2/12/14

Esittelyssä suomalainen suunnittelija: Elina Priha SS15

19 62 eliha-priha-ss15-1.jpg

Olen joskus aiemminkin esitellyt suomalaisen, mutta Lontoosta käsin työskentelevän suunnittelijalupauksen Elina Prihan mallistoa. Nyt bongasin, että Elinan nettisivuille oli ilmestynyt kuvia ensi kevään mallistosta. :) Street-henkistä tyyliä edustava suunnittelija rakastaa denimiä ja se onkin näkynyt hänen suunnittelemissaan mallistoissa kautta linjan.

Tilkkutäkkimäisistä pinnoista on jo tullut Elinalle jonkinlainen tavaramerkki, samoin kuin siitä, että hän hyödyntää mallistojensa valmistuksessa kierrätysmateriaaleja. Vaikka osa vaatteista ei istukaan ihan omaan tyyliini, tykkään älyttömästi hänen kättensä persoonallisesta jäljestä sekä kierrätystä hyödyntävästä design-filosofiastaan. 

elina-priha-ss15-2.jpg

Aikamoisen hieno juttu on myös se, että Elina on saanut mallistoaan myyntiin Asos-verkkokauppaan. :) Asoksella on myynnissä niin Elinan yksinkertaisia farkkupaitoja kuin taidokkaita tilkuista tehtyjä vaatteitakin. Ja näyttääpä myynnissä olevan jo tätä uutta kevätmallistoakin!

Translation: I’ve presented a few collections before by upcoming designer Elina Priha and now I noticed she has published her new SS15 collection. So I guess it is time to take a peek at her new designs! :) Elina Priha loves denim and that definitely shows in her collections. What I especially like about her brand is that she appreciates the materials and sustainability by reusing and recycling denim in her clothes. If you got interested in the new collection, some items are already being sold at Asos among pieces from previous collections. 

elina-priha-ss15-3.jpg elina-priha-ss15-7.jpgelina-priha-ss15-4.jpg elina-priha-ss15-6.jpg elina-priha-ss15-8.jpgelina-priha-ss15-5.jpgelina-priha-ss15-18.jpg elina-priha-ss15-9.jpg elina-priha-ss15-10.jpg elina-priha-ss15-14.jpgelina-priha-ss15-11.jpg elina-priha-ss15-13.jpg elina-priha-ss15-16.jpg elina-priha-ss15-19.jpg

Elina Priha SS15 Varsity

Photos: Julie De Moura

Model: Anna Nause

Make up & Hair: Sanni Riihikangas

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • KateK.

  Jestas mitä vaatteita. En pukisi ylleni näitä.

 • Jenniii

  Kiitos tiedosta, ja onneksi sinun ei tarvitse! :) Tiettävästi moni muu kuitenkin pukee. Minusta nämä ovat hauskoja, vaikken useimpia itseni päällä näkisikään.

 • Vierailija

  Karmeita. Ihan kuin eläkkeelle juuri päässyt Raili-täti olisi työväenopiston kurssin jälkeen riehaantunut tilkkutöistä, tosin tekemällä ensin pienen inspiraationhakuaikamatkan vuoteen 1991. Sillä erotuksella tosin, että ilmeisesti ylläolevista tekeleistä joku on valmis maksamaan rahaa.

 • Jenniii

  Ehkä kannattaa vinkata Railille, että eläkepäivinä niillä tekeleillä voisi ansaita lisätienestejä!

 • Jjjohanna

  Kierrätysdenim näyttää, noh, kierrätysdenimiltä. :D Aika monotoninen mallisto.

  Mutta kaikki kunnia suunnittelijalle – go for it, jos kysyntää kerran löytyy! :)

 • Jenniii

  Tässä mallistossa on selkeästi nyt ollut tällainen idea. Aiempaa mallistoa voi kurkkailla suunnittelijan omilta nettisivuilta. :) Asoksen valikoimissa näytti olevan Elinalta myös erilaisia farkkupaitoja, jos näin tilkkutäkkimäinen tyyli ei innosta.

 • AnnikaL

  Tykkään!

  Just sopiva rähjäisen ja siistin liitto, grungerokkarin lovechild meininki. Plus tykkään oversize-mitoituksesta, mistä johtuen ostan usein yläosia myös miesten puolelta.

 • Jenniii

  Virkistävää, että joku tykkääjäkin intoutui kommentoimaan. :)

 • Minä vain

  Joo, vaikkei itselle nappaisi, voi kommentoida asiaa nätisti – tai olla kommentoimatta kokonaan..

  Hei Jenni, sori, kun taas häiritsen sua kielioppiasialla. :D Tekstistäsi kuitenkin iski silmään, että olet kirjoittanut streethenkisen väliviivalla.. Olen joskus aikoinaan kirjoittanut blogiini rockhenkisen yhteen. Kumpi on oikein? Olen kyllä siinä uskossa, että molemmat ovat hyväksyttäviä..

 • Jenniii

  Samaa mieltä! :) Itse käyttäisin tuossa viivaa (kuten olen tekstissä käyttänytkin), koska kyseessä on vieraskielisen ja suomenkielisen sanan yhdistelmä, joka ei ole vakiintunut käyttöön. Mutta joku viisaampi voi korjata tai täsmentää, jos tietää paremmin!

 • möö

  Ja hei toi takki on esillä myös iisan se pyörittää-musavideossa!

 • Ilsa

  Oikeassa olet, Jenni! :) Väliviivalla on oikein, yhteen pötköön rustattu väärin.

 • Jenniii

  Kiitos Ilsa varmistuksesta! :)

 • Jenniii

  Kappas vain, sitä en olekaan tainnut nähdä, mutta pitääpä heti käydä kurkkimassa! :)

 • Hanna Maria

  On kyllä törkeen hienoja varsinkin noi takit! :)

 • Jenniii

  Kivaa, että innostuit! :)

 • Nettta

  Upeita vaatteita! Jännä, miten eri tavalla ihmiset näkee asioita. Musta nää on mielettömän hienoja; ja varsinki se Iisan musavideossa näkyvä takki.

 • Hanna Maria

  Jonkin aikaa on tullut jo seurailtua Elina Prihaa ja musta on hienoa, että hänen kaltaisiaan suunnittelijoita ja merkkejä nostetaan esiin.

 • E. Sekki

  Prihan suunnitelemat vaatteet ovat kyllä todella hienoja! Saataispa näitä myyntiin myös suomalaisiin putiikkeihin. :)

Related posts