5/12/14

Pingviini Wienissä

10 103 asu-wien2.jpg

Kukkuu! En siitä täällä blogin puolella vielä maininnutkaan, mutta Instagramin puolella minua seuraavat ehkä huomasivat, että huitelin viimeiset pari päivää Wienissä. Nyt naputtelen tätä postausta jo kotoa käsin, mutta kävin siis hakemassa vähän valokuvausoppia ja -inspiraatiota maailmalta Olympuksen workshopista. Helsingissä kuulemma paistoi juuri näinä parina päivänä aurinko, mutta Wienissä sää oli yhtä harmaa kuin Suomesta lähtiessäkin. Aurinkoa en siis nähnyt, enkä kovin suurta siivua Wienistäkään, mutta reissu oli silti antoisa elämys! :)

Reissusta on tulossa vielä parikin postausta (joskaan ei ehkä niitä tyypillisiä matkapostauksia), mutt ennen kuin olen ehtinyt käydä kaikki reissukuvat läpi, laitetaan ihan ensimmäisenä jakoon päivän asu tuolta matkan varrelta. Hulppean hotellimme nurkilla oli niin hienoa ja avaraa maisemaa, että kyllä kelpasi loikkia kameran edessä.

asu-wien3.jpg

Viime talven luottovaatteeni Pingu eli maailman pörröisin karva-asia, joka yllään näyttää vähän pingviinin poikaselta, on odotellut kaapissa kiltisti koleampia kelejä, mutta tuumin sen olevan täydellinen vaate mukavuudenhaluiselle matkaajalle. Pingu onkin päässyt reissaamaan poikkeuksellisen paljon – se on ehtinyt käydä muun muassa Milanossa ja Tukholmassakin. Jotenkin tuohon pehmoiseen pörröön on niin turvallista ja kotoisaa kääriytyä lentokoneissa ja vieraissa hotellihuoneissa. Eikä ilmastointikaan pääse iholle.

Kuvauspaikkamme wieniläishotellin edustalla oli jylhä ja komea, mutta avaralla aukealla tuuli tuiversi sellaisella voimalla, että meinasi tukka lähteä mukana. Pitääkin ehkä tehdä sellainen making of -postaus, jossa ovat kaikki ne Chewbacca-otokset. :D Kiitos kuvista kuuluu tällä kertaa hurmaavalle matkaseuralaiselleni Henriikalle!

Translation: I took a few days trip to Vienna this week for Olympus photography workshop. There are more travel posts to come but let’s start with an outfit that I wore on my way. :) This furry jacket is my winter favourite and it somehow always feels really cosy and comforting when I’m travelling so I often take it with me. And I love it how it makes me look like a baby penguin. :D

asu-wien1.jpg

Karvatakki Noisy May / Vero Moda*, farkut Never Denim / BikBok (sample)*, t-paita Alexander Wang / second hand, kengät Object*, laukku second hand, sormus Efva Attling*huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

*-merkityt saatu blogin kautta

asu-wien4.jpgasu-wien9.jpg asu-wien8.jpg asu-wien6.jpgasu-wien7.jpg

Photos: Henriikka / Aamukahvilla

Tags: , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts