3/12/14

Elämäni paras keikka

2 92 sohn-chase.jpg

Pakko vielä vähän fiilistellä viime lauantaina Korjaamolla järjestettyä SOHNin keikkaa, sillä se oli minulle ja parille kaverilleni liki uskonnollinen kokemus. Kevyesti upein keikka, jolla olen koskaan ollut! Tyypin käsittämättömän hieno ääni ja livelaulanta yhdistettynä valoshowhun ja Korjaamon korkeaan, ilmavaan vaunusaliin oli kyllä aivan mieletön kombinaatio. Terkut kaikille muillekin, jotka olitte paikalla! Ja teille, jotka ette olleet, ensi kerralla MENKÄÄ! <3 Herralta ilmestyi muutama kuukausi sitten uutta materiaalia toukokuussa julkaistun esikoislevyn jälkeen, joten tsekatkaahan uusi mainio biisi alta. :)

Translation: I saw SOHN live last weekend and it was probably the best gig I’ve ever experienced. If you ever get a chance to go and see this guy live, DO IT! He has also come up with some new material since his debut album release in May, check out the new cool song from below. :)

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • kavin katsomassa lontoossa shepherd’s bushissa kiertueen ensimmaisen keikan ja pakko kylla yhtya mielipiteeseesi! aivan uskomaton keikka ja huhhuh mika tunnelma. herran vanhemmat olivat myos tulleet paikalle, mika varmasti vaikutti myos hanen esintymiseensa ja teki keikasta entistakin tunnelmallisemman :) aivan uskomaton artisti. jos olisin tullut suomeen jouluksi niin niin olisin varmasti kylla tullut korjaamolle kuuntelemaan hanta uudestaan. ihanaa etta sinakin tykkasit!

  • Outis

    Oikeassa olet, Korjaamon keikka oli HUIKEA!! Paras keikka kyllä aikoihin. Harmi että valoshow meni meiltä vähän ohi, kun seisottiin niin lähellä lavaa. Sunnuntaista lähtien mm. tuo Chase on soinut kotona tiuhaan tahtiin :) ja tulee soimaan edelleen..

Related posts