1/12/14

Päivän asu kattojen yllä

11 46 asu-marras-b2.jpg

Olipas kiva nähdä aurinkoa eilen pitkästä aikaa ja ehdin kirpakassa pikkupakkasessa saada asukuvatkin napattua. Minulla on nyt pidemmän aikaa muhinut päässä inspis valkoisista kengistä, tennareista oikeastaan. Sain joskus ehkä kolme vuotta sitten blogin kautta Adidaksen valkoiset tennarit, joita käytin aikanaan paljon, mutten ollut nyt parina viime vuonna jotenkin kokenut niitä ihan omikseni. Tiesin kuitenkin, että se päivä koittaa vielä, jolloin niiden aika tulee uudelleen, joten en ole myynyt niitä kirpparilla. No eilen se sitten tapahtui: valkoisen kenkäinspiraation toteutus ja vanhojen Adidas-tossujen uusi tuleminen. :)

Valkoisilla kengillä on sellainen voima, että ne jännästi raikastavat asun, vaikka se olisi muuten kokonaan musta. Eilenkin olin aika mustanpuhuva tummissa farkuissani ja huivissani sekä mustassa takissani, mutta takin alle olin pukenut väriä. Lindexin maalauksellisella printillä koristeltu paita sai seurakseen ikivanhan super-kirpparilöytöni: löysin aikanaan Brysselissä asuessani Yves Saint Laurentin valkoisen kauluspaidan yhdellä eurolla. :) Yhä edelleen melkein 8 vuotta löytymisensä jälkeen tuo paita on kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi suosikeistani. Jämäkät kaulukset tuovat kivasti ryhtiä asuun väljällä pääntiellä varustetun kaula-aukosta pilkottaessaan ja valkoinen väri matchaa kenkiin.

asu-marras-b14.jpg

Hoksasin muuten, että nuo kengäthän ovat nauhojensa ansiosta aika muuntelukykyiset. Itse kenkä on valkoinen ja koristeet hopeanhohtoiset, ja tällä hetkellä nauhat ovat violetit, mutta niiden väriä vaihtamalla koko kengän ilmettä saa vaihdettua. Tykkään kyllä noista violeteistakin! Mitäs tykkäätte kengistä? Kannattiko kaivella kaappien kätköjä?

Tuo vihreä lempparipiponi tuo muuten vähän sellaisen hobo-fiiliksen asuun kuin asuun, mutta eipä kai tuo mitään haittaa. :D 

Translation: Outfit from yesterday! :) I had this inspiration about white shoes and remembered that I have these old Adidas sneakers that I haven’t really worn for years. I dug them up from my closet and they actually look pretty nice, I think. It’s the little bit of white that freshens up the whole outfit. Btw, that beanie makes me look like a hobo no matter what I’m wearing. :D

asu-marras-b3.jpg

Takki Samuji, kaulahuivi Second Female, farkut Never Denim / BikBok (sample)*, pusero Lindex (sample)*, kauluspaita Yves Saint Laurent / second hand, kengät Adidas*, laukku second hand, nahkahansikkaat Calvin Klein*, pipo & Other Stories

*-merkityt saatu blogin kautta

asu-marras-b10.jpgasu-marras-b6.jpgasu-marras-b7.jpgasu-marras-b16.jpg asu-marras-b13.jpgasu-marras-b9.jpgasu-marrasb1.jpg asu-marras-b15.jpgasu-marras-b4.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Marianne k.

  Mikä on hobo? :)

 • tuikkuva

  Tämän päivän katukuvassa näiden lämpöasteiden vallitessa, pistävät paljaat nilkat todella pahasti silmään. On toppatakki ja pipo, mutta jalassa lenkkarit ja nilkat vilkkuvat. Makes absolutely NO SENSE. Kylmällä luulisi, että ensin peittäisi ne nilkat ja sitten ottaisi talvirotsin ja pipon lämmikkeeksi. Ehkä olen niuhottaja, mutta tämä muotijuna viiletti lujaa ohi ja vihelsi mennessään.

 • Oot upea, upeampi, upein! <3

 • Vierailija

  Täysin samaa mieltä! Paljaat nilkat + nollakeli = sulaa hullutta. Tietysti aikuiset ihmiset pukeutuvat miten haluavat mutta en voi olla asiaa ihmettelemättä.

  Kun olin teini, pakkaset piti kestää ilman pipoa. Näköjään aina on muodikasta palelluttaa itsensä jostakin kohtaa.

 • Jenniii

  Google on ystävä. :) http://en.wikipedia.org/wiki/Hobo

 • Jenniii

  Nilkat eivät itse asiassa suinkaan ole paljaat, vaan housujen alla on sukkahousut. :) Kauhistelisitko samalla tavoin ihmistä, joka on pukeutunut mekkoon tai hameeseen?

 • Jenniii

  Minulla ei ollut lainkaan kylmä, kiitos vain huolehtimisesta. Housujen alla oli sukkahousut ja vaatetta useampi kerros myös yläosassa. :) Olen itse niin palelevainen ihminen, etten koskaan tinkisi lämpimyydestä vain tyylin tähden.

 • Jenniii

  Voi kiitos Peppi! :) <3

 • Vierailija

  Huojentavaa kuulla, etteivät kaikki laita tyyliä lämmön edelle. :) Sukkahousujasi kun ei postauksen kuvista erota.

  Viime aikoina on vain tullut niin monta paljasnilkkaa vastaan, että oli pakko ihmetellä asiaa ääneen. Ehkä hekin ovat pukeneet nailonit varrettomien sukkien alle, mistä sen tietäisi!

 • kakkumarie

  Ei kaupungilla palele vaikka käyttäisi vaikka muodikkaita peep-toe saappaita ilman sukkia. Eikai kukaan seisoskele ulkona tuntikausia, metsään ei lähdetä retkeilemään nilkat paljaana. Muodin eteen voi ehkä sen 5min sipsutella vaikka alasti bussia odotellessa ilman että edes tulee kylmä ilman sukkahousuja!

 • Nimimerkki

  Hämmennyn yleensä törmätessäni viestiketjussa linkin wikipediaan. Tarkoititko, että googlaa itse avuton kommentoija vai ”en osaa/viitsi selittää, käy itse lukemassa?

  Sori Jenni, tämä ei kohdistunut yksin sinuun vaan kaikkin, jotka vastaavat yksinkertaiseen kysymykseen linkillä!

Related posts