11/11/14

4 x juhlatyyli -kisan voittajat

68 lindex-tyyli3a.jpg

Stailasin viime viikolla neljä erilaista juhlatyyliä Lindexin tämän hetken kokoelmasta ja pyysin teitä kertomaan, mikä tyyleistä oli mieluisin. Olin suunnitellut, että laskisin kuinka monta ääntä kukin asukokonaisuus sai osakseen, mutta koska ääniä annettiin kommenteissa liki 500, luovutin jo alkumetreillä. Laskutoimitukseen olisi mennyt varmaan tunti. :D Hämmästyin joka tapauksessa sitä, miten tasaisesti kaikki lookit keräsivät tykkäyksiä. Kommentteja lueskeltuani jäi kuitenkin sellainen fiilis, että tekonahkahousu-look sekä valkoisen paidan ja paljettihameen yhdistelmä taisivat olla suurimmat yleisön suosikit.

Kysäisin postauksen yhteydessä myös uteliaisuuttani, että minkä asuista valitsisitte puolestaan minulle. Minulla oli vahva tunne, että suurin osa teistä lukijoista näkisi minut tyttömäisessä kukkamekossa, ja aika moni tuon mekon minulle pukisikin. Yllätyin kuitenkin miten moni kannatti myös tekonahkahousuja ja paljettihametta meikäläisen tyyliin. Ei sillä, minkä tahansa noista asuista voisin helposti kuvitella ylleni. :) Ja löytyipä sille naisellisen dramaattisellekin tyylille vahva kannattajakuntansa. 

lindex-tyyli1a.jpg

Olisi älyttömän vaikeaa ryhtyä itse valitsemaan noista vain yksi, mutta ehkä sanoisin niin, että rohkeana päivänä ja rennompaan tilaisuuteen pukisin ne nahkapöksyt ja tyypillisimpänä itselleni näkisin ehkä taas sen kukkamekon. Kuitenkin graafisen valkoisen topin ja paljettihameen yhdistelmä olisi sellainen, joka voisi sopia upeasti tämän polkkatukan kanssa. :) Ja miksipä ei tuo naisellisen kurvikaskin tyyli kävisi johonkin tilaisuuteen, jossa haluaisi vähän leikitellä vintage-viboilla!

Vaikka asuja stailatessa yrittääkin tehdä mahdollisimman erilaisia kokonaisuuksia, näkyy niissä aina kuitenkin minun kädenjälkeni. Oli hauska kuulla Lindexin myymäläpäälliköltä, että tyylit ovat ihan erilaisia kuin mitä liikkeessä mallinukkien yllä yleensä nähdään – onnistuinpa siis ainakin tekemään omannäköistäni jälkeä. :) Oli myös kivaa saada teiltä niin paljon myönteistä palautetta tyyleistä. Toivottavasti saitte lookeista hyvää inspistä talven juhlia ajatellen!

lindex-tyyli2a.jpg

Mutta sitten se kiinnostavin osuus eli kilpailun voittajat… Sain siis arpoa postauksen yhteydessä kolme lahjakorttia Lindexille ja nyt on aika julkistaa ne kommentoijat, joilla oli onni matkassa. :) Lahjakortit menevät siis seuraaville:

150 euroa

lako:

Omaksi suosikikseni nousi kyllä tuo ihanan piristävä mekko, eli toinen asu! Jotenkin se tuo niin hauskasti kontrastia normaaleihin tummempiin juhla lookeihin. Sinulla näkisin tuon ensimmäisen asun. Jotenkin näkisin sen sopivan tyyliisi parhaiten :) toki tuo toisen asun mekkokin sopisi varmasti tyttömäiseen tyyliisi!

100 euroa

Heidi22:

Asu 3 on aivan ihana, voisin jopa harkita sen ostamista :). En olisi osannut itse yhdistää tuota paitaa hameeseen, joten sain tästä hyviä ideoita. Ensin olin sitä mieltä sinulle sopisi ehdottomasti kukkamekko, varmasti loistavasti sopiikin :), mutta se olisi liian ilmeinen valinta. Minusta olisi ihanaa nähdä nro 4 päälläsi. Minusta siinä on ”sitä jotain” mikä tekee siitä tyylisesi. Kaikki ovat tosi onnistuneita ”lookkeja”, mutta 3 ja 4 ovat suosikkejani.

50 euroa

PetraEmilia:

Minulle ”normaalisti” valinta olisi neljäs, koska a) se on musta ja b) käytän mustaa. Mutta joku silti on niin kohdillaan paljettihameessa, että valitsisin sen! Jos satun voittamaan lahjakortin niin voi olla että joudun sen kotiuttamaan :) Sinulle valitsisin myös saman paljettihameen! Se näyttäisi upealta sinulla! :)

Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne! :) Onnea voittajille ja kiitos kaikille kommentoineille!

lindex-tyyli4a.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts