29/11/14

Metsänvihreää villaa ja reikäisiä farkkuja

16 53 asu-marras-a1.jpg

Nyt olisi taas pii-ii-iiitkästä aikaa asupostausta luvassa! Asuinspikset ehtivät välissä huuhtoutua syyssateiden mukana jonnekin teille tietämättömille, mutta nyt olen saanut jonkun uuden buustin innostua keksimään uusia yhdistelmiä vaatekaappini kätköistä. Myönnetään, että aika muhkuneule-linjoilla on menty nämä viime viikot, koska palelen usein sisälläkin. Vaan tässä rehellisesti lampaalta tuoksuvassa jättiläisvillapuserossa ei koskaan tule kylmä. 

Olen yleensä yhdistellyt tällaisia muhkeampia ja väljempiä yläosia melkein säännönmukaisesti kapealinjaisiin housuihin, mutta tällä kertaa teki mieli pukeutua rennosti päästä varpaisiin. Boheemisti reikäiset boyfriend-farkut saivat siis toimittaa alaosan virkaa ja korkonilkkureiden sijaan valitsin matalamman mallin. Jos joku kauhistelee noita paljaina vilkkuvia polviani, niin voin huojennukseksenne kertoa, että pöksyjen alle oli puettu ohuet ihonväriset sukkahousut. Meikäläinen nimittäin starttasi sukkahoususesongin jo aikapäiviä sitten. :D

asu-marras-a8.jpg

Olen jo reilun vuoden verran ollut ihan älyttömän ihastunut tuollaiseen tummaan metsänvihreään, joka on kauniin rauhallinen väriläikkä syksyisen hillityissä asukokonaisuuksissa. Minulla sattuu olemaan tuon villapuseron kanssa ihan samanvärinen pipokin, joten matchailin sitten päähänkin samaa syksyistä vihreää. 

Itse asiassa tällaisena harmaana sadepäivänä asukuvista tuli yllättävän kivan näköisiä, kun värit pomppaavat ankean näköistä säätä vasten esiin entistäkin raikkaampina – katsokaa vaikka noita suloisia pastellitaloja. :) 

Translation: I’ve completely fallen in love with this kind of dark green tones. This is my outfit from yesteday: comfy, relaxed and warm. Simply perfect for a grey autumn day. :)

asu-marras-a4.jpg

Takki Samuji, villapusero & Other Stories, farkut H&M, laukku 2OR+BYYAT, kengät Object (saatu blogin kautta), pipo & Other Stories, sormus vintage

asu-marras-a3.jpgasu-marras-a9.jpgasu-marras-a5.jpgasu-marras-a11.jpgasu-marras-a7.jpg asu-marras-a12.jpgasu-marras-a6.jpg

Photos: Vesa Silver

Tags: ,

Categorised in: Muoti

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minä vain

  Onpas tosi ihana asu! :) Tuo on sellainen asu, johon voisin itsekin joskus pukeutua. :)

 • mötte

  Harry Potter-kirjoissa käytettiin väristä nimitystä pullonvihreä. Mielestäni se on aika kuvaava :)

 • riiri

  Vitsit miten hyvännäköinen on tuo laukku! Harmi, että taitaa olla vanhaa mallistoa eikä enää saatavilla..-

 • Hanna Maria

  Upea toi Samujin takki! Muutenkin erityisen kivat kuvat :) Vihreä on salakavalasti hiipinyt myös omaksi lempivärikseni, huomaan että kotoa löytyy monta sen väristä asiaa.. Nimenomaan sellainen pullonvihreä tai hieman turkoosiin/sinertävään taittava.

 • Tyttönen

  Oi kuinka ihana asu! Tummanvihreä sopii kyllä sulle hyvin. Itsekin olen jo tovin haaveillut tuon värisestä paidasta asukuviesi innoittamana. Ehkä joululahjaksi sitten.

 • Lorain

  Hei! Mikä tuo Samujin takki on, sitä kun ei ole verkkoshopin valikoimissa?

 • Hyvä kokonaisuus, minä todella tykkään! :)

 • Jenniii

  Kiitos! Tästä siis vain inspistä omiin vaatevalintoihin. ;)

 • Jenniii

  Hei onpas tosiaan mainion kuvaava tuo pullonvihreä! :)

 • Jenniii

  Kiitos! :) Laukku on tosiaan vanhaa mallistoa – ostin muinoin Ornamon joulumyyjäisistä hyvään hintaan, mutta veikkailen, että noita vanhojakin malleja saattaa tuurilla vielä olla jossain varastoissa. Kannattaa kysäistä!

 • Jenniii

  Kiitos! :) Tummanvihreä on kyllä kaunis kaikessa rauhallisuudessaan ja sopii minusta monenlaiseen väritykseen.

 • Jenniii

  Tämä kyseinen Samuji-takki on viime talven mallistosta, joten enää ihan tätä samaa mallia ei taida olla saatavilla, ellei käytettynä jostain bongaa. :)

 • Jenniii

  Kiitos, onpa kiva kuulla! :)

 • Jenniii

  Olen tykästynyt tummanvihreän ohella myös vaaleaan mintunvihreään sekä sellaiseen oikein kirkkaaseen jadevihreään. Ja tykkään kyllä myös sellaisista sinivihreistä sävyistä. Upeita värejä! :)

 • Vierailija

  Mitä sä tykkäät Necromantiasta?

 • sonsaa

  Ihana, sinuntyylisesi asu ja täytyy sanoa, että juuri tuo tummanvihreä sävy on todella kaunis kasvojasi vasten! Itsekin olen ollut jo vuosia ihastunut vihreänsävyisiin vaatteisiin. Oma lempparini on sellainen oliiviin taittava tummahko vihreä ja pitkään olen etsinyt jotakin sopivaa tummanvihreään kuuseen taittavaa vaatetta. Vihreä vain tuntuu olevan sellainen väri, jota niin vähän vaatteissa käytetään!

Related posts