18/11/14

Samuji lanseeraa sisustusmalliston

15 51 samuji-koti1.jpg

Onneksi Suomen muotirintamalle kuuluu tänään huonojen uutisten ohella hyvääkin. Mainio Samujimme nimittäin kukoistaa ja merkki lanseeraa tällä viikolla vaatemallistonsa rinnalle myös sisustustuotteiden kokoelman. Samuji Koti -sisustusmerkki saa myös Helsinkiin oman liikkeensä Mikonkadulle. Putiikki avataan yleisölle tämän viikon torstaina 20.11. eli pian pääsee hypistelemään uutuuksia ihan paikan päälle. :)

Mallisto sisältää kokoelman astioita, kankaita, kodin tekstiilejä sekä pieniä sisustusesineitä ja suunnittelusta vastaa itse Samu-Jussi Kosken ohella joukko suunnittelijoita. Oman suunnittelun ohella Samuji Koti -mallistossa on mukana kodin käyttöesineitä eri alueilta ja eri kulttuureista, kuten liettualaisia pellavatuotteita, japanilaisia tenugui-kankaita sekä suomalaista pahkatuotteita ja punasavikeramiikkaa.Malliston tuotteet valmistetaan käsityöläisillä ja pienillä tuottajilla Suomessa, Euroopassa ja Japanissa. 

Mitäs tuumitte? Kiinnostavatko Samujin sisustustuotteet? :)

Translation: Our beloved Samuji takes a new turn this week by launching a home collection. You can check out the new collection in their Samuji Home store that opens at Mikonkatu 1 on Thursday here in Helsinki.

samuji-koti2.jpg samuji-koti3.jpg samuji-koti4.jpg samuji-koti5.jpg samuji-koti6.jpg samuji-koti7.jpg samuji-koti8.jpg samuji-koti10.jpg

Photos: Sami Repo for Samuji Home AW14

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Koti, Muoti

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Minä vain

  No, todellakin kiinnostaa! Ehkä nuo verhot eivät kuitenkaan ole ihan minun makuuni. Sen sijaan nuo maljakot ja leikkuulauta ovat ihania. :)

 • Hanna Maria

  Ihana toi kuudenneksi alimmassa kuvassa oleva kangas! Vau. Ja nuo lopun esineetkin on hurjan nättejä.

 • sisa

  Aaaaaaaah kyllä kyllä kyllä! Etenkin kankaille sytyin välittömästi ja muihinkin tuotteisiin tutustun ilolla. Kiitos myös edellisestä tekstistäsi. Hyvä muistutus miksi omiakin kulutuspäätöksiä pitää jatkuvasti tarkkailla ja pohtia.

 • HAMI

  suomalaiset pahkatuotteet kuulostavat kamalalta – meillä kesämökillä jokainen huonekalu oli vaarin askartelema pahkajuttu :’–D

  muuten vaikuttaa hyvältä. samujin vaatteet on ihania, joten sisustuskam on myös mieleeni. puna-valkoiset verhot ovat suosikkini

 • Tua

  Ihanaa!

 • Vierailija

  Ihmisillä on liikaa tavaraa…

 • Jenniii

  Minä tykkään kyllä verhoistakin, vaikka en niitä omassa kodissani näkisi. Sydän samoin maljakoille ja leikkuulaudalle! <3

 • Jenniii

  Odotukset ovat kyllä Samujin sisustuspuolelle kovat. :)

 • Jenniii

  Tätä on odotettu kyllä suurella mielenkiinnolla siitä lähtien, kun Facebookin puolella annettiin vihiä, että jotakin saattaisi olla tapahtumassa myös sisustuksen parissa. :) Ja kiitos palautteesta, on ilo kuulla, että juttu herätteli ajattelemaan!

 • Jenniii

  Hahaha! No okei, ehkä en itsekään niitä pahkajuttuja kiihkeimmin odota – samaten tulee heti mieleen jotain villejä muistoja, jos ei oman mökin, niin mökkinaapureiden pahkapainotteisista sisustuskokoelmista. ;) Mielenkiintoista kyllä nähdä, mitä tämä sisustuspuoli voi vielä tuoda tullessaan!

 • Jenniii

  Jee! :) Jotenkin minulla on vankka luotto Samujiin sisustusasioissakin, kun vaatepuoli kolahtaa niin mahtavasti.

 • Jenniii

  Ja se liittyy Samujin sisustusmallistoon miten? :) Kyllä, aika monilla on ihan liikaa tavaraa (myös minulla), mutta minusta on erittäin positiivinen juttu, että sisustusrintamalle tulee myös kotimaisia ja vastuullisesti tuotettuja vaihtoehtoja tarjolle.

 • Emmi L.

  Wau, mieletöntä!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Kirsi N

  Musta hurjan synkkiä, ei mun makuun.

 • SanniM

  Minusta oli ikävä huomata että jotkut pyyhkeistä oli selvästi matkittu japanilaiselta Kontexilta.
  http://rikumo.com/collections/kontex-towel/products/flax-line-organics-towel-navy-ivory

Related posts