7/12/14

We Jazz -festivaalikisan voittajat!

98 11337842656_ef1a35e6a9_h.jpg

Mikä mainio ylläri, että noin moni teistä innostui huomenna käynnistyvästä We Jazz -festarista. :) Jos ensi viikolle ei ole illoiksi vielä ohjelmaa, niin kannattaa ehdottomasti katsastaa tämän kiinnostavan tapahtuman keikkatarjonta. Sain yhteistyön tiimoilta arpoa kahdelle keikalle kahden hengen lippupaketit ja nyt on aika julkistaa kisan onnelliset voittajat:

Jazz 4-ever:

Jazz, jazz, jazz – and all that jazz! Jazz on parhaimmillaan juuri sitä, mitä pieni ihminen kaipaa talven keskellä pimeässä pohjolassa: piristävää, rentoa ja terapeuttista! Olisi mahtavaa päästä Ääniwallin keikalle pe 12.12. :-)

RiinaP:

Suhde jazziin on mitätön, mutta haluisi luoda sellaisen kyllä. Ja olisi kiva antaa toinen lippu ihmiselle, joka nauttii musiikista ylipäänsä ihan eri leveleillä kuin itse osaan. Osallistun tiistain lipun arvontaan.

Ehkä nähdään ensi viikon keikoilla! :) Ja voittajat, käykäähän tsekkailemassa sähköpostinne!

Photo: We Jazz (2013)

Tags: , , , ,

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts