5/11/14

Kuplivia tunnelmia ja elämäni toinen dj-keikka – tervetuloa!

33 veuve-clicquot2.jpg

Tällä viikolla koittavat tälle tytölle taas jännät paikat, koska pääsen jälleen kerran häärimään dj-pöydän taakse. Tein viime keväänä dj-debyyttini Suomen valokuvataiteen museossa aika hulppeissa puitteissa ja tällä viikolla pääsen kokeilemaan siipiäni dj-hommissa toista kertaa. Veuve Clicquot nimittäin pyysi minut soittelemaan lempimusiikkiani Stockmannin 8. kerroksen samppanjabaariin tämän viikon torstaina 6.11.2014 klo 17-19. Tilaisuus on ihan kaikille avoin, joten jos kaipaat tällaisen harmaan syysviikon keskellä kuplivaa piristystä, niin tulehan torstaina rennossa after work -hengessä istahtamaan lasilliselle ja nauttimaan hyvistä soundeista. :)

En muista, että minua olisi montaa kertaa jännittänyt elämäni aikana yhtä paljon kuin tuolloin keväisellä debyyttikeikallani ja nyt paikalle on todennäköisesti tulossa paljon tuttuja, joten jännittää kahta kauheammin. :D Kohtaatte siis torstaina todennäköisesti ujon ja punastelevan dj:n, mutta lupaan, että musiikki on silti kohdallaan. Tervetuloa mukaan ja tulkaahan moikkaamaan sopivassa kohtaa, jos eksytte paikalle!

Tags: , , ,

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts