4/11/14

Sushia ja pupunkorvia

15 99 minna-parikka-ss15-3.jpg

Viiletin viime viikolla showroomilta toiselle kurkkimassa ennakkoon ensi kevään tulevia mallistoja ja sama meno jatkuu tällä ja vielä ensi viikollakin. Ajattelin, että poimin teille parhaita paloja esittelyyn tänne blogin puolelle, kun jotakin erityisen kiinnostavaa tulee vastaan. No perjantaina bongasin kenkiä, jotka oli koristeltu sushilla ja pupunkorvilla – tuumin, että ne täyttävät kriteerini! ;) Kuten moni varmaan pupukorvista jo arvasikin, niin kyllä, kyse on Minna Parikan ensi kevään mallistosta.

Naisellisista, sydämin koristelluista korkokengistä se alkoi ja sitä villimmäksi on vuosien mittaan menty. Ja minä kuulkaa tykkään! En koskaan syttynyt vintage-henkisistä sydän-korkkareista mitenkään älyttömästi, mutta pupunkorvat, asennesormet, Mikki Hiiret, pusuhuulet, tupsut ja kaikki muutkin hassutukset – now we’re talking. ;) Tätä Minna Parikkaa näkisin omassakin kenkäkaapissani.

Showroom-visiitillä kuulin myös, että Minna Parikka on lyönyt tiensä läpi Pariisin Colettelle ja verkkokauppa Net-a-porteriin. Ei yhtään hassumpi saavutus. Hatunnosto Minnalle ja suomalaiselle suunnittelulle! Mitäs tykkäätte kreisistä kevätmallistosta ja mitä näistä himoitsette eniten omaan kenkähyllyynne?

Translation: Sushi, bunny ears, victory signs, tassels, kissing lips and you name it. And you realised I’m talking about shoes here, right? Minna Parikka has gone wonderfully crazy with her upcoming SS15 collection. And I absolutely love it! I also need to congratulate her, since I heard that Minna Parikka shoes are now sold also at and Colette in Paris. Way to go! :)

minna-parikka-ss15-1.jpg minna-parikka-ss15-4.jpgminna-parikka-ss15-2.jpg minna-parikka-ss15-5.jpg minna-parikka-ss15-6.jpg minna-parikka-ss15-7.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sanph

  Nuo ensimmäisen kuvan molemmat pupukengät on ihania, varsinkin noi pikkukukalliset! Ja sitten nuo tupsulliset korkokengät, ihanat nekin! Bongasin ne Possen jaksossa Minna Parikan jalasta ja olin heti myyty. Mmmmm. Voisikin vähän alkaa säästämään ensi kevättä varten :)

 • blue_princess

  Itse viehätyn enemmän klassisen kauniista kengistä kuin tuollaisista hassuista, mutta jostain syystä nuo pupukuvioiset avokkaat saa mun sydämen tykyttämään. Voi miten söpöt!

 • sonsaa

  Ihania kenkiä vaikka omaan tyyliini monet liian rajuja. Mutta varsinkin tuo viidennen kuvan vaaleansininen avokas ja jänöjussein koristellut pastelliavokkaat ovat huippuherttaiset. Onneksi ajatuksen voi jättää mieleen muhimaan talven yli ja ehkäpä joku näistä houkutuksista eksyykin vielä kaappiini – ei sitä tiedä!

  Olet kyllä siinä mielessä niin etuoikeutettu kun pääset näkemään kaikkia näitä juttuja etukäteen ja jakamaan makupaloja meille tavallisillekin pulliaisille! :)

 • Jenniii

  Kivaa vaihtelua tosiaan nuo printtikuosit pupukenkiinkin. :) Tykkään samoin myös tupsuista ja voitonmerkeistäkin! Ehkä en ihan kaikkia näkisi omassa jalassani, mutta hauskoja ovat!

 • Jenniii

  Ehkä tyylikäs ei olekaan se juttu näissä. Ennemmin sanoisin hauskoiksi. :) Minusta myös tyylijutuilla on kiva leikitellä joskus. Aina ei tarvitse olla viimeisen päälle chic ja vakava – joskus saa hullutella. Ja niihin hetkiin nämä kengät sopivat mainiosti.

 • Jenniii

  Kyllä minäkin ensisijaisesti pukeudun melko klassisiin juttuihin, mutta myös tällaisille hauskoille statement-kengille on hetkensä ja jos kengät saavat hymyilemään, jotain on tehty oikein. ;)

 • Jenniii

  En minäkään sushikenkiä sentään omaan jalkaani osaisi kuvitella. :D Eli joo, aika rajuja juttuja, mutta minusta myös tällainen hassuttelu on vaate- ja kenkäsuunnittelussa sallittua. Ja söpöjähän noista monet ovat, vaikka varmasti monen makuun vähän turhan kreisejä.

  Ja kivaa kyllä näitä löytöjä esittellä myös teille muille silloin, kun itse pääsee ennakkoon kurkkimaan! :)

 • Huh, aika villejä! Näitä katsella ei kyllä voi olla hymyilemättä. Omaan kenkähyllyyn valitsisin näistä kuitenkin nuo vähän maltillisemmat, söpöllä tupsulla varustetut korkkarit.

 • Hipsuloinen

  Taisi aiempi kommentti kadota taivaan tuuliin. Mainitsit Mikki Hiiri kengät, onko Minna Parikan kevään mallistossa semmoiset? Olisi ihana nähdä niistä kuva! Mahtavaa, ettei suunnittelussa olla aina niin tosikkoja :)

 • Hanna Maria

  Noi sormisandaalit on sellaset, että voisin kuvitella omaankin jalkaan. Aika makeet. Muuten kyllä harvat Parikan kengistä on sellaisia jotka sopisivat omaan tyyliini. Ihailen häntä kuitenkin huikeesti, mahtavia saavutuksia ja intohimoa suunnitteluun :)

 • Jenniii

  Minusta kengissä on jotain kohdallaan, jos ne saavat hymyn huulille. ;)

 • Jenniii

  Joo! Mikki Hiiri -korvilla varustettuja kenkiä löytyy myös Minna Parikan kevätmallistosta – kuvaan niitä ei harmi kyllä tullut ikuistettua. Saman tyylinen idea kuitenkin kuin noissa pupukengissä. :)

 • Jenniii

  Noissa sormikengissä on kieltämättä jotenkin asenne kohdallaan. :) En itsekään ole kokenut Minna Parikkaa ihan oman tyylisekseni brändiksi, mutta pakko nostaa hattua hauskasta ja luovasta suunnittelusta. Sellaisena statement-asusteena nämä toimivat aivan mahtavasti. :)

 • Vierailija

  Musta aika kivoja, vaikka yleensä tykkään vain yksinkertaisista mustista kengistä. Ja oon ihan fanittanut Parikkaa muutenkin, mutta sitten lkuin oliko se nyt uusimmasta Trendistä, että näissä kengissä käytetään oikeaa kanin karvaa. Siis mitä v*tua. Arvostus loppui siihen paikkaan.

 • sonsaa

  Tuohan se on vaate- ja kenkäsuunnittelussa nimenomaan hienoa, että hassutella saa ja kaikkein kreiseimmätkin ajatukset voi toteuttaa! Haastavaa siitä tekee se, että suunnittelijat tarvitsevat myös maksavia asiakkaita saadakseen leipää pöytää. Luomuksien ihastelu ei vielä kovin pitkälle suunnittelijaa lämmitä ja siinä onkin sitten tasapainoiltavaa luovuuden ja kaupallisuuden välillä. Sääli, mutta upeaa, että on näitä suunnittelijoita, jotka uskaltavat villiintyä! :)

Related posts