3/12/14

Tuliaisia itänaapurista

4 102 maatuska.jpg

En lapsena tiennyt montaa yhtä mahtavaa juttua kuin puiset maatuskanuket. Itse en moista hienoutta omistanut, mutta isoäitini luona tykkäsin ihastella pikkuruisia mummoja ja tutkia aina uudelleen, kuinka monta sisäkkäin kätkeytyikään. En muista maatuskoihin törmänneeni sittemmin, mutta olipa ihan huippu ylläri, kun sain viime viikolla tuliaisiksi Venäjältä kaksi kaunista maatuskanukkea. Nuket pääsivät heti paraatipaikalle ruokapöydän kulmaa koristamaan – ja kylläpä heti toivat kivasti väriä keittiöön ja harmaisiin aamuihin. :)

Translation: I got a lovely souvenir from a loved one last week: two Russian dolls. So pretty and cute, and always fun to play with – no matter what age you are. ;)

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Koti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mirja H

  Minulla oli oma maatuska kun olin lapsi! :) Muistaakseni isäni toi sen työmatkaltaan silloisesta Neuvostoliitosta. Rakastin sitä ja jaksoin availla ja kasata nukkeja ihan koko ajan. Minneköhän maatuskani onkaan päätynyt…

 • Liinani

  Todella söpöjä sisustuselementtejä:) Tekisiköhän joku vaaleanpunaisia,kultaisia,hopeita tai kimmeltäviä maatuskia,olisivat aika ihania joulukoristeinakin :) t.harakka

 • Heidihei

  Voin kertoa, että itärajan takaa löytyy kaikenlaisia maatuskoita. Minulla on oranssi, jossa on kultaista kimalletta. Vain mielikuvitus on rajana millaisia niitä löytyy. Ihan kaikkia! :) Muistaakseni olen nähnyt kaikkia noita, joita luettelit ja mustia myös. :)29

 • HanSu**

  Metsästin maatuskoja suomesta pari vuotta sitten. Hinnat oli aika korkeita, mutta en ihmettele! Onhan ne nyt nostalgisia ja hauskoja. Ja venäläinen taide ylipäänsä on niin puoleensavetävää! Minkähän hintaisia ne on venäjällä… Jos nakittais jonkun maatuskamuuliksi.

Related posts