5/11/14

Poolopaita-inspiraatio x 2

58 sss15.jpg

Poolopaitainnostukseni ei ota laantuakseen ja päässä syttyi heti inspiraatiolamppu, kun bongasin nämä kaksi tyyliä Stockholm Street Stylen sivuilta. Rento college-poolo-hame-yhdistelmä ei ole koskaan näyttänyt paremmalta, jos minulta kysytään. Ja näyttääpä muuten hyvältä tuo look, jossa lyhyen hameen helma vain pikkuisen pilkistää väljän puseron alta. Päätin laittaa hyvän kiertämään, kun itse sain näistä tyyleistä välittömästi uutta ideaa ja ajatusta omaan tyyliin. :)</p>

Olettekos muuten kanssani samaa mieltä, että näissä mimmeissä jotakin hyvin samaa fiilistä keskenään?

Translation: Turtleneck inspiration x 2! :)

sss1.jpg

Photos: Stockholm Street Style (published with permission)

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts