17/11/14

Maalauksellista syysmuotia

1 48 akvarelli-inspiraatio.jpg

Olen tänä syksynä löytänyt vaatekaappini piristykseksi maalauksellista tunnelmaa. Kaunis akvarellipinta tai öljyvärimaalausta muistuttava kukkakuosi ovat ihastuttavia yksivärisen tyylin maustajia. Innostuin kaivelemaan verkkokauppojen valikoimia maalaukselliset siveltimenvedot tähtäimessäni ja onnistuin tehtävässäni. Tässä siis teille muillekin inspiraatiota syksyyn kauniiden printtikuosien muodossa. Ja toivottavasti pääsen pian esittelemään myös omat maalaukselliset löytöni. :)

Kuvan löydöt:

Hihaton juhlamekko L.K. Bennett / Zalando, vaaleanpunainen kukallinen midihame Dolce & Gabbana / Outnet, trikoomekko Zara, hihaton toppi Lindex, kukallinen villasilkkipusero Lela Rose / Outnet, t-paita Jason Wu / Outnet, kapea hame Valentine Gauthier pour Vila, ruusukuvioitu hame Topshop, vihreäsävyinen hame Carven / Outnet

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Related posts