12/11/14

Kadulta bongattu tyyli: Marcus

20 51 katumuoti-marcus1.jpg

Päätin ihanan Eevan bongattuani ja kuvattuani, että ryhdyn rohkeammin ottamaan tänne blogiin myös street style -kuvia silloin, kun kivoja, erikoisia, ilahduttavia ja inspiroivia tyylejä tulee vastaan. Tänään törmäsin kadulla niin hauskan näköiseen miekkoseen, että pysäytin herran kuvaa varten. :) Bermudalta kotoisin oleva ja nykyisin Helsingin Töölössä asuva Marcus oli todellakin melkoinen väriläiskä raidallisine kamppeineen marraskuisessa katukuvassa. Marcus kertoi tykkäävänsä värikkäistä vaatteista ja tässä asussa parasta on kuulemma mukavuus – ei purista, ei kiristä. Ja vielä ei näillä säillä tule vilukaan. Mahtavan hymyilyttävä kohtaaminen jälleen!

Translation: I spotted this awesome guy today on the street and luckily he let me take a photo. So meet Marcus who loves colours and appreciates comfort in clothing. :) His style was such a wonderful colour boost on a grey autumn day like this that I’m sure has made several people smile today. 

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • annaS

  Mahtavaa! Näin tämän saman kaverin eilen Töölössä ja väkisinkin laittoi hymyilyttämään herran asu! :)

 • Suvi55

  Koiran poseeraus viimeistelee tämän kuvan aivan täysin, ihana! :D

 • MU

  Heh, mäkin näin saman tyypin Kampissa eilen, samoissa vaatteissa :) Tuolloin mukana oli koiran sijaan älyttömän söpö vauva :)

 • maumau

  Hei!
  Tämä ei liity mitenkään postaukseen, mutta minua kiinnostaisi tietää vähän Wannabe ballerinoista. Miten mukaan pääsee? Millaiset taidot ryhmäläisillä keskimäärin on? Onko paljon balettitaustaa? :)

 • Flicka

  Olimme tänään samaan aikaan Fafa’sissa lounaalla. Koira oli mukana ja odotteli kiltisti ravintolan ulkopuolella kun isäntä nouti ruoka-annoksensa! Ihana parivaljakko ja kivat poseeraukset :)

 • Ihana, todella mukavan näköinen asukokonaisuus! Mikä piristys! Olisi hienoa, jos tietäisi mistä hän ottaa vaikutteita tyyliinsä…

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Aivan loistava kuva ja ihana tyyli! Pisti väkisinkin hymyilyttämään. :D

 • Jenniii

  Mukaan otetaan aina aika ajoin uusia tanssijoita, mutta mitään varsinaista hakuprosessia tai karsintoja ei ole. Usein uudet tanssijat ovat jollain lailla tuttuja tai tutun tuttuja jo mukana oleville, mutta kyllä mukaan on välillä päässyt ilman kontaktejakin. :) Suosittelen laittamaan Wannabe Ballerinasin Facebook-sivun tai sähköpostin kautta vetäjällemme Hennalle viestiä: http://www.wannabeballerinas.com/#article3

  Ryhmäläisten taidot vaihtelevat ihan laidasta laitaan. Mukana on Oopperan balettikoulun käyneitä mimmejä mutta yhtälailla tyttöjä, joilla ei ole tanssitaustaa nimeksikään. Toki siitä on etua, että on jonkinlaista tanssitaustaa (joko baletista tai muista tanssilajeista) jo entuudestaan, mutta se ei ole mikään vaatimus. Tärkeintä on, että ryhmässä on hyvä henki ja rento, hauska meininki. Ensisijaisesti siis etsitään hyviä tyyppejä ennemmin kuin tanssitaitureita. :)

  Se kannattaa huomioida, että ryhmässä mukanaolo vaatii aikamoista sitoutumista, sillä treenejä on varsinkin ennen esityksiä paljon. Mutta laitahan Hennalle viestiä, joko Facebookin kautta tai sähköpostitse. Mahdollisesti hän ottaa sitten yhteyttä, jos näyttää siltä, että tarvetta uusille tanssijoille olisi. Yleensä uusien tanssijoiden tarvetta kartoitetaan aina silloin, kun aletaan harjoitella uutta esitystä eli voi olla, että juuri nyt ei ole se hetki, mutta aiemmin tulleita hakemuksia tsekkaillaan kyllä sitten myös myöhemmin.

 • Jenniii

  Hahaa, mahtavaa! Ei tuon tyypin ohi voinut hymyilemättä kävellä. :)

 • Jenniii

  Koira haahuili alkuun pitkin seiniä ja katuja ja viipotti menemään pylly kameraan päin, kunnes pyysin, että saisikohan Marcus hauvan istumaan kiltisti paikoillaan hetken verran. Mies laittoi koiran istumaan ja sulloi sen määrätietoisesti jalkojensa väliin paikoilleen ja siinä sitten poseerasivat molemmat. :D

 • Jenniii

  Joo! Marcuksella on tyttöystävänsä kanssa pieni vauva, joka syntyi kesällä. :)

 • Jenniii

  Vitsit, miten hauskaa, että näin moni blogin lukijoista on sattunut törmäämään Marcukseen! Kertoo paljon, että herra on jäänyt myös teille mieleen. :)

 • Jenniii

  Emme tulleet siinä kadunkulmassa jutelleeksi enempiä, mutta lupaan kysellä, jos törmään häneen toiste. ;)

 • Jenniii

  On kyllä niin symppiksen näköinen ja oloinen parivaljakko, että oli tosi ilo törmätä heihin. :)

 • merikukkaa

  Ihana kuva! Söpö koira ja hauska asu!

 • kata_eric

  Ihana! Ei tuossa oikeastaan edes värejä tarvisi kun naama on kuin aurinko :D 

 • Venus

  Ihanan positiivinen ilmestys, koira kruunaa kaiken :)

 • Sannamaija

  Kiitos Jenni, Hel looksin siirryttyä Los Angelesiin olen kovasti kaivannut kuvia Stadin streetstailista. Rohkeasti vaan kuvaamaan, tyylejä Helsingissä riittää!

 • Ihana Eeva jo sai minut hyvälle tuulelle ja nyt lisää! Kiva, että olet rohkaistunut street style- kuviin. Jesh!

 • maumau

  Kiva, kiitos paljon avusta!

Related posts