31/10/14

Esittelyssä kotimainen korusuunnittelija: Katariina Guthwert

2 76 katariina-guthwert2.jpg

Soittaako nimi Katariina Guthwert kelloja? Suunnittelija ponnahti vuosia sitten tietoisuuteeni hauskoilla kunniamerkki-rintakoruilla, joita koristivat kaikenlaiset populaarikulttuurin, tieteen ja taiteen tunnetut hahmot Jacques Cousteausta Coco Chaneliin. Nyt Guthwertin nimi pomppasi jälleen esiin Facebookin linkkitulvassa ja huomioni kiinnittyi heti uutisen kyljessä olevaan kuvaan. Kunniamitalit ovat nimittäin saaneet rinnalleen kokoelman upeita kaulakoruja.

Itse asiassa Katariina Guthwert on tehnyt kaulakoruja keväästä 2013 lähtien, mutta olenpa iloinen, että Facebook toi korumalliston viimein tietoisuuteeni, koska tykästyin näyttäviin koruihin heti. Ihan äskettäin avautuneesta verkkokaupasta koruja on myös helppo tilata minne päin Suomea tahansa. :) Kaulakorut valmistetaan käsityönä Helsingissä ja niiden materiaaleina käytetään erilaisia kangaspunoksia, nauhoja sekä nyörejä. Koruja tehdään osittain myös kierrätysmateriaaleista. Meikäläinen tykkää! Olen jo hiukan kyllästynyt statement-korutrendiin, mutta Katariina Guthwertin luomukset poikkeavat sen verran massasta, että tuollaisen hauskan nyörikorun voisin ilolla ripustaa kaulaani koristamaan.

Translation: Finnish jewellery designer Katariina Guthwert is known for her funny medals of general valour but nowadays she is also making really cute necklaces. The beautiful necklaces are handmade in Helsinki and they have been made of different kinds of strings and laces (also partly recycled materials). Now she has also opened a webshop – chec it out!

katariina-guthwert1.jpg katariina-guthwert3.jpgkatariina-guthwert4.jpg

Photos: Pinja Valja for Katariina Guthwert

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts