ja ehket pienen spa-hetken parissa!

  Kalenterit näyttää kaikki upeilta, mutta oma lemppari on ehottomasti tuo korallinpunainen.

 • iida--

  Loppusyksyn koulustressin ja harjoitteluhakemuksien keskellä käyttäisin viikon ylimääräisen päivän pelkkään nukkumiseen. Ehkä kävisin myös jumpassa.
  Kaikki kalenterit ovat ihanan värisiä, mutta beige ja koralli ovat suosikkejani.

 • HAMI

  ylimääräisenä päivänä urheilisin ja olisin extra-tehokas tai vastaavasti löhöilisin vain sohvalla. mielummin tehokkuuspäivä, koska viikolla ei tunnu ehtivän, vaikka aikaa on kuinka paljon.

  koralli ja beige on mun suosikkeja :–)

 • Pin

  Käyttäisin ylimääräisen päivän metsäretkeen ja kaakaon keittoon! Oranssi tai beige ovat mieluisimmat.

 • C.

  Puuterinen on ihanin! Yhden ylimääräisen päivän käyttäisin oman rakkaan kainalossa koiruleiden kanssa lötköttelyyn :)

 • Shini

  Näin pimeyden keskellä käyttäsin suurimman osan ylimääräisestä päivästä nukkumiseen, jonka jälkeen leipoisin, ja loppupäivän voisin käyttää pianonsoittoon, johon jää aikaa ihan liian vähä.
  Koralli miellyttää minun silmääni eniten.

 • Annatalvikki

  Ihania värejä! Eniten pidän pinkistä ja oranssista.

  Ekstrapäivän käyttäisin kahvihetkeen kaupungilla, kävisin näyttelyssä tai shoppailemassa ja tapaisin ystäviä.

 • Nel

  Ekstrapäivä menisi lepäämiseen, tuntuu olevan niin kova kiire että pitää hoitaa koulujuttuja myös viikonloppuisin!
  Toivoisin oranssia, vaikkakin kaikki ihania!

 • kkatri

  Ylimääräisen päivän käyttäisin vanhojen ystävien tapaamiseen ja viime aikaisten kuulumisten vaihtoon kahvittelun merkeissä vaikka jossain ihanassa pikkukahvilassa. Nuo kalenterit ovat kyllä niin somia, että kelpuuttaisin ilomielin minkä värin tahansa! :)

 • Allie

  Jos saisin viikkooni ylimääräisen päivän, käyttäisin sen nukkuen pitkään ja riippukeinussa rentoutuen. Kalentereista toivoisin itselleni neon oranssia :)

 • Maini

  No nyt on paras arvonta:) Ja hyvän kysymyksen esitit myös. Liikkuisin lisää ja tekisin hyvää ruokaa. Hyvässä seurassa toki. Aurinko on tarpeen nyt jos koskaan, joten valintani olisi oranssi.

 • Sofkuu

  Olen tuore yrittäjä ja ylimääräiselle päivälle olisi todella tarvetta. Stressi ja väsymys ovat painaneet koko syksyn, joten ylimääräinen päivä olisi 100%:sesti pelkkää lepoa! Sinkkis pyörimään, suklaalevy viereen ja peiton alle nauttimaan täydellisestä toimettomuudesta.:) myös kalenteri olisi tähän kiireeseen tarpeellinen..koralli on mun suosikki.:)

 • JenniPenni

  Yksi ylimääräinen päivä kuluisi ihanan kummityttöni kanssa. Pitäisimme tyttöjen hemmottelupäivän ja tekisimme ruokaa yhdessä. En näe tarpeeksi usein kummityttöäni, koska hän asuu hieman kauempana. Väreistä eniten silmääni miellyttää keltainen, ehdoton lempivärini.

  Jenni

 • Katapata

  Ihania! Kaikki värit ovat tosi kauniita, mutta tuo kirkkaan pinkki on kyllä aika namu :) Ylimääräisen päivän käyttäisin tällä hetkellä nukkumiseen, on jäänyt sen verran univelkoja mitkä pitäis maksella :D

 • enkm

  Ylimääräisen päivän käyttäisin ihmisistä ja ympäristöstä nauttimiseen. Nykyään tuntuu olevan niin paljon töitä ja muuta puuhaa ettei kerkeä kaikkeen, tuo ihana kalenteri voisi auttaa tässäkin asiassa :)

  Värinä tuo puuteri on lemppari!

 • Nouela

  Ihania kalentereita ja pirteitä värejä! Neonkoralli olisi oma valintani.Yhden ylimääräisen vapaapäivän käyttäisin kuten parhaat kesälomapäivät: ei suunnitelmia, vaan tekisin juuri sitä mitä sillä hetkellä huvittaa.

 • Lattialuuttu

  Konkreettisesti yhden ylimääräisen päivän viikossa käyttäisin tässä elämäntilanteessani nukkumiseen… Olen vedellyt muutamalla hassulla vapaapäivällä jo muutaman kuukauden ja sen huomaa :( Kalenterissa ylimääräinen ”päivä” olisi ehdottomasti viikon to do -listalle. Tämän hetkisestä kalenterista sellainen kohta puuttuu ja usein se olisi tarpeen. Olen värien suhteen kaikkiruokainen, mutta jos pakotetaan valitsemaan, niin pinkki tai puuteri.

 • NinaMaria

  Kaikki värit ovat aivan huikean ihania ja mikä vaan kelpaisi, mutta jos on aivan pakko sanoa joku, niin neon koralli :D

  Jos saisin yhden ylimääräisen päivän viikkoon käyttäisin sen joka kerta hieman eri tavalla. Kävisin urheilemassa, jäisin sänkyyn pötköttämään, lukisin hyvää kirjaa, katsoisin televisiota ja satunnaisesti saattaisin myös järjestellä paikkoja. Normaalissa hektisessä elämässä nämä asiat tuppaavat jäämään tekemättä.

  ninamariatuulikki@gmail.com

 • kas

  Oijoih! Tuo oranssi <3

  Ja se ylimääräinen päivä... Käyttäisin sen graduni valmiiksi saamiseen. 10 sivua jäljellä eli yksi all-nighter tarvittaisiin, mutta kun kokopäivätyö...

 • Tuyaa

  Minun ylimääräinen päiväni olisi päivä, jolloin tekisin juuri sitä mikä juuri silloin tuntuu hyvältä ja kivalta, menisin täysin fiiliksellä, ilman velvoitteita. Neonoranssi kalenteri olisi ihanan pirteä!

 • milana

  Ihastusta ensi silmäyksellä, varsinkin hillitty beige ois niin miun arjen jalokivi! Elämän sisältöä on kiva järjestellä ja hahmotella omaa silmää miellyttävän kalenterin avulla. Nää on niitä pieniä arjen iloja:) Yks lisäävä viikossa siunattais ehottomasti leipomiselle ja käsitöille. Niille ei valitettavasti löydy niin paljon aikaa kun haluais :/

 • Hannara

  Ylimääräisen päivän käyttäisin lasteni ja mieheni kanssa. Sohvalla köllöttelyyn, herkkujen leipomiseen ja reippaaseen ulkoiluun.
  Kalenteriväreistä houkuttelevin on koralli, muuta kaikki vaihtoehdot ovat yhtä himoittavia.

 • jennat

  Jos viikkoon saisi taikoa yhden ylimääräisen päivän – haluaisin tuplapitkän sunnuntain! Sen voi fiiliksen mukaan käyttää rentoiluun tai seikkailuihin! Kalenterin kaikki värit ovat ihania! Koralli on kuitenkin suosikki!:)

 • AP

  Ylimääräisenä päivänä ulkoilisin ja viettäisin aikaa läheisten kanssa. Kiva kalenteri, tässä pimeydessä viehättää keltainen väri.

 • Yhden ylimääräisen päivän käyttäsin itselleni, lenkkeillen koiran kanssa, lukien, juoden teetä. Kalentereista mieluisin itselleni olisi puuteribeige, aivan ihana! :)

 • Kiti

  Oih! On se kyllä kiva että saa tällaisista kuulla blogeissa :) suosikikseni kalentereista muodostui neonoranssi. Ylimääräisenä viikonpäivänä neuloisin, lukisin tai tekisin muuta sellaista, mitä arjessa ei muista tehdä :)

 • Puuterikeiju

  Somedayn käyttäisin puuteroimalla nenuni, hyppäämällä junaan ja tepastelemalla koroissa kauniin entisen kotikaupunkini kivetettyjä katuja katsellen merta, ihastellen upeita vanhoja rakennuksia ja kauniita ihmisiä.. Annan ilahduttava Puuteribeige kalenteri käsilaukussa, tietenkin!

 • Oi miten söpöjä, kelpuuttaisin vaikka kaikki värit! Ehkä koralli (tai pinkki) on kuitenkin ehkä kaikista herkullisin… Ylimääräisen päivän käyttäisin askarteluun ja näpertelyyn, oi kun olisikin useimmin aikaa tehdä kaikkea luovaa (vaikka sitten tällaisia kalentereita ;) ). Kalenterissa moinen ylimääräinen päivä on kyllä myös aika näppärä, mulla kun täyttyy aina marginaalit asioista jotka ei välttämättä liity tiettyyn päivään…

 • Eveliina1

  Ylimääräinen päivä kuluisi hitaaseen aamiaiseen, vauhdikkaaseen pitkään juoksulenkkiin, kaupunkitreffeihin ystävän kanssa ja yhdessä perheen tai ystävien kanssa valmistettuun ja nautittuun illalliseen ja pelkkään rentoon oleskeluun.

  Kalenterini väti olisi vaalea puuteribeige.

 • ronjamiranda

  ylimääräisenä päivänä viettäisin ehdottomasti aikaa hevoseni kanssa. Aina on kiire tai väsy, joten olisi ihan huippua kun saisi joskus vain olla tallilla ja seurustella oman karvakamun kanssa. :) Kalentereista pinkki ja beige miellyttää eniten minun silmää. :)

 • Mimosa.

  Tuon korallin kotiuttaisin mielellläni. Ylimääräisen päivän käyttäisin nukkumiseen ja kirjojen lukemiseen, kumpaakaan kun ei nykyään enää tunnu aika riittävän, kun on kotona kahden pienen lapsen kanssa.

 • ElisaMary

  Ylimääräisen päivän käyttäisin joko luovaan kirjoittamiseen (en ikinä ehdi/muista/jaksa kirjoittaa enää, vaikka ennen se oli melkein harrastus) tai shoppailuun kavereiden kanssa! :)

  Lempivärini noista on ehdottomasti neonpinkki – niin pirtsakka, tulisi heti iloisempi olo kun sais semmoseen kalenteriin rustailla. :)

  elluu-95@hotmail.com

 • mmarai

  Ylimääräisenä päivänä nukkuisin aamulla pitkään poikaystävän kainalossa ja hengailisin superrennosti kullan kanssa koko päivän ilman huolta tulevan viikon hommista. Saisipa jostain oikeasti stressittömän lisäpäivän viikkoonsa!

  Neonkoralli on väreistä suosikkini, antaisi vähän sähinää tähän harmaaseen arkeen.

 • Sarita Pasma

  Ihana! Neonkoralli ehdottomasti!

 • morriainen

  Ylimääräisen päivän käyttäisin hyvän kirjan lukemiseen ja muutenkin rentoutumiseen. :)
  Nuo kaikki värit ovat ihania, mutta tuo neonpinkki sopisi mulle parhaiten.

 • Hitailuun. Heräisin hitaasti, söisin aamupalan (= brunssin) hitaasti, tekisin aamutoimet hitaasti. Tekisin kaikessa rauhassa käsitöitä, tekisin jotain aikaa vaativaa ruokaa päivälliseksi ja nauttisin olostani rakkaitten seurassa. Niin mä tekisin.

 • vainrauhaa

  Tuo oranssi on hyvin kaunis.

  Ylimääräisen päivän viettäisin nauttien aamusta, tekemällä ruokaa pitkän kaavan mukaan ja joogaten. Eli tekisin kaikkea muuta kuin tuijottelisin noita iänikuisia oppikirjoja, heh.

 • Sarita Pasma

  Ups, lähti liian aikaisin.. Ylimääräisen päivän käyttäisin korttien ja kirjeiden kirjoittamiseen ja soittamiseen ystäville joista ei ole kuullut vähään aikaan. :)

 • Sidyr

  Ah, ylimääräisenä vapaapäivänä nukkuisin ja tekisin jotain kivaa. Ja kalentereista valitsisin beigen.

 • Nna

  Tämä olisi juuri mun käyttöön sopiva kalenteri! Toivottavasti voitan vaikkapa neonkorallin. Ylimääräisen päivän käyttäisin kiireettömästi koko perheen kanssa.

 • Huldaliina

  Vain 15 min ennen tämän postauksen julkaisua ihailin noita kalentereita tuolla porvoon taidekoulun sivuilla. Oon odottanut tätä
  Postausta, koska viime vuonna olin juuri ehtinyt hankkia kalenterin, ja nyt googlasin ja löysin tämän uuden viime vuotisen kalenterijutun perusteella, jotenkin hassu sattuma! :)
  Puuteribeige olis lemppariväri, ja ylimääräsen päivän käyttäisin varmaan loppujen muuttolaatikoitten purkamiseen, ne kun on jämähtänyt tuohon, koska aina on joko kiire, tai sitten kun ei ole, on pakko vaan olla ja levätä.

 • heartbeat

  Neonpinkki. Ylimääräisenä päivänä viikossa tekisin kunnon treenit ja soisin itselleni muuten täysin rentouttavan sohvalöhöilypäivän.

 • tannttu

  Pinkki ja poikaystävän kanssa oloon :)

 • pöllö

  Haluaisin levätä ja katsoa elokuvia yhden kokonaisen päivän. Värivalintani on koralli!

 • Iida

  Ihania kalentereita! Lempparit väreistä joko neonkoralli tai puuteribeige. :)

  Ylimääräisen päivän käyttäisin siihen mikä arjen kiireessä jää muiden hommien varjoon, eli liikuntaan ja kämpän siivoamiseen.

 • suksi

  Opiskelu + työt, extrapäivä menisi ihan vaan nukkumiseen ja löhöilyyn. Värinä pinkki ja keltainen iskee muhun :D

 • Bobiina

  Voi, kun ”herkullisen” näköisiä kalentereja:) Minulle kelpaisia mikä tahansa väri, mutta ehkä kuitenkin keltainen vie voiton. Käyttäisin ylimääräisen päivän: itseni hemmotteluun: hyvää ruokaa, viiniä, ulkoilua, ystäviä ja liikuntaa.

 • Tuuliini

  Koralli on iiiiihana! Ja Someday kuluisi ehdottamasti luomisen merkeissä: haluaisin maalata, kirjoittaa ja kutoa! :)

 • Linde

  Voi kuin söpöjä! Eniten tykkään tuosta korallista. Olen juuri ensi vuoden kalenteria vailla. Tuon ”somedayn” kohdalle voisin vaikka koota sellaista positiivisuus-/kiitollisuuspäiväkirjaa eli kirjata ylös, mitkä jutut on todella ilahduttaneet ja piristäneet päivää.

 • Hanpau

  Neonoranssi, olisi suosikkini. Ylimääräisen päivän käyttäisin niin tylsäsltä ku se kuulostaa niin kodin siivoamiseen, mikään ei voi olla ihanampaa siivouksen jälkeen ku puhtaan kodin tuoksu ja hyvä mieli aikaansaanoksesta.

 • PetraSSS

  Käyttäisin päivän rentoutumiseen ja ottaisin ihan vaan omaa aikaa kaikkeen turhaan ja ihanaan :) Plus tietty nukkuisin pitkään :D Kalenterin väreistä eniten tykkään tosta neonkorallista :)

 • sinisini

  Näin marraskuisen lukuhaasteen jälkimainingeissa käyttäisin ylimääräisen päivän romaanin parissa. Kaunokirjallisuus tekee hyvää sielulle. Kalentereista parhain on neonkoralli (voimavärini!), mutta muut ovat melkein yhtä kauniita.

 • annanmm

  Ylimääräinen päivä kuluisi kaikkien niiden projektien toteuttamiseen, joita ei arjen kiireessä saa aloitettua, kuten vaikkapa valokuvaamiseen, matkasuunnitteluun ja herkkuruokien kokkailuun. Puuteribeige iski kaikessa yksinkertaisuudessaan. :)

 • tähhh

  Siis olenko ainoa, jonka mielestä noi kyseiset piirrustukset näyttää jonkun pikkulapsen tai lahjattoman piirtäjän töherryksiltä??:D Ymmärrän kyllä mitä tyyliä piirrustuksilla on haettu, muttei pääse kyllä ei niin lähellekkään. Näemmä lukija-kavalkaadisikin on sen verran hyvästä ja OIKEASTI lahjakkaasta tiedostamaton, etteivät he huomas kuinka tökerön näköisiä kalenterien sutut ovat. Etkä näemmä sinäkään. En ostaisi edes eurolla :P

 • Hasuz

  Tuo neonkoralli on ihana väri! Kuulostaa ankealta, mutta ylimääräisen päivän käyttäisin artsujen viimeistelyyn, hidasta hommaa. Toisaalta sitten vastapainona voisi joku perjantai hypätä koneeseen ja viettää pitkän viikonlopun jossain Keski-Euroopassa :)

 • josefin

  Niinkuin tekstissä käy ilmi niin piirustuksethan ovat taidekoulun lasten luomuksia.

 • Ainooo

  Extrapäivän käyttäisin rentoutumiseen, sillä opiskelutahti on tällä hetkellä aika kova. Kävisin joogassa, viettäisin aikaa poikaystäväni kanssa, joisin teetä peiton alla, nauttisin.

  Lempivärit kalentereissa ovat beige ja oranssi :)

 • Melinka

  Onpas ihania, tuo ystävällisen näköinen kirahvi on aivan hurmaava! Itse käyttäisin ylimääräisen päivän siihen, että viettäisin aikaa siskojeni lasten kanssa ja veisin heidät jonnekin, vaikka ihan vaan uimaan. Tai sitten voitaisiin leipoa joulutorttuja ja katsella joululeffaa taikka pelata lautapelejä.

  Oma suosikkini on puuteribeige.

 • Toivomus

  Neonoranssi on ihanan piristävä!

  Ylimääräisen päivän käyttäisin viihdyttävän esityksen/stand upin katsomiseen ja ystävien kanssa olemiseen. :)

 • Toivomus

  Neonoranssi on ihanan piristävä!

  Ylimääräisen päivän käyttäisin viihdyttävän esityksen/stand upin katsomiseen ja ystävien kanssa olemiseen. :)

 • Katja_V

  Vaalea puuteribeige.
  Ylimääräisen viikonpäivän käyttäisin opettelemalla kutomaan ja tuotokseni lähettäisin johonkin Punaisen Ristin keräykseen.

 • Jenniii

  Kannattaisikohan lukea se teksti ennen kuin päästelee tällaisia aivopieruja? ;) En tajua, miten kukaan voi edes ajatella noita töitä muiksi kuin lasten tekemiksi – ja hienoiksi sellaisiksi siis.

 • Villanen

  Ylimääräisen vapaapäivän käyttäisin kaikkeen luovaan: sisustamiseen, askartelemiseen, käsitöihin, maalaamiseen.. Tuo beige on ihana! :)

 • El Viiry

  Ihania!
  Hitsi kun olisin tiennyt näistä viikko tai kaksi sitten niin olisin tilannut parille ystävälle joululahjaksi.
  Täytyy laittaa muistiin ensi vuotta varten! Toivottavasti tuolloinkin on nuo Japanilaiset käännökset mukana. Ne ihastutti.

  Puuteri-beigeen tai korallin väriseen kalenteriin merkitsisin yhteen ylimääräiseen päivään
  Tälle viikolle: Vihdoin eteisen lipaston siivoamisen ja järjestämisen. Jos aikaa jäisi, kuuntelisin Cyrille Aimeen uutta levyä sohvalla vilttiin kääriytyneenä tee- tai kaakomuki kädessä.
  Ensi viikolle: Lukisin kerrankin Tilisanomat kunnolla läpi. Tosin saattaisin aloittaa aamuna pötköttelemällä vähän pidempään oman kullan kainalaossa.
  Kaikille tuleville viikoille: Soitto joka viikko jollekin ystävälle, että tulisi säännöllisemmin pidettyä yhteyttä niihinkin joita ei niin usein nää.

 • Haukka

  Ihana kalenteri! Kokeillaan ensin arvalla ja sitten tilaukseen, jos ei tärppää.
  Pidän siitä, että kalentereissa on kunkin viikon kohdalla extratilaa kirjoittaa yleisiä viikkoa koskevia menoja tai ajatuksia. Tämän kalenterin esittämän lisäpäivän käyttäisin liikuntaan (uiminen, kuntosali, lenkkeily) ja gradun tekemiseen.
  Kalentereista eniten silmää miellyttää puuteribeige.

 • Mar3ngi

  Pinkki ja oranssi ovat ihanimmat värit! Ylimääräisen päivän viikossa käyttäisin neulomiseen, lukemiseen, hyvään ruokaan, yhteiseen oloon perheen kanssa!

 • nni.

  Ylimääräisen päivän käyttäisin perheen kanssa kiireettömään oleskeluun ja ihmeiden ihmettelemiseen :)
  Kalenteri olisi kyllä mahtava kaikissa väreissä mutta käännyn hillittyyn puuteriin :)

 • miida

  Ehdottomasti nukkumiseen ja kaverien kanssa hengailuun! :)
  Ja tuo koralli kalenteri olisi ihanan pirteä!

 • Yhden ylimääräisen päivän käyttäisin siihen, etten tekisi mitään! Olisin vain ja rentoutuisin, lukisin kirjaa, hörppisin teetä, hipsisin koko päivän pyjamassa ja villasukissa.

  Jos jouluonni suosii, niin valitsisin itselleni puuteribeigen kalenterin :).

 • Minnix

  Someday – herään aikaisin, syön kevyen aamupalan, puen lämpimästi ja lähden metsään kävelemään, kuuntelen hiljaisuutta. Lämmitän metsäsaunan ja nautin löylyistä. Siinä alku…

  Lemppari on oranssi.

 • svii

  Jos saisin yhden lisäpäivän viikkoon niin käyttäisin sen perheen kanssa oleiluun, siihen kun ei kellään meistä tunnu riittävän tarpeeksi aikaa normiviikossa!

 • Nia nia

  Someday ja 24/8;) Hektisen arjen jälkeen mielelläni käyttäisin tuon päivän lukemiseen, lepäämiseen lämpöisen viltin alla, omaan hyvään oloon ja itseni hellimiseen!
  Karkkikalentereista lempparini ovat pinkki ja vaalea puuteribeige.

 • emiliasofiako

  Ylimääräisen päivän käyttäisin matkustamalla isovanhempien luo pitkästä aikaa. Väreistä ihanin on koralli!

 • sara123

  ylimääräinen päivä viikossa kuluisi ehdottomasti ruoanlaiton, leffojen ja ulkoilun merkeissä, olispa ihanaa! kalenteriväreistä kaikki on on mega syötäviä, mutta oranssi kaikkein pirtein. :)

 • Kiertelisin sisustusliikkeitä :) tällä hetkellä puuteribeige miellyttää eniten.

 • Milou

  Puuteribeige kalenteri olisi aivan ihana, yleensä minulla on aina musta – taidan olla vähän tylsä :) Ylimääräinen päivä viikossa menisi itseni hemmotteluun ja laiskotteluun sekä oleskeluun läheisten kanssa – tai sitten siivousmaratoniin, mille yleensä jää vähemmän aikaa, vaikka rakastan kunnon puunaamista!

 • mangomangusti

  Koralli! Keltainen! Pinkki! Beige! Kaikki on superihania! Mä oon tän vuoden onnellisena joka päivä katellut kalenteria, mut tää tuleva näyttää vielä paremmalta! :)

 • Sweety Pie

  On kyllä aika ihastuttavat kalenterit! Tuo neonoranssi varsinkin on ihanan pirtsakka! Minä käyttäisin yhden ylimääräisen päivän viikossa rentoutumiseen! On niin kiireinen koulun ja töiden kanssa, että rentoutumiselle ei tunnu jäävän aikaa. Joten yksi päivä ulkoilua tai kotona kivan sarjan katsomista yhden päivän ajan kuulostaa aika luksukseslta! Mutta jos mietitään että mihin täyttäisin tuota kalenterissa olevaa kohtaa, niin luultavasti pikku ideoilla mitä päähäni sattuu jatkuvasti ja kirjoittelen niitä sitten vaikka minne ja ne kaikki häviää aina.

 • Mintts

  Käyttäisin ylimääräisen päivän puoliksi itseni hemmotteluun ja puoliksi muiden ihmisten auttamiseen. Kauneista väreistä eniten houkuttaa tuo oranssi :)

 • Paulina

  Yksi ylimääräinen päivä viikossa tulisikin tarpeeseen! Sen yhden ylimääräisen päivän käyttäisin rentoutumiseen, läheisten kanssa oleskeluun ja juttelemiseen, hetkessä olemiseen ja elämiseen, kaiken muun unohtamiseen paitsi sen että on vain tässä ja nyt, luonnossa päämäärättömästi vaeltelemiseen ja luonnon tuoksujen nuuhkimiseen sekä äänistä nautiskelemiseen.

  Siinä tulikin jo tekemistä! :) Ja tuo kalenteri olisi aivan ihana ja mieltä ilahduttava tuon beigen värisenä! Oi, tämä arvonta tulikin hyvään saumaan kun vanha kalenteri vetelee viimeisiään :)

 • Ainomirjami

  Minulle kelpaisi ehdottomasti mikä väri tahansa, mieluisin on joko keltainen tai koralli. Yhden ekstrapäivän viikossa käyttäisin niinkin arkiseen luksukseen kuin ulkoiluun. Ehdin olla ulkona enintään tunnin päivässä, mikä on aivan liian vähän, joten ulkoilupäivä viikossa tekisi oikein hyvää!

 • Cherrycloud

  Ylimääräiselle päivälle löytyisi käyttöä, voisi rauhassa keskittyä itseensä ja tehdä kaikkea mukavaa.
  Valintani olisi pinkki kalenteri :)

 • Emilia_

  Neonpinkki!! Ja yhden ylimääräisen päivän käyttäisin siihen mitä aamulla hotsittaisi. Potematta huonoa omaatuontoa tekemättä jättämisestä tai mistään muustakaan :-)

 • Lilium

  Kalenterin ilmestymistä onkin jo odoteltu, hienoa että näitä taas saa :). Toteutus vaikuttaa jälleen kerran todella onnistuneelta ja raikkaalta.

  Ylimääräinen päivä tulisi tällä hetkellä tarpeeseen. Elämäntilanne on sellainen, että viikonloppuisinkaan ei ole aikaa panostaa henkiseen hyvinvointiin ja puhtaasti itseensä. Ylimääräisen päivän käyttäisin nukkumiseen, lukemiseen ja kahvilassa istuskeluun. Hakisin take away ruokaa ja kruunaisin päivän lämpimällä vaahtokylvyllä. Lopuksi katsoisin jonkun lukuisista elokuvista joiden katsomiseen ei ole nyt ollut aikaa.

  Kalentereista haluaisin minkä tahansa värin, mutta mieluisin olisi kuitenkin ehkä neonkoralli.

 • Ekin

  Lisäpäivänä keräisin lähimmät ystäväni kokoon ja valmistaisimme ihanan brunssin. Viettäisimme koko päivän yhdessä keskustellen ja nautiskellen ylimääräisestä vapaapäivistä, sillä vapaaväiviä ei voi koskaan olla liiaksi..

  Kalenterit hurmaavat kirkkailla sävyillään. Itse kotiuttaisin tuon oranssinpunaisen.

 • eeeemmmm

  Oi miten suloisia! tällä hetkellä yksi lisäpäivä olisi autuutta. Voisin ilolla käyttää sen rentoon oleiluun, ystävien tapaamiseen ajan kanssa, maukkaaseen ruokaan ja pehmeään viiniin. Kaikkina muina päivinä ehtii sitten vääntää opiskelujärjestötyösälää.

 • Neitim

  Nyt tarvittais ylimääräinen someday tentti- ja kirjastokirjojen taklaamiseen! En ehdi!

  Ihania kalentereita, pinkki etenkin olisi mieleen.

 • nimetu

  käyttäisin sen kaikkeen siihen, mihin ei muuten muka ole olevinaan aikaa. leipoisin, lakkaisin kynnet, tekisin kasvonaamion, ulkoilisin kissojen kanssa (niitä on kolme, joten vaatii joko lisävoimia tai vuorottelua) ja tekisin ruokaa oikein pitkän kaavan kautta :)

  kalenterit on ihan huikean nättejä kaikki, mutta ehkä pinkki tai koralli olisi eniten mun makuun.

 • Saharan kukka

  Oi, miten hieno oranssi väri! Yhden ylimääräisen päivän käyttäisin viisaasti. Lenkki, ruoka pitkän kaavan mukaan ja sitten perheilta. Kiireetöntä oleilua, ei pyykin viikkausta eikä myöskään kännykän tai tietsikan vilkuilua.

 • -Selma-

  Ylimääräisen päivän viettäisin kyllä tekemällä juurikin rästiin jääneitä hommia. Niitä vaan taitaa olla kasautunut sen verran ”mukavasti”, että ei taida ihan yksi ylimääräinen päivä riittää… mutta hyvään alkuun pääsisi ainakin! :)
  Neonkoralli kalenteri näyttää ihanan väriseltä, joten valitsisin sen.

 • Ellukka

  Ylimääräisen päivän käyttäisin lepäämiseen ja rentoutumiseen, sillä en juuri koskaan saa viikossa yhtään kokonaista vapaapäivää. Kalentereista ottaisin neonoranssin piristämään päiviäni.

 • Haiha

  Käyttäisin yhden ylimääräisen päivän viikossa käsitöiden tekoon. Noista väreistä neonkoralli olisi eniten mieleeni.

 • Lora

  Yhden ylimääräisen päivän käyttäisin siihen, että kävisin jossakin paikassa missä en ole aiemmin käynyt esim. Viikin luonnonsuojelualueella, Pihlajasaaressa, Haltian luontokeskuksessa jne.

  Somia kalentereita ja itselläni olisi vielä hakusessa uusi semmoinen joten jos lykästää niin puuteribeige kiinnostaisi :)

 • PKL

  Mä käyttäisin ylimääräsen päivän varmaan rentoiluun kirjan kanssa ja kahvilla käyntiin kaverin kanssa :) Ja väri kuin väri kelpaisi, mutta ehkä sit kuitenkin noista kaikista mieluiten ottaisin jonkun noista kolmesta värikkäästä kalenterista, mutta beigekin kelpaa. :)

 • EmmiP

  Pinkki! Kahden alle kouluikäisen tytön äitinä päivä menisi ulkoillen, kampaajalla käyden ja ehkä leffa tai ulkona syönti..

 • Anniina_

  Neonkoralli! Ja yhden ylimääräisen päivän käyttäisin liikkumiseen, itseni hemmotteluun sekä kaikkeen muuhun mukavaan :)

 • Kainis

  Puuteribeige, jos onni suosii arpajaisissa.

 • hheidi

  Voi kuinka ihana kalenteri! Oon viime viikkoina ihastunut erilaisiin paperitavaroihin superpaljon. Ja niin, ylimääräinen viikonpäivä…. Hmm.. Tekisin käsitöitä ja opettelisin ompelemaan!

 • Ylimääräisen päivän kalenterissani pyhittäisin teelle ja lukemiselle. Mieluiten niin, että koko päivän voisi viettää villatakissa ja villasukissa. Taustalla soisi rauhallinen musiikki ja minnekään ei olisi kiire. Kalentereiden väreistä eniten kolahti koralli.

 • hheidi

  Ja jos voitto osuu kohdalle, niin puuteribeigen ensimmäisenä valitsisin. Mutta onhan nuo kaikki niin herkkuja, että mikä vaan kelpais. :)

 • Mannam

  Voi, kuinka pirteitä ihanuuksia!! Ylimääräinen päivä olisi ystävieni kanssa yhteinen päivä, jolloin ei murehdittaisi tulevaa, vaan iloittaisiin ja naurettaisiin kaikelle yhdessä koetulle!! Koralli on kalentereista suosikkini.

 • oihui

  Ehkäpä viettäisin limääräisen päivän kirjoittaen postikortteja vanhoille tuttavuuksille, joihin ei tule oltua niin kauheasti, jos ollenkaan, yhteyksissä. Korttien kirjoitteluun on ihanaa uppoutua!

  Herkullisen väriä kalentereja! Ehkä toi pinkki vie voiton.

 • Elina V.

  Ylimääräisenä päivänä nukkuisin pitkään, lukisin kirjaa ja viettäisin leppoisan päivän lasteni kanssa. Kalenterit ovat kuin karkkeja! Oranssi on lemppari.

 • jjjenni

  Ihania kalentereita! Tollainen täytyy saada! Itse viettäisin extra päivän kavereitten kanssa ehottomasti ja urheillen. Lempparini on koralli.

 • Anna-Mari

  Neonoranssi hehkuu hienosti!
  Yksi lisäpäivä olisi varmaankin siivouspäivä, joka ei nyt tunnu viikkoon sopivan lainkaan. ;)

 • Hanna_

  Yhden ylimääräisen päivän käyttäisin rentoutumiseen ja nautiskeluun. Hyvän ruuan valmistamiseen, luonnossa kulkemiseen sekä rakkaiden kanssa vietettyyn aikaan. Kalentereista eniten silmää miellyttää puuteribeige. Kovin ovat kauniita!

 • Kerrassaan herkku. Neonoranssi olisi minun ehdottomasti. Ja kuinka hyvä idea tuo Someday onkaan!

 • Maire

  Ylimäärisen bonupäivän aloittaisin nukkumalla pitkään. Sitten tapaisin ystäviäni brunssilla ja nauttisin heidän seurastaan pitkään kiirehtimättä mihinkään ja katselematta kännykkää. Sen jälkeen kävisin shoppailemassa itselleni jotain kivaa ja kiertelisen hetken kaupungilla katsellen ihmisiä. Tämän jälkeen menisin hot joogaan ja huoltaisin laiminlyömääni kehoani. Sen jälkeen tekisin meren rannassa pienen kävelyn ja käpertyisin teen kanssa sohvalle. Illan viettäisin poikakaverini kanssa leffaa katsellen. Voi kun saisin tällaisen päivän, akut alkavat olla ihan tyhjinä!!

 • peppis

  Ylimääräinen päivä olisi leipomispäiväni :)
  Oranssi, tai oikeastaan mikä väri vaan, piristäisi ihanasti uutta vuotta joka valitettavasti muuten näyttää hieman synkältä yt:iden takia :/

 • sumppo

  Käyttäisin ylimääräisen päivän löhöilyyn ja netflixiin:)
  Neonpinkki olisi suloinen.

 • jolielaide

  Käyttäisin päivän itsestäni huolehtimiseen kuntoilun merkeissä. Se kun on valitettavasti unohtunut kokonaan tässä viimeisen vuoden aikana, ja seuraukset kyllä huomaa nuutuneena olona ja painonnousuna. Jotenkin sitä on muka aina liian kiire, ettei ehdi huolehtia itsestäään kunnolla. Tuollainen ylimääräinen someday viikossa tulisi kyllä tarpeeseen! Mikäli arpaonni osuu kohdalle, niin neonkoralli kalenteri olisi ihastuttava! :)

 • Roosaaa

  Kalenteri on aivan ihana, todella suloinen! Pinkki olisi lemppari väri! :)
  Yhden extra päivän ite käyttäisin kahviloita ja teattereita kierrellen, siitä hommasta tykkään mutta aika ei aina riitä :)

 • Julia LK

  Suosikki väri on neonoranssi, mutta muut yhtä hyviä vaihtoehtoja :)

  Kalenteri saisi jäädä kotiin eteisen pöydälle muistuttamaan pariskunnan menoista, siihen kun digitaalinen kalenteri ei tällä hetkellä veny :) Ylimääräisen päivän käyttäisin kokkaamaan herkkuaterioita tulevan viikon lounaille. Ei tarvis syödä äklöjä pikalounaita tai roskaruokaa niin usein…

 • elina 47

  Todella kauniita! hienoa työtä!

 • tiinuska888

  Yhden lisäpäivän käyttäisin kaukaisten lähesteni kanssa hyvän ruuan ja musiikin äärellä. Aivan mieli lepää jo ajatuksesta. Onneksi joulu tulee pian. Kalentereista vaalea beige olisi mieleinen.

 • lily_

  Koska minulla on tällä hetkellä paljon vapaa-aikaa, käyttäisin ylimääräisen päivän ehkä vapaaehtoistyöhön ja toisten auttamiseen:) Kalentereista pinkki olisi mieluisin.

 • Café noir

  Miellyin tuohon korallinvariseen kalenteriin, mutta yhta lailla muutkin ovat kauniita. Jos viikossa olisi ylimaarainen paiva, haluaisin viettaa sen lukien, leffoja katsellen, kokaten. Sina paivana ei tehtaisi muuta kuin kaikenlaista mukavaa ja rentouttavaa oman perheen kesken.

 • marsuliini

  Ihanan xtrapäivän viettäisin mieheni ja koiran kanssa ihan ulkoillen ja hyvää ruokaa syöden, rentoutuen hektisyydestä kaikin tavoin!
  Hienoimmat värit ovat puuteri ja neonpinkki:)

 • Jjjohanna

  Wau, noista väreistä kelpaisi kyllä mikä tahansa! Ylimääräisen päivän käyttäisin luovaan kirjoittamiseen. :)

 • emmamaa

  upeita! Lemppari on tuo neonpinkki. Ja ylimääräisen päivän käyttäisin univelkojen maksuun, ja japanin kielen lukemiseen. Tää oiskin mulle ihan paras kalenteri kun pysyis japanikin mielessä arkena :)

 • MariK

  Jos pitää kiirettä, niin mulla jää helposti kotityöt retuperälle. Joten käyttäisin ylimääräisen päivän kodinhoitoon.

  Jos voitan, niin valitsen neonpinkin kalenterin.

 • Emmi L.

  Mulle kelpais mikä väri vaan :) Ylimääräisen päivän sen sijaan käyttäisin johonkin kivaa, ehkä kirjaamaan asioita joissa olen onnistunut sillä viikolla tai mistä olen ollut kiitollinen sillä viikolla.

 • Sanna

  Kivan näköisiä kalentereita! Joku persoonallinen ollutkin hakusessa. Puuteribeige olisi mieluisin väri.

 • Emmikki

  Ylimääräisen viikonpäivän käyttäisin ehdottomasti jonkun kevyen kirjan lukemiseen, ison karkkisäkin kanssa. Kalentereista neonkoralli on ihan todella hieno!

 • maijjju

  Ylimääräisenä päivänä luultavasti heräilisin hitaasti, kävisin salilla ja viettäisin aikaa itsekseni ja omaan tahtiin, tehden sitä mikä juuri silloin tuntuisi hyvältä.. Kivat on kalenterien ulkoasut ja värit! Sanotaan vaikka omaksi valinnaksi oranssi :)

 • Matilde

  Matkustaisin junalla Helsinkiin tapaamaan lapsuudenystävääni. Tykkään neonpinkistä kalenterista.

 • marppaa

  Ylimääräisen päivän käyttäisin läheisteni kanssa olemiseen. Liian usein perhe ja ystävät jäävät vähemmälle huomiolle, kun muut kiireet vievät kaiken ajan ja energian. Kalenterit näyttävät ihanan yksinkertaisilta mutta tyylikkäiltä, ottaisin mielelläni itselleni tuollaisen! Väreistä kiinnostavat eniten raikas oranssi tai vaalea puuteribeige :)

 • minnasisko

  Heippa ! Ensinnäkin aivan mahtavia kalentereita ja näyttää siltä ettei laukussa kuljettaessa rähjäänny ! Toiseksi, en hamua kalenteria itselleni vaan siskolleni, joka aloittaa tammikuussa amk opinnot. Hän rakastaa juurikin ”to-do” listoja joten someday lokero tulisi jokaisen viikon kohdalla varmasti täyteen. Väreistä puuteri tai koralli on parhaat.

 • sonsaa

  Yhden extrapäivän viikossa käyttäisin graduni kirjoittamiseen, sillä tuntuu, ettei sille jää lainkaan aikaa kun koko ajan on kaikkea kiirettä ja hyörinää, ja sitten kun se vihdoin olisi valmis, olisi aikaa ja rauhaa käyttää se extrapäivä ja pari muutakin päivää viikossa kaikkeen ihanaan arkiseen touhuamiseen ilman sitä pakottavaa tunnetta mielessä, että pitäisi olla tehokkaampi… Puuteribeige olisi mieluisin :)

 • Susa-

  Ihanan näköinen kalenteri! Neonkoralli olis noista ehkä kaikkein kivoin. Mihin sen ekstrapäivän käyttäisi: ainakin kalenterissa se menisi juuri noihin ”to do” -listoihin. Niitä on jo nyt kalenterin sivut pullollaan :D

 • Anna A

  Jos viikossa olisi yksi ylimääräinen päivä, viettäisin sen kokonaan tyttöporukkamme kanssa, koska aina menot menee ristiin eikä tunnu löytyvän sopivaa aikaa, niin ylimääräinen päivä olisi pyhitetty yhdessä ololle :) Ja kalenterin väri olisi tietysti toi neonpinkki!

 • Mirla

  Käyttäisin ylimääräisen matkustamalla poikaystäväni luo, koska matkaan menee junasta riippuen 14-18 h. Saisin yhden päivän siis lisää kainaloaikaa, kun yksi ylimääärinen päivä olisi varattu matkaan. Toivoisin neon oranssia kalenteria, näyttävät kaikki kyllä ihanilta! :)

 • emmar

  Aivan ihania! Tähän tulisi nyt emoji jolla on sydämet silmien tilalla, hih.

 • Elle

  Oi aivan ihania nuo värit ja kalenteri muutenkin! Mikä tahansa kelpaisi, mutta pinkki on ehkä kaikkein kivoin.

  Ylimääräisen päivän käyttäisin ystävien näkemiseen ja urheilemiseen, sekä yleiseen rentoiluun. Yksi lisäpäivä tulisi kyllä välillä tarpeeseen:)

 • eeviis

  Lempparini on neonpinkki ja oranssi, mutta kaikkihan nuo ovat hienoja! Ylimääräisen päivän käyttäisin hitaaseen ja herkulliseen aamupalaan, kirjojen ja lehtien lueskeluun, liikkumiseen ja rentoutumiseen :)

 • jennamik

  Oranssista väristä en niin kauheastic pitänyt, mutta muut 3 väriä olivat kaikki kauniita!

  Yhden lisäpäivän viikossa käyttäisin itsestäni huolta pitämiseen, niin henkisesti kuin fyysisesti, eli urheiluun ja itsensä hemmotteluun. Ne kun tuntuu nykyään jäävän aina pois aikatauluista.

 • Tyttönen

  Ylimääräisen vapaapäivän aloittaisin ehdottomasti lenkillä jonka jälkeen olisi ihana mennä ystävien kanssa herkulliselle brunssille. Loppupäivän viettäisin kotona rentoutuen ja leväten. Illalla voisi käydä vielä vaikka konsertissa. :) Väreistä eniten miellyttävät koralli ja pinkki, vaikka muutkin kyllä kauniita ovat.

 • Elvi

  Varaisin yhden ylimääräisen päivän hiljaisuudelle ja rauhalle, jota esimerkiksi jouluna voi kokea, kun yleisesti kaikki kiire ja häly lakkaa hetkeksi.
  Kuuntelisin, mitä minulle kuuluu. Voimaantumispäivä siis.
  Kalentereista minua kiinostaa oranssi.
  Tilasin muuten viime vuonna vinkistäsi tämmöisen Porvoon taidekoulun kalenterin ja se on ollut erittäin pidetty myös lähipiirissäni tai missä ikinä olenkin sen avannut. :)

 • Ennu

  Pitäisin yhden ylimääräisen päivän viikossa kalenterivapaana. Olin viime vuoden vaihdossa ja elelin huoletonta elämää, ilman kiirettä ja stressiä. Päätin, etten Suomeen paluun ohessa aio palata vanhaan elämäntyyliini, mutta kuinkas sitten kävikään. Kulunut syksy on ollut elämäni kiireisin raskain. Keväällä yritän taas hiljentää tahtia!

  Väriksi vuodelle 2015 valitsisin korallin.

 • jonnajh

  Ylimääräisenä päivänä käyttäisin aikaa pysähtymiseen ja rauhassa olemiseen. Nukkuisin pitkään ja ottaisin arjen keskellä aikaa itselleni. Heräämisen jälkeen kävisin koiran kanssa kävelyllä ja saunoisin, kääriytyisin vilttiin sohvalle ja avaisin netflixin. Nukkuisin jos nukuttaisi.

  Tällä hetkellä moinen on vain haaveissa, täytyy tehdä töitä töiden perään, että saa leivän pöytään edes yksinasuvana.

  Kaikki värit on ihania, mutta ehkä neutraalein vaihtoehto olisi mieluisin :)

 • Kuvittelija

  Herkullisia inspiroivia kalentereita!Pinkki on suosikkini.Ylimääräisen vapaapäivän käyttäisin kollaasien tekemiseen ja maalaamiseen.Ja lepäämiseen näin pitkän syksyn jälkeen.

 • Paulal

  Käyttäisin ylimääräisen päivän vain niihin asioihin, joita todella haluaisin tehdä. En suunnittelisi etukäteen mitään, vaan viettäisin fiiliksen mukaan joko reippaan tai löhöily päivän. :) Kalentereista ottaisin neonkorallin!

 • suve

  Yhden ylimääräisen vapaapäivän käyttäisin lähtemällä ulos retkelle, oli sitten kesä tai talvi. Ihana ystävä, eväät ja seikkailumieli mukaan. Täydellistä! Kaikki kalentereiden värit ovat suloisia, mutta ehkä neonpinkki miellyttää eniten silmää. :)

 • verav

  Lempiväriksi valkkaisin ehkä pinkin!
  Ylimääräisen päivän käyttäisin siivoamiseen ja itseni huoltamiseen – kerrankin olisi aikaa tehdä hiusnaamio, huoltaa kasvojen ihoa ja kuoria koko vartalo.

 • Jee

  Minulla on tällä hetkellä paljonkin aikaa käytössäni, mutta voisin käyttää ylimääräisen päivän pianonsoiton opetteluun, joka jäi aikanaan kesken , mutta jota vielä haluaisin tehdä. Neonkoralli on suosikkini .

 • Helenat

  Käyttäisin päivän kaikkeen mukavaan, kuten kaupungilla haahuiluun, kahvilassa istumiseen sekä poikaystäväni kanssa söpöilyyn. Kaikki kalentereiden värit ovat syötävän ihania, neonkoralli erityisesti :)

 • Fadumo

  Ihana arvonta! Itsekin kuulun ystäväsi Annan ihailijoihin! Ylimääräisen päivän käyttäisin rentoutumiseen, sillä minulla on taipumuksena huolehtia muista ja unohtaa itseni siinä sivussa. Joskus pitää vain pysähtyä hetkeksi nauttimaan maisemista ja nauttia elämästä:).

 • Fadumo

  Ainiin, ja kaikki värit miellyttävät ovat ihania mutta lemppareita ovat neonkoralli ja neonpinkki:)

 • Anna R

  Käyttäisin ylimääräisen päivän viikossa rentoutumiseen. Kalentereista haluaisin puuteribeigen! :)

 • TK

  Yhden extrapäivän käyttäisin ystävien kanssa kahvitteluun, sitä ei mielestäni voi tehdä liikaa. Toisaalta yksi extrapäivä kodin siivousta varten olisi myös ihan kätevä :)

 • Nannil

  yhden päivän käyttäisin täysin ystävieni kanssa, niille kun tuntuu olevan liian vähän yhteistä aikaa :( vaalea puuteribeige olisi värini, sisustukseen sopiva ;)

 • bettiina

  olen nyt lukiossa, joten en ehdi tekemään juuri muuta kuin läksyjä. siksi menisin ehdottomasti vierailemaan mummolassa ja piristämässä isovanhempien päivää. papalla on jalka murtunut, ja hän varmaan mieluusti näkisi pojantytärtään!

  itse ottaisin neonoranssin.

 • Hui, on kyllä tajuttoman söpö!!!

 • ZucciniRevenge

  Käyttäisin yhden ylimääräisen päivän viikossa (olettaen toki, että se on vapaapäivä) niin kuin minkä tahansa muunkin vapaapäivän. Myöhäiset aamut, mutterikahvit vaahdolla, koiran kanssa ulkona, kirppistellen, rauhottuen, menemällä tapamaan mummoa ja pappaa, syöden hyvin, pelaten ystävien kanssa korttia, juoden viiniä ja olemalla yksin kertaisesti etuoikeutettu siitä, että life is good. Ja kyllä on kaikki värit somia, ehkä uuden minimalistisen kauden johdosta kallistun Puuteriin, vaikka tosin Oranssikin on ihana!

 • Hanna

  Yhden ylimääräisen päivän käyttäisin niin, että sytyttäisin muutaman kynttilän ja niiden vierellä uppoutuisin johonkin hyvään kirjaan. Olisi ihanaa kuluttaa koko päivä niin, ilman että tarvitsisi tehdä mitään muuta! En ole ehtinyt koko syksynä oikein lukemaan muuta kuin opiskeluihin liittyviä asioita. Onneksi parin päivän päästä koittaa joululoma, ehkäpä sitten ehtii lukea jotain muutakin :) Kalentereista valitsisin kauniin korallinpunaisen.

 • Tiinanen

  Kerrassaan upeita kalentereita! Täysipäiväisesti työskentelevänä, opiskelevana äitinä käyttäisin ylimääräisen päivän itseni hemmotteluun, nukkumiseen ja lukemiseen.

 • seppi

  suosikkini on tuo vaalea puuteribeige. ylimääräisen päivän käyttäisin maalaamiseen tai muuhin luoviin projekteihin.

 • helssunen

  Ylimäräisen päivän käyttäisin kesken olevan kirjan lukemiseen ja rentoutumiseen. Väriksi valitsisin keltaisen.

 • Sillja

  Kauniita kaikki, neonoranssi ehkä hienoin jos täytyy valita. :) ylimääräinen päivä alkaisi pitkällä aamiaisella ja jatkuisi ystävien tapaamisella,

 • Ninnak

  neonpinkki ois ehdottomasti mun valinta!;) ja ylimääräisen päivän käyttäisin kotona viltinmutkassa glögin kera! Ehkä jotain hömppäleffaa vielä kylkeen niin avot !

 • sak

  Neonkoralli on suosikkini. Ylimääräisen päivän käyttäisiin pitkiin päiväuniin :).

 • petu

  Käyttäisin päivän hemmottelemalla sekä itseäni että sen jälkeen parasta ystävääni: taiteilua, ruuanlaittoa, leivonnaisia, rauhallinen ja aivot nollaava kävelylenkki, juttelua vilttien alla ja joululaulujen kuuntelua…
  Ihan järjettömän ihana kalenteri! Itse entisenä taidekoululaisena kyllä haluan ton!! :D harmi kun ei ole turkoosia, mutta tuo puuterinvärinen käy myös hyvin eli valitsen sen, jos arpaonni suosii. :)

 • Hei, ihana kilpailu, sillä en ole vielä ehtinyt ostamaan tulevan vuoden kalenteria.
  Ylimääräisen päivän käyttäisin kaunokirjallisuuden lukemiseen. Ennen syksyä olin kokopäivä töissä ja aikaa olisi ollut lukea, mutta tein mielummin jotain..jotain? Nyt olen opiskelija ja aikaa on lähinnä tenttikirjojen lukemiseen.
  Suosikkini on pinkki, sillä se on toinen lempiväreistäni. Samalla kun käyttäisin aikaa lukemiseen, niin voisin myös hyödyntää päivää japanin opiskeluun. Tämä tuli mieleen tuon kalenterin kautta (puolet suvustani asuu Japanissa, siksi haluaisin oppia kieltä lisää).

 • punaP

  Ihania kalentereita! Oranssin värinen kalenteri on kuin aurinko koululaukussa. Siis sen valitsisin.
  Viikon kiireissä jättää itsensä hyvin nopeasti huomiotta ja mielen huoltaminen unohtuu, jonka takia käyttäisin ylimääräisen päivän itseeni. Esimerkiksi lukeminen on jäänyt kokonaan kiireiden takia.

 • Nin nu

  Someday I will take better care of myself. Puuterinen olisi mieluinen.

 • Kristaaa

  Upea yksityiskohtineen! Inspiroiva ystävä taatusti :) Somedayna haluisin maalata ja valokuvata! Korallin punainen piristäis mieltä varmasti.

 • Elin

  Koralli ja beige ovat eniten minun mieleeni :)
  Ylimääräinen päivä tulisi kyllä tarpeeseen. Haluaisin sanoa, että käyttäisin sen lukiessa kirjaa ja nähden ystäviä, mutta itseni tuntien se kuluisi luultavimmin siivotessa ja hoitaessa menoja, joita siihen oikeaan viikkoon ei aina saa mahdutettua.

 • SannaHaa

  Nyt joulun alla ylimääräinen päivä kuluisi lahjojen paketointiin, korttien lähettämiseen sekä viimeisiin lahjaostoksiin… Ei tarvitsisi öitään käyttää näihin hommiin :)

  Joku noista neon-väreistä kävisi minulle hienosti – ehkäpä neonkoralli on suosikki?

 • Lenny

  Oranssi näyttää mahtavalta! Käyttäisin ylimääräisen päivän itseeni, ravintolalounas, kuntosali, kampaaja ja siiderit ystävän kanssa.

 • krisku

  voi miten suloisia kalentereita! yhden ylimääräisen päivän käyttäisin hitaaseen olemiseen: nauttisin aamupalan rauhassa rakkaiden ihmisten kanssa, ulkoilisin, lukisin, paijailisin meidän koiraa ja herkuttelisin elämän suloisista hetkistä! neonkoralli on mun lemppari!

 • Briksu

  Oranssi on ihanan pirteä!
  Ylimääräisen päivän käyttäisin lepäilyyn ja laiskotteluun :)

 • maijis85

  Ylimääräisen vapaapäivän käyttäisin käsitöiden parissa, kalenterin väriksi valitsen pinkin.

 • iitunen

  Ohlalaa!
  Auringon oranssi on tietty paras :) Ja Jokupäivä käytettäisiin täällä himmailuun eli mihin tahansa siinä hetkessä miellyttävään asiaan, parasta!

 • norppu

  voi vitsi mikä sattuma, oon etsinyt kalenteria kuumeisesti ympäri helsinkiä ja tukholmaa nyt viimeisen parin viikon ajan, ja mistään ei tunnu tärppäävän. kaikki ovat liian tavallisia, virallisia tai tylsiä. taidemyyjäisissä tuppaa olemaan vain seinäkalentereita myynnissä. mulla tämä menisi ihan päiväkäyttöön ja kulkisi laukussa mukana kaikkialle. yhden ylimääräisen päivän viikossa (ja se olisi ehdottomasti toinen sunnuntai) käyttäisin joko kirppareihin, hot joogaan ja sämpylöiden leipomiseen, tai sitten graduntekoon (ja olisin sitten kovin ylpeä itsestäni että työskentelin myös vapaapäivänä) :-) väreistä miellyttää eniten tuo vaalea, mutta kaikki ovat kauniita ja huolisin minkä tahansa!

 • katrii

  Ihania ihania! Lempparini on puuteribeige:)

 • Marjan

  Puuterisävy olisi mieluinen! Ja extrapäivä saisi mennä ilman mitään erityissuunnitelmia, jolloin voisi tehdä kaikkea sitä mitä ei normiarjessa mukamas ehdi, lehtien lukeminen, elokuvissa käyminen, kaupungilla käyskentely yms.

 • Ellu11

  Käyttäisin yhden ylimääräisen päivän rentoutumiseen, liikkumiseen ja kokkailuun :) valitsisin neonoranssin värin.

 • riinkeri

  Ompa supersöpöjä kalentereita!! Mikä väri vain kyllä sopisi piristämään (vielä) lumetonta Oulun tyttöstä! <3

 • Anna-Henrika

  Ehdottomasti pinkki. Piristäisi kummasti työntäyteistä vuotta 2015.

 • Nessu

  Ylimääräisen päivän sijasta kaipaisin roimasti lisää energiaa ja motivaatiota tehdä asioita. Vaikka aikaa olisikin, tuntuu, etten saa mitään aikaiseksi.

  Neonkoralli olisi sopivan piristävä kalenterin väri.

 • katjaemma

  Onpa upeita! Jos mulla olisi ylimääräinen päivä viikossa, käyttäisin sen rakkaitteni hellittelyyn ja maailman ihmettelyyn: kokkailuun kaikessa rauhassa, vaeltelemiseen museoissa, kaduilla tai metsäpoluilla, lukemiseen (niin lehtien kuin kirjojen), elokuvien seuraamiseen ja kirjoittamiseen (etenkin runojen).

  Vaikea valita värilempparia, mutta nyt mieluisimmalta tuntuu neonkoralli. S-postini on katjaorp(ät)gmail.com.

 • Vivitar

  Vieläkö ehtii osallistua :) ?! Ylimääräisenä päivänä nukkuisin pitkään, nauttisin brunssista ja lukisin rauhassa päivän lehden (kaikki nämä luksusta pienen lapsen äidille ;) Suosikkikalenteri olisi pirteä pinkki!

 • CamillaR

  Yhden lisäpäivän viikossa käyttäisin elämästä nauttimiseen: nukkuisin vähän pidempään, joisin aamuteen ilman kiirettä, näkisin perhettä & ystäviä ja lukisin lemppariromaaneja peiton alla villasukat jalassa. Kävisin teatterissa ja taidenäyttelyissä, joissa niin helposti unohtuu käydä arjen kiireiden keskellä:)

  Ps. Kalenterien värit ovat kaikki ihastuttavia, eniten omaa silmää taitaa kuitenkin miellyttää tuo puuterinsävyinen:)

 • AnnaMm

  Ylimääräisen päivä viettäisin kahviloita kierrellen.

 • Napu

  Ylimääräisen päivän käyttäisin lukemiseen. Nykyään minulla tuntuu olevan niin kiire, etten minulla ole aikaa yhdelle lempiharrastuksistani. Kalenterin sävyistä mieluisin olisi pienen arpomisen jälkeen puuteribeige. Kalenteri on kyllä niin ihana, että kelpaisi missä värissä vain. :)

 • Sanna Inkeri

  Hei kiitos Jenni kalenterivinkistä! En ehtinyt arvontaan osallistua, mutta tilasin oman korallikalenterini sähköpostitse. Kalenteri lähtee kuulemma jo huomenna postiin, jännityksellä odotan miten säihkyvä väri on luonnossa! On kivaa tukea kotimaista tekemistä, ja entisenä porvoolaisena taidekoulun teokset lämmittää erityisen paljon. Kiinnostuneille muuten vielä tiedoksi, että kalenterin hinnaksi tuli postikuluineen 20e.

 • Käyttäisin ylimääräisen päivän ihastelemalla auringon nousua ja sen laskua. Kävelemällä sateessa, jos aurinkoa ei näy. Katselemalla horisonttia ja olemalla ajatusteni kanssa yksin, ainakin hetken. Lopun ajan saisivat läheiset ja ystävät, jos niin haluaisivat.

Related posts