11/11/14

Katumuodissa: klassinen kipparitakki

2 45 sss28.jpg

Jos vaateostoksilla haluaa pelata varman päälle ja tavoitteena on löytää aikaa kestäviä vaatteita, kannattaa panostaa klassikoihin. Ajattomat ja iättömät klassikkovaatteet eivät nimittäin trendien vaihteluista hätkähdä. Trenssitakki, laadukkaat o-pääntiellä varustetut ja hyvin istuvat neuleet, kapeat siniset tai mustat perusfarkut, valkoinen kauluspaita, klassinen raitaneule, tyylikkäät herrainkengät ja maiharit ovat sellaisia klassikoita, joiden voi luottaa säilyttävän tyylinsä sesongista toiseen. Klassikot ovat paitsi turvallinen valinta tyylillisestä näkökulmasta, tavallaan samasta syystä myös ekoteko – ainakin jos laatu on kohdallaan. Sellaisen täydellisen ja laadukkaan klassikkovaatteen löytäminen voi silti olla juuri se kaikkein hankalin juttu.

Yksi klassikoiden leiriin kuuluva vaate on ehdottomasti laivastonsininen kipparitakki kultaisine nappeineen. Bongasin Stockholm Street Stylen sivuilta neljä erilaista variaatiota klassikkotakista ja kokosin kuvat esimerkiksi siitä, kuinka yksinkertainen onkaan kaunista. :) Tässä siis oiva idea kaikille syys- tai talvitakkia metsästäville sekä pari kivaa ideaa vaatteiden yhdistelyyn!

Translation: If you want to play it safe, go with the classics. Despite what happens in fashion, trench coats, slim jeans, quality knits, oxford shoes or army boots never go out of style. Navy jacket is one of the ever stylish classics and I spotted four lovely sailor girls from Stockholm Street Style. So here’s some outfit and shopping inspiration for the autumn days.

sss29.jpg sss31.jpg sss32.jpg

Photos: Stockholm Street Style (published with permission)

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Minä vain

    Mainitsisin kyllä vielä yhden takin, joka on mielestäni klassikko: villakangastakki.

  • Jenniii

    Onhan noita klassikoita. :) Villakangastakkejakin toki on montaa mallia, osa klassisempia ja osa vähemmän. Kipparitakkikin voi muuten olla villakankaasta tehty.

Related posts