25/11/14

Sadepäivän piristysbiisi

2 85 Moriarty-IMG_6846-cheat.jpg

Nyt on niin ankean näköinen sadepäivä ikkunan takana, että koin tarvitsevani jotain hyväntuulista piristystä aamuun. Sain sitä Moriartyn hauskasta ja leppoisasta Jimmy-biisistä, jonka lukemattomat Jimit, lempeän akustinen soundi ja sympaattinen tunnelma vetävät suupieliä väkisin vähän hymyyn. Tämän tahtiin voi silmät sulkiessaan kuvitella istuvansa jossain preerian laidalla kuistilla keinussa heinänkorsi suussaan aurinkoisena päivänä. :)

Translation: This rainy day needs a little cheering up and this funny song does the trick perfectly. :)

Photo: Rama

Tags: , ,

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • millaaa

    hei, kiitos tuhannesti jakamisesta! en ollut tällaisesta yhtyeestä koskaan kuullutkaan, ja vaikka sade ei minua haittaa, saavat mukavat uudet musiikkilöydöt historian luku-urakan ja muut koulutyöt sujumaan kummasti miellyttävämmmin! itse ihastuin kyllä alkuperäiseen kappaleeseen vielä tätä remix-versiotakin enemmän. (:

  • Jenniii

    Oi, ihanaa että tykkäsit! Ja tiedätkös mitä, minun oli tarkoitus laittaa se alkuperäisversio, mutta näköjään tulikin väärä linkki. :D Mutta ei se mitään, hyvä se on tuo remixikin.

Related posts