12/11/14

Marraskuun graafinen kynsi-inspiraatio

2 75 kynnet-marras1.jpg

Päätin jo viime kerralla kynsistudiossa istuessani, millaiset kynnet tahtoisin sitten seuraavan huollon yhteydessä. No kappas vain, naisellinen mieli tuppaa ailahtelemaan ja mieli oli tyystin muuttunut siihen mennessä, kun istahdin taas eilen Mariannen hoteisiin. Mutta eikös se ole naisellinen etuoikeus muuttaa mieltään? ;) Alun perin mielessäni oli tummia sävyjä ja kullanhohtoa, mutta kun bongasin pari päivää sitten Instagramista niin kivat ja raikkaat kynnet, aloinkin haikailla ihan toisenlaista tyyliä.

En tietenkään nyt muista, kenen kynsistä tämä inspiraationi sai alkunsa, mutta valkoiset graafiset kynnet veivät mennessään. Kynnen kuviointi on hyvin simppeli: kynsi on rajattu viistosti kahteen eri väriseen osioon, joista toinen on puhtaan valkoinen ja toinen nude-sävyinen. Tässä tapauksessa laitoimme nude-puolelle vain yhden kerroksen värillistä geeliä, sellaista läpikuultavaa nude-sävyä, joka jätti oman kynnen kuultamaan tuolta alta. Nämä kynnet taitava olla lähinnä klassista ranskalaista manikyyria, mitä minulla on ollut moneen vuoteen, mutta kylläpä näyttää kivan raikkaalta syksyisessä tyylissä tämä valkoinen sävy taas. :) Mitäs muut tykkäätte?

Kynnet sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: Time for new nails again! I love this graphic and fresh look, almost like a modern French manicure. :)

kynnet-marras2.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Kauneus

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Minä vain

    Tykkään!

    Blogillasi on muhun vaikutus. ;) Sain nimittäin viime viikon perjantaina ihmeellisen päähänpiston lakata kynteni. Ja mähän lakkasin! :D Valitsin lilaan taittuvan punaisen sävyn.

  • Jenniii

    Varo vain! ;) Ja liilaan taittuva punaisen sävy kuulostaa just passelilta syyssävyltä. :)

Related posts