10/11/14

Kalpean pinkki marraskuu

6 64 asu-marras6.jpg

Jotenkin tämän pimeyden ja harmauden keskellä minulla on viime aikoina ollut sellainen fiilis, että haluan pukea päälleni jotakin vaaleaa. Täysin en taida mustasta ja tummista väreistä päästä talvipukeutumisessa, mutta edes niiden seuraksi on pitänyt saada mausteeksi raikkaampia sävyjä. Viime viikolla toissa viikolla toteutin vaaleiden värien kaipuutani pukeutumalla hailakan vaaleanpunaiseen trenssiin, eilen kaivelin vaatekaapin perukoilta vaaleanpunaiset housut. Kalpea pinkki onkin kieltämättä helppo yhdisteltävä talviseen garderobiini, sillä se sopii kauniisti mustan, harmaan ja valkoisen rinnalle.

Olen aina tykännyt suosia vaaterintamalla suomalaista, joten oli eilen hauska huomata, että kaikki asun ”pääkohdat” ovat kotimaisilta suunnittelijoilta. Takin löysin joskus reilu vuosi sitten Samujin sample salesta, housut olen saanut muutama vuosi sitten 2OR+BYYATilta ja harmaan kasmirneuleen ostin Arelan tämän syksyn mallistosta. Kyllä näillä kotimaisilla itsensä vaatettaa ihan ilolla. :)

asu-marras5.jpg

Sanotaanpa muuten sananen myös noista kengistä, jotka ovat löytö 2OR+BYYATin Eerikinkadun liikkeestä, jossa siis myydään myös muutamia muitakin merkkejä kuten French Connectionia ja näitä Fiorentini & Bakerin kenkiä. Ihastuin joskus viime keväänä noihin ajattoman näköisiin biker-buutseihin ja innostuin merkistä entistä enemmän, kun kuulin hiukan sen taustoista. Brittisuunnittelijan ja italialaisen sisustussuunnittelijan perustaman merkin korkealaatuiset kengät tehdään Bolognassa, Italiassa pienissä italialaisperheiden omistamissa tehtaissa. Itse kengät tuntuvat jalkaan siltä, että hyvällä hoidolla ne ovat varmaankin ikuiset.

On muuten jokseenkin alaston olo ilman huulipunaa, kun katson kuvia näin jälkikäteen. Sipaisin ennen ulos lähtöä huuliin pikkuisen pinkkiä huulipunaa, mutta se ei näköjään kuvissa juuri näy. Viimeviikkoisista silmämeikkikokeiluista huolimatta olen selvästi yhä aika kiintynyt huulipuniini. ;)

Ja hei, kokeilkaa laittaa jotakin vaaleaa ylle tuonne syyssäihin! Olen pitkin syksyä ihastellut erään tutun naisen tyyliä, kun hän on juuri tämän ankeimman harmauden keskellä ryhtynyt pukeutumaan kokovalkoiseen. Tumman päällystakin riisuttuaan hän on aina niin raikas ilmestys valkeissa vaatteissaan, että on varmasti osittain hänen ansiotaan, että olen innostunut nyt kokeilemaan näitä vaaleita sävyjä syksyisen tyylini mausteeksi. Vinkkasin jo aiemmin syksyllä, että vaalea huivi tuo kummasti heti valoa kasvoille, mutta yhtälailla vaaleat housut piristävät heti tummanpuhuvien talvitakkien ilmettä, kun takinhelmojen alta vilkkuvat raikkaan sävyiset puntit.

Translation: I’ve been trying to cheer up my autumn outfits by putting on some lighter colours. In the last two outfits I’ve chosen pale pink, which is quite a nice shade for autumn and winter since it goes well with black, grey and white. It gives a nice fresh touch to the autumn style! :)

asu-marras7.jpg

Takki Samuji (sample), kasmirneule Arela, vaaleanpunaiset housut 2OR+BYYAT (saatu blogin kautta), kaulahuivi Monki (saatu blogin kautta), pipo FWSS, biker-saappaat Fiorentini & Baker, laukku Longchamp

asu-marras3.jpgasu-marras4.jpgasu-marras8.jpg asu-marras2.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Beautiful and comfy outfit! These boots and scarf are pure perfection. :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

 • Minä vain

  Näyttää ihan asulta, johon mäkin voisin pukeutua. Varsinkin housut ovat ihanat. :)

 • ElenaA

  Kiva asu. Laukun merkkiä ei näkynyt missään, mistähän olet tuon pikkulaukun löytänyt? Se on söpö ja kerrankin hopeisilla yksityiskohdilla. Viime vuodet kaikkialla on ollut vain kultaisilla metalliosilla varustettuja laukkuja ja laukkujen ostaminen onkin jäänyt vähemmälle. Toivoisin että kohta tulisi taas trendirintamalla uusi hopeanvärinen virtaus…

 • Jenniii

  Hups, se onkin näköjään unohtunut listasta! :) Löysin laukun Pariisista Longchampin outletista. Yksi lemppareistani! Ja samaistun laukkutuskaasi, koska minäkin tykkään enemmän teräksen värisistä yksityiskohdista laukuissa.

 • Jenniii

  Kiitos! :) Nuo pöksyt ovat kyllä kivaa vaihtelua perusfarkuille!

 • Jenniii

  Thank you Natali! :) The scarf is definitely my favourite this autumn!

Related posts