25/11/14

Popkornia ja ysäriteinileffoja

20 56 cruel-intentions.jpg

Yhteistyössä: elokuvateatteri Orion

Parin yhteistyöpostauksen sarja ihanan leffateatteri Orionin kanssa saa tällä erää vielä yhden jutun verran jatkoa. Kulttuuriyhteistyöprojektissa on aiemmin arvottu lippuja Orionin ysäriteinileffasarjan ja Tilda Swinton -leffasarjan elokuviin, ja nyt olisi taas jaossa muutama leffalippupaketti. Koska tuo ystäriteinileffojen sarja jatkuu ensi vuoden puolelle asti ja se sai viime arvonnassa osakseen huikean suosion, niin tällä kertaa jaetaan vielä 3 kahden hengen lippusettiä As If -elokuvien näytöksiin. 

Marraskuun ja tammikuun välillä näytetään vielä seuraavia elokuvia: Scream, Levottomat sielut, The Doom Generation – Tuomion sukupolvi, Blondit luokkakokouksessa, Julmia aikeita sekä Anna Palaa. Tarjolla on siis kaikkea mahdollista kauhusta blondikomediaan ja teinijuonittelusta cheerleadereihin. ;) Leffojen näytösajat ja tarkemmat kuvaukset löytyvät Orionin nettisivuilta

Jos siis haluat kaverisi kanssa leffaan nostalgisoimaan 90-luvun teinielämää, niin ohjeet kisaan tulevat tässä! Kerro postauksen kommenttiboksissa, mitä elokuvaa ja mihin näytökseen mieluiten haluaisit. Olisi myös hauska kuulla jotain muistoja näistä leffoista, jos sellaisia on. Tai muutkin ysärimuistelot kelpaavat. :D Jätä kommenttisi pe 28.11.2014 mennessä ja muista liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite.

Bring-it-On-kirsten-dunst-96180_994_1500.jpg

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • sarppa

  Julmia aikeita lauantaina 19:00 näytökseen! Olin unohtanut tuon leffan kokonaan, oon joskus lapsena nähnyt sen ja ois huippua päästä nostalgisoimaan. :-D

 • RaruaL

  Scream lauantaina klo 21. Ensimmäinen teini(kauhu)leffa jonka olen koskaan nähnyt. Menimme ystäväni kanssa katsomaan elokuvaa. Kumpikaan ei oikein tiennyt millainen leffa oli kyseessä. Oltiin vaan päätetty, että mennään leffaan ja katsomaan ”vaikka nyt toi Scream”. Muistan sen hetken, kun ensimmäinen vartti oli mennyt ja molemmat kääntyi katsomaan toisiaan ”teinikauhun” vallassa. Oli jännää :)

 • apple

  Ai että, aika moni näistä leffoista on aikanaan ollut ihan omia lemppareita :D Jos voittaisin, menisin mielelläni katsomaan Julmia aikeita lauantaina 3.1. klo 21.10 näytökseen :)

 • RA

  Anna palaa oli meille ihan törkeä hitti! Oltiin nuoria ja harrastettiin cheerleadingiä ja osattiin leffa ulkoa. Muistaakseni se oli meillä VHS:nä. Osattiin biisit ja huudot, chantit ja tanssit. Samat biisit säily cheereadingissä vielä pitkään kisamusiikkeina.. Edelleen, kun kuulen noita biisejä tiedän tasan tarkkaan, missä kohtaa leffaa ne on..

  Anna palaan kumpi vaan näytös ois just jees :)

 • SH

  Ehdottomasti eniten kiinnostaa The Doom Generation (13.12.), sillä se on sarjan elokuvista ainoa, jota en ole vielä nähnyt, ja myös yllättävän vaihtoehtoinen lisä tähän sarjaan. Toki myös Scream olisi varmasti jännittävää nähdä valkokankaalta.

  Pupulandian yhteistyö Orionin/KAVIn kanssa on kyllä oikein hieno juttu, onnittelut molemmille osapuolille hyvästä valinnasta.

 • SH

  Unohdin tietysti sähköpostiosoitteeni liittää mukaan tuohon alkuperäiseen kommenttiini edellä…

 • ystävällinen hei

  Huippua! Mä olin jo valmiiksi katsonut hyvän näytöspäivän ennen tätä kilpailua – mä veisin mun parhaan ystävän katsomaan 10.1 katsomaan Anna Palaa- elokuvaa! Ja mikä niin parasta, mun  ystävällä on tuosta päivästä tasan viikon päästä 25-vuotisjuhlat joten voisin järjestää hänelle etukäteis leffayllärin. 

  Tuo leffa on niin klassikko meidän nuoruusdesta. Itseasiassa seiskaluokalla harjoiteltiin kavereiden kanssa sitä alkuintroa ja tanssia, apua :D. Ja vhs- kasetti kului kun katottiin leffa varmaan kerran viikossa.  Sittemmin ystävä alkoikin harrastaa cheerleadingia ihan tosissaan, luulen että elokuvalla oli vaikutusta. 

   

  ulla.riikka.haapanen at gmail.com

 • viiviK

  Oon sen verran pieni likka ollu vielä ysäri aikaan joten nää teinileffat on ehkä menny multa vähän ohi. Eli muistoja en näistä osaa niinkään sanoa ku oma ysäri on lähinnä ollut disney leffojen kulta aikaa :D

  mutta mielenkiinnosta Julmia aikeita 27.12 olis varmasti kiva kokemus :)

 • emli

  Veisin ehdottomasti parhaan ystäväni katsomaan Julmia aikeita! Niiiiiin monta kertaa ollaan ihailtu Ryan Philippea ja oltiin ihan sekaisin hänen ja Reese Witherspoonin oikean elämän rakkaudestakin.

  ”I’m impressed.” ”Well, I’m in love.”

  Hui tää toimii edelleen. :)

  3.1. näytös

 • Ellukka

  Tuossa sarjassa on kyllä niin monta tuttua leffaa nuoruudesta, ja joitakin vanhoja suosikkejakin. Meillä oli kotona Scream vhs:llä ja sitä katsottiin lapsena ja nuorena vaikka kuinka monta kertaa. Siinä mielessä se houkuttaisi mennä katsomaan. Haluaisin kuitenkin päästä katsomaan Julmia aikeita la 27.12. näytökseen. Olen nähnyt elokuvan ainakin kerran nuorena, ja se oli minusta aina jotenkin kiehtova. Olisi hauskaa päästä katsomaan se uudestaan muistin virkistämiseksi ja samalla näkisi onko mielipide muuttunut. Monesti minulle käy niin että kun katson jonkun nuoruuden suosikkielokuvan uudestaan, ei se olekaan enää tänä päivänä niin hyvä.

 • Hansiainen

  Julmia aikeita ehdottomasti! Kävimme katsomassa sen leffassa silloin julkaisun aikaan ja mielestämme olimme aivan yhtä cooleja kuin leffan hahmot (kyseenalaista ylipäätään). Aloimme jopa käyttää aurinkolaseja jatkuvalla syötöllä sisällä ja ulkona, koska se teki meistä arvoituksellisempia :D

 • wiips

  Julmia aikeita la 27.12. olisi ihan huippu! Oli ensimmäisiä ”oikeita” (ts ei piirrettyjä ;) ) elokuvia jotka aikanaan näin ja olisi kiva päästä fiilistelemään. Ja aikaakin näkemisestä on kulunut sen verran kauan, että juonikin saattaisi taas tarjota yllätyksiä.

 • magatha

  Julmia aikeita la 3.1.15. Olisi kiva nähdä teiniaikojen suosikki uudelleen valkokankaalta. Soundtrack on edelleenkin kuuntelussa…

 • Jennnnni

  Ahh haluaisin niin paljon nähdä näitä valkokankaalla! Toivoisin pääseväni tuohon Anna palaa-leffan torstai 8.1.näytökseen. Anna palaa oli ala-asteen lopuilla yksi ihan ehdottomia lempparileffojani! Katsottiin kaverin kanssa sitä koko ajan ja haaveiltiin, että oltaisiin yhtä cooleja kuin Kirsten Dunst! Saattoi myös aloittaa pienen Kirsten fanituskauden:D Hyviä muistoja ja leffa toimii vieläkin!

 • Riia

  Jokaisesta leffasta tulee kyllä niin kutkuttavat nostalgiafiilikset, ai että! Näistä menisin katsomaan Levottomat sielut ke 3.12. Katsottiin se jo joskus ala-asteella(?) koulussa ja hoilattiin Gangsta’s paradisea, vaikkei sanoista ymmärretty yhtään mitään. Enpä muuten taida vieläkään tietää, miten ne sanat oikeasti menee. :) Leffastakin on todella hämärät muistikuvat, siellä taisi olla joku tosi söpö ”paha poika”, joka ei halunnut totella Michelle Pfeifferia…

 • Erikoinenko?

  Oli monta hyvää ja melkeinpä jo unohtunutta elokuvaa listassa. Ankaran mietinnän jälkeen päädyin ”Levottomat sielut” – elokuvaan joiden molemmat esityspäivät 3.12 tai 6.12 sopii. ;)
  Muistan, että elokuvan tunnelma ja nuorten ongelmat/ vaikeudet on jääneet mieleen.
  Nyt vuosia myöhemmin olisi hauska palata elokuvaan ja verrata onko nuorten ongelmat nykypäivänä vielä samoja, kun mitä elokuvassa. Onhan siinä toki myös aika hottis pääosan esittäjä ”paha poika”. ;)
  Toki, ei Michelle mitään vikaa ole. :P
  eviiliainen@gmail.com

 • Nekku

  Katsoin kesällä pitkästä aikaa Julmia aikeita ja yllätyin siitä, että tykkäsin edelleen. :D Ja olihan se tietty nostalginenkin. Ja voi että Ryan on ollut komea. Tosin on se sitä edelleen!

 • Milou

  Clueless kuuluu kaikkien aikojen suosikkeihini: DVD-hyllystä löytyykin onneksi elokuvan Whatever-edition-julkaisu :D Näin sen ekan kerran telkkarista ala-asteen puolivälin tienoilla, ja sen jälkeen en enää suostunut pukemaan kouluun samaa paitaa kahtena päivänä peräkkäin. Halusin myös ripustaa kaikki vaatteeni henkareihin Cherin vaatekaapin innoittamana, ja isä joutui laittamaan kaappiini hyllyjen tilalle lisää rekkejä – haaveilen muuten vieläkin salaa kaukosäätimellä ohjattavasta pyörivästä vaaterekistä ja asusuunnitteluohjelmasta tietokoneelle. 2000-luvun alussa katsoin leffan monet kerrat VHS:lle nauhotettuna. Ai että! Nyt menisin kuitenkin mielelläni katsomaan uudelleen Anna palaa -leffaa 10.1. näytökseen. Girl crushini Kirsten Dunstiin syttyi nimittäin ko. leffan aikaansaannoksena, ja edelleen tykkään naisen leffoja katsella :)

 • Nekku

  Ja unohtui kommentoida, että Anna palaa elokuvan 10.1.2015 näytös kiinnostaisi. :)

 • Eikä! :D On kyllä pakko lähteä katsomaan tuo Anna Palaa 08.01. kun se oli minun ja kaverin suosikki kun kakaroina sitä katsottiin. Tulisi aika hyvä synttärilahja tuosta.

Related posts