29/11/14

Leffalippuja ja yksi legendaarinen valkokangaspusu

53 cruel-intentions1.jpg

Orionin kanssa toteutetun hauskan leffakisan voittajat on nyt arvottu ja muutama teistä pääsee siis aloittelemaan lauantaipäivän voitontanssilla. On siis aika julkistaa leffalippujen onnekkaat voittajat, jotka pääsevät näkemään valkokankaalta As if -ysäriteinileffasarjan elokuvia kaverinsa kanssa – ja osa ehkä bongaa valkokankaalta myös tämän Julmia aikeita -leffan legendaarisen leffapusun. ;) Rakkaus voitti, JEEEEE!

emli:

Veisin ehdottomasti parhaan ystäväni katsomaan Julmia aikeita! Niiiiiin monta kertaa ollaan ihailtu Ryan Philippea ja oltiin ihan sekaisin hänen ja Reese Witherspoonin oikean elämän rakkaudestakin.

”I’m impressed.” ”Well, I’m in love.”

Hui tää toimii edelleen. :) 3.1. näytös

Riia:

Jokaisesta leffasta tulee kyllä niin kutkuttavat nostalgiafiilikset, ai että! Näistä menisin katsomaan Levottomat sielut ke 3.12. Katsottiin se jo joskus ala-asteella(?) koulussa ja hoilattiin Gangsta’s paradisea, vaikkei sanoista ymmärretty yhtään mitään. Enpä muuten taida vieläkään tietää, miten ne sanat oikeasti menee. :) Leffastakin on todella hämärät muistikuvat, siellä taisi olla joku tosi söpö ”paha poika”, joka ei halunnut totella Michelle Pfeifferia…

ystävällinen hei:

Huippua! Mä olin jo valmiiksi katsonut hyvän näytöspäivän ennen tätä kilpailua – mä veisin mun parhaan ystävän katsomaan 10.1 katsomaan Anna Palaa- elokuvaa! Ja mikä niin parasta, mun  ystävällä on tuosta päivästä tasan viikon päästä 25-vuotisjuhlat joten voisin järjestää hänelle etukäteis leffayllärin. 

Tuo leffa on niin klassikko meidän nuoruudesta. Itseasiassa seiskaluokalla harjoiteltiin kavereiden kanssa sitä alkuintroa ja tanssia, apua :D. Ja vhs- kasetti kului kun katottiin leffa varmaan kerran viikossa.  Sittemmin ystävä alkoikin harrastaa cheerleadingia ihan tosissaan, luulen että elokuvalla oli vaikutusta. 

Käykäähän tsekkailemassa sähköpostinne! Ja mikäli onni ei tällä kertaa ollut myötä arvonnassa, niin ei syytä huoleen, koska nuo Orionin leffanäytökset eivät kustanna kuin 6,5 euroa, jos joku mielii näitä mahtavia ysärihelmiä katsomaan. :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts