10/12/14

Inspiraatiopläjäys talvikauteen

3 64 j-crew-holiday-christmas-2014-02 (1).jpg

Joskus kuulee ihmisten valittelevan, kun kansainvälisten muotilehtien sivuista helposti puolet saattaa olla mainoksia – tai varmaan usein ylikin. Itse en ole yleensä osannut ajatella muotilehtien mainoksia harmistuksena, koska visuaalisesti ne ovat usein ihan yhtä korkealuokkaisia kuin muotikuvat itse ja olenpa monet kerrat ammentanut niistä tyyli-inspiraatiotakin. Näistä syistä en siis loiki mainossivujen yli, vaan tutkin ne ihan yhtä suurella mielenkiinnolla kuin muunkin lehden sisällön.

Bongasin hiljattain tyylillisesti ihan älyttömän inspiroivan kuvasarjan, jonka jenkkimerkki J. Crew on julkaissut tähän talveen. Itse asiassa ei ihme, että innostuin näiden kuvien stailauksista, sillä kuvasarja on tehty nimenomaan style guide -hengessä. Eikä tarvitse lähteä edes J. Crewlle shoppailemaan, vaan näistä ideoista voi ottaa vaarin oman vaatekaapin puitteissakin. Myönnän kyllä alkaneeni himoita vaaleanharmaata villakangastakkia ja paljettihousuja… ;)

Poimin kuvasarjasta omat lempparini ja halusin laittaa hyvän kiertoon eli inspiroivaa keskiviikkoaamua teillekin!

Translation: I got so inspired by the style guide J. Crew has made for the holiday season that I need to share the good stuff with you guys as well. These pictures definitely left me feeling that I might need some sequin pants and a light grey winter coat… ;)

j-crew-holiday-christmas-2014-12 (1).jpgj-crew-holiday-christmas-2014-11 (1).jpgj-crew-holiday-christmas-2014-15 (1).jpgj-crew-holiday-christmas-2014-10 (1).jpgj-crew-holiday-christmas-2014-08 (1).jpgj-crew-holiday-christmas-2014-13 (1).jpg j-crew-holiday-christmas-2014-16 (1).jpgj-crew-holiday-christmas-2014-06 (1).jpg j-crew-holiday-christmas-2014-14 (1).jpg j-crew-holiday-christmas-2014-18 (1).jpg j-crew-holiday-christmas-2014-19 (1).jpg

Photos: J. Crew

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Minun suosikkini näistä mallistokuvista ovat kotimaisen Samujin lisäksi ehdottomasti Emerson Fry! Aivan älyttömän inspiroivia vaatekokonaisuuksia, pinnailen noita usein myös Pinterestissä, kun voisin käytännössä pukea minkä tahansa asun koska vaan päälleni. Harmi vain, että toimituskulut+verot/tullit ovat vähän liikaa tuolta tilattaessa… Siksi olen tyytynyt vain ihailemaan!

  • Jenniii

    Emerson Fry onkin minulle entuudestaan tuntematon tuttavuus eli pitääpä tsekata! Minäkin tyydyn usein vain ihailemaan ja poimimaan näistä kuvista ideoita omaan pukeutumiseen nimenomaan yhdistelmien, värien ja fiilisten puolesta. :)

  • MadamWhite

    J Crew on kyllä ihana! Harmikseni olen huomannut JCrewn vaatteiden ostamisen muualta kuin liikkeistä itsestään ihan mahdottomaksi, kun merkin koot hyppivät eri vaatteiden välillä ihan huimasti. Mun koko luokitus voi JCrewllä olla mitä tahansa XS:n paidasta siihen etten mahdukaan XL:n hameeseen…

    Voikun täällä kylmyyden keskellä tarkenisi tepastella korkkarit ja villakangastakki yhdistelmässä vielä, mä niin diggaisin tuosta sinisestä nahkakantatusta takista, sinimeleeratusta neuleesta ja pistäisin jalkaan farkut ja mun Minna Parikan harmaat Lulut ja kuvittelisin olevani New Yorkin kaduilla tallaamassa :)

Related posts