5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • KatjaV

  Oijoi, tämä osui nyt kyllä ihan ytimeen! Olen luonnostani todella kärsimätön ihminen, ja aikan kun joudun odottelemaan jotain (joskus jopa viikkoja/kuukausia), olen yrittänyt ottaa sellaisen asenteen, että elämä opettaa mulle kärsivällisyyttä ja että sitä läksyä täytyy kerrata säännöllisesti :)

  Tämä olikin hyvä uusi näkökulma aiheeseen. Otan ohjenuorakseni! :)

  Muutenkin, nämä pienet ajatukset ovat usein todella osuvia ja tykkään kovasti lukea niitä ”välipaloina” täältä blogistasi.

  Mukavaa syksyn jatkoa!

 • Jenniii

  On aina niin kiva kuulla, kun viikon ajatus on jollakulla osunut juuri kohdalleen ja oikeaan hetkeen. :) Kaikki nämä blogiin valitsemani mietteet ovat sellaisia, että ne ovat jollain hetkellä omassakin elämässä koskettaneet ja kolahtaneet. Niin myös tämä kärsivällisyys-juttu. Olen (samoin kuin sinä) tosi kärsimätön luonteeltani ja joskus tuntuu hirmuisen hankalalta pitää vire positiivisena, kun ei millään malttaisi sinnitellä. Jatkuvasti tätä harjoittelen ja tämä miete on hyvä muistutus itselle. :)

 • Vierailija

  Joo oli kyl taas tosi hyvin sanottu! Mä törmäsin facessa tämmöseen And, when you want something, all the universe conspires in helping you to achieve it Aika hyvin sanottu toikin! Ei aina tarvii ottaa kauheita paineita! Rennosti vaan ja kovalla motivaatiolla kohti haaveita! Dream’s come true!

 • Huh, niin osuvaa että ihan hirvittää. Tunnustaudun ”kaikki-mulle-heti-nyt”-tyypiksi. Kun jonkin projektin aloitan, pitäisi valmista saada heti. Kaksivuotiaan kärsivällisyys vielä näin kolmenkympin jälkeenkin? Ei oo aina ihan helppoo…

 • ~ajattelija~

  Se on vähän meidän nyky ajan naisten ominais piirre ei kai se mitään haittaakkaan että heti kaikki? Itse ainakin tykkäisin shopata kaikkea kivan enemmän heti jos olsisi vain rahaa enemmän mutta, elämän pienet ilot on tärkeitä! Hyvää syksyä kaikille pitäkää itsestä huolta ja pukeuytukaa lämpimästi ja kauniisti. Pikki joulut lähestyy sitten on aika olla sexikäs ;) into

Related posts