21/11/14

Ennakkokurkistus ensi syksyn muotiin: Sanna Naapuri PRE AW15

8 48 sanna-naapuri-ss15-1.jpg

Olen lukuisat kerrat aiemminkin ihastellut suomalaissuunnittelija Sanna Naapurin uskomattoman kaunista kädenjälkeä printtisuunnittelussa. Muutama viikko sitten pääsin myös hypistelemään noita upeita silkkipaitoja omin käsin showroomilla, kun medialle esiteltiin ensi kevään tulevia mallistoja. Pakko sanoa, että visuaalisen ilmeen lisäksi vaatteissa ovat kyllä kohdallaan myös materiaalit: ihanamman tuntuista silkkiä en ole varmaan koskaan sormieni alla tuntenut. Eli käpälät ojoon, jos törmäätte näihin kaunokaisiin jossain – sen laadun oikeasti tuntee

Vaikka vuosi ei ole vielä edes vaihtunut ja kevättäkin yhä odotellaan, huomasin, että Sanna Naapuri on jo antanut pientä esimakua ensi syksyn ja talven mallistostaan. Erityisesti sinisävyisistä printeistään tunnettu suunnittelija uudistaa minusta onnistuneesti ilmettään ensi syksyn mallistoon. Paidat ovat edelleen tunnistettavia, mutta niissä on vähän uudenlaista twistiä ja värivariaatioita. Minä tykkään! Entäs te? :)

Translation: Finnish designer Sanna Naapuri is known for her stunning prints and today I spotted a little sneak peek to her Pre AW15 collection. I know, I know, we’re still in AW14, but here’s still a little peek to what’s coming up next autumn. :)

sanna-naapuri-ss15-2.jpg sanna-naapuri-ss15-3.jpg sanna-naapuri-ss15-4.jpg sanna-naapuri-ss15-5.jpg sanna-naapuri-ss15-6.jpg sanna-naapuri-ss15-7.jpg sanna-naapuri-ss15-8.jpg

Sanna Naapuri Pre AW15

Photography & Retouching: Karoliina Bärlund

Model: Jeannette Belaouane

Hair & Makeup: Violet Zeng Hair & Make-up Artist

Photography Assistance: Carolina Nikotian

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Pin

  Ihanan erilaista! Vaatteisiin luotu upeita muotoja ja struktuureja printillä. Mistähän näitä voi ostaa?

 • Vierailija

  Pikkulinnut aka instagram osasi kertoa että näitä olisi tulossa myyntiin Kaarina Kn putiikkiin Helsingissä :) aivan ihania paitoja kyllä, pakko saada tuo syvänsininen <3

 • ööööö

  Eli ei mitään uutta tällä saralla.

 • Jee

  Moi, Jenni!

  Tää kommentti ei nyt liity ollenkaan aiheeseen, mutta halusin vain tulla kiittämään sua sun ihanasta blogista! Täältä löytää juuri sellaisia aiheita mitkä mua kiinnostaa, kauniita kuvia ja hyvää mieltä. Erityisen paljon oon tykännyt siitä, kun olet kertonut kaikista pikkuliikkeistä Helsingissä – mielettömän kivoja vinkkejä!

  Yksi paras juttu sun blogissa on se, miten vastaat lukijoille. Blogitekstien lisäksi on äärettömän mielenkiintoista lukea kommenttiosiossa tapahtuvaa keskustelua. Siellä on aina hyvä fiilis yllä, vaikka erilaisia mielipiteitä vaihdetaankin!

  Kiitos kiitos kiitos – jatka samaan malliin!:)

 • kirzih

  Blogisi on ihan kiva mutta tuo malli on aika peloittavan näköinen! Nuo hepenet näyttäisi heinäseipään päälläkin paremmilta. Mallilla on merkitystä.

 • Jenniii

  Selvä?

 • Jenniii

  Kiitos ihanasta palautteesta. :) Tuleepa aina niin hyvä fiilis, kun saa tällaista mukavaa palautetta. Piristitpä päivääni! 

 • Jenniii

  No ei kai nyt sentään pelottavan? :) Minusta on ihan hauskaa, että muotikuvissa käytetään eri näköisiä ihmisiä, eivätkä kaikki ole sellaisia stereotyyppisiä kaunottaria. Kovasti aina monimuotoisuutta peräänkuulutetaan, mutta lopulta naiset itse ovat aika hanakoita kritisoimaan mallien ulkonäköä.

Related posts