13/11/14

Teddykarhun paluu

2 72 asu-teddy7.jpg

Minulla on ollut viime päivinä vähän sellainen olo, että asuni toistavat itseään. Jotenkin tekisi mieli ravistella omaa tyyliajattelua, mutta lopulta kaikki kokonaisuudet tuntuvat näyttävän vähän samalta, kun niiden päälle joutuu pukemaan paksun takin. Suurin osa talvitakeista on tummia, joten suuri tumma pinta hallitsee jo asua melkoisesti. 

Tunsinkin eilen melkoista värien kaipuuta, kun mietin, että ehkä edes joku takin alta pilkottava värikäs vaate saisi olon tuntumaan ja asun näyttämään vähän erilaiselta. Jostain syystä mikään värikäs vaate ei sitten kuitenkaan tuntunut juuri silloin hyvältä, joten päätin lähestyä dilemmaani toisesta suunnasta: vaihtamalla takkia. Tummien takkien sijaan kaivoin pitkästä aikaa kaapista yhden lemppareistani, vaalean teddykarvatakkini, joka tuntuu sinnikkäästi olevan vuodesta toiseen sekä minun että yleisön suosikki.

asu-teddy4.jpg

Kaipasin jotenkin beigeenkin takkiin jotain uutta fiilistä, joten lähdin surffailemaan inspiraation perässä ympäri nettiä. Katumuotikuvista saa nimittäin usein tosi hyviä ideoita tuttujen vaatteiden ja värien yhdistelyyn. Onpa muuten mahtavaa, kun surffailunsa tuloksena päätyy lopulta löytämään kaivatun inspiraation OMASTA BLOGISTAAN. :D Tein nimittäin joskus alkuvuodesta beigelle värille omistetun inspispostauksen, johon olin koonnut nimenomaan vaaleanruskeita takkeja yhdisteleviä katumuotityylejä – ja sieltähän se inspiraatio sitten omaankin asuun löytyi.

Kun ihastuttavia katumuotityylejä ryhtyy tutkimaan tarkemmin, ei niissä monesti ole oikein mitään ihmeellistä. Yksinkertaisuus ja toimivat väriyhdistelmät ovat usein avain onneen. Eilisen suurin oivallukseni oli yksinkertaisuudessaan niinkin naurettava, että päätin pukea vaalean takkini kaveriksi vain mustia ja tummanharmaita sävyjä – jotenkin vaalea takki ja hauska tekstuuri pomppaavat paremmin esiin, kun asu on muuten tumma. Aika kauas jouduttiin siis siitä alkuperäisestä värien kaipuusta. ;) Mutta olo oli tässä lookissa hirmu kotoisa. Ainoana väripilkkuna sai toimia punainen huulipuna, jota ilman olo oli kieltämättä vähän valju. Ja väriä päivään toi sitten oman asun sijaan hetken päästä vastaan kävellyt Marcus. <3

Kuvista kiitos Wikelle! :)

Translation: My outfit from yesterday. I love that teddy bear coat! :)

asu-teddy2.jpg

Takki H&M Trend, kasmirneule vintage, farkut Never Denim (saatu blogin kautta), kaulahuivi Second Female, kengät Object (saatu blogin kautta), clutch Väska, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 92)

asu-teddy10.jpgasu-teddy11.jpgasu-teddy3.jpg asu-teddy5.jpg

Photos: Wikke / Luukkuja

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • maitokahvi

    Ihana asu! Tuossa asussa ihan jokainen vaate ja asuste näyttää ihanan laadukkaalta ja täydelliseltä – juuri tällaisesta aikaa kestävästä tyylistä tykkään! :) Ja hitsi kun nuo sun kynnet näyttää kivoilta! :)

  • Rheena

    Nyt on pakko kommentoida ja kehua, tämä lookki on vaan niin täydellinen! Ja kiitos tästä blogista, tuot paljon iloa elämään. Jopa tällaiselle, joka työnsä puolesta käyttää 85% päivästä kahisevia ja ei niin inspiroivia tuuli-ja toppapukuja…Onneksi on se vapaa-aika ka silloin inspiraatiota tuot sinä upealla tyylilläsi.

Related posts