3/11/14

Cat Power -lippuvoittajat

77 cat-stefano-giovannini111.jpg

Mahtavaa, että sieltä lukijoiden joukosta löytyy tuollainen joukko Cat Power -diggailijoita! :) Sain siis ilokseni arpoa lippuja ihanan Cat Powerin tämän viikon keikalle Nosturiin. Nyt on aika julkistaa, ketkä olivat tänään onnettaren suosiossa! Kisan viisi onnekasta voittajaa tulevat tässä, mutta jos ei ollut arpaonni myötä tällä kertaa, lippuja on vielä myynnissä Tiketissä

An_ne:

Oltiin juuri tavattu poikaystäväni kanssa ja ensimmäisiä treffejämme oli Cat Powerin keikka Circuksessa 2012. Unohtumaton ilta. Pakko päästä keikalle NYT 6.11! Ja poikaystävä lähtisi tietenkin mukaan. Lempibiisiä on mahdoton valita, mutta Manhattan on uusimmista huippu!

emmihilla:

Oih tämä olisi täydellinen irtiotto töistä ja opiskeluista plus Cat on mieletön nainen! Lemppari kappaleeni on ihana Sea of Love. :)

Silki:

Näin Cat Powerin elämäni ensimmäisen kerran tänä kesänä Välimeren lempeässä yössä The Nationalin lämppärinä. Catin musiikissa oli livenä sellaista voimaa, että se toi välittömästi kyyneleet silmiin. Se ilta jäi samalla viimeiseksi muistokseni rakkaasta ihmisestä, joka päätti kymmenen yhteisen vuoden jälkeen jatkaa elämäänsä ilman minua. Catin konsertissa saisin hoitaa särkynyttä sydäntäni ja muistella viimeistä yhteistä kesää. (Parasta biisiä on ihan mahdoton valita!)

RiikkaP:

Olen ihaillut Cat Poweria jo Moon Pix -levystä lähtien, mutta en ole toistaiseksi päässyt näkemään Chaniä livenä. Minulla oli yksi vuosi liput hänen keikalleen Lontoossa, mutta keikka peruttiin viime hetkellä. Olisi siis ihanaa päästä viimeinkin Cat Powerin keikalle – kaikkien näiden vuosien jälkeen! Suosikkikappaleeni on edelleen Cross Bones Style.

Tintti14:

Vuosi 2013 oli elämäni surullisin. Kun sen vuoden keväällä aloin päästä jaloilleni, oli musiikki terapiani ja voimanlähteeni. The Greatest tuo vieläkin minulle elävästi luihin ja ytimiin sen tunnemaailman, jossa silloin elin. Se tuo mieleen rintaa puristavan kaihon tunteen, mutta samalla se tuo mukanaan kuitenkin myös voimaannuttavan tunteen siitä, että MINÄ SELVISIN eteenpäin.

Haluaisin viedä Cat Powerin keikalle ystäväni, joka seisoi rinnallani kuin vuori ja nosti minut joka kerta hyökyaallon jäljiltä pintaan tuona karmaisevana vuonna 2013. Keikan kokeminen yhdessä kuvaisi sitä, mitä tarkoittaa, kun on elämässä niin tärkeitä ihmhisiä rinnalla, että pelkästään heidän vuoksi haluat selviytyä.

Ihanaa keikkaelämystä! :) Käykäähän kurkkimassa sähköpostejanne hetihetiheti!

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts