30/10/14

Säntäilyä showroomeilla ja esimakua Longchampin keväästä

5 60 longchamp-ss15-10.jpg

Nyt on se aika vuodesta, kun showroomeilla esitellään muotimedialle jo ennakkoon ensi kevään tulevia mallistoja. Viiletin eilen tuulispäänä pitkin kaupunkia showroomilta toiselle ja ehdinpä aamulla käydä osallistumassa eräällä viestintätoimistolla parin tunnin paneelikeskusteluun blogietiikastakin – huiman kiinnostava keskustelu muuten! Tänään ja huomenna on edessä vielä aikamoista juoksentelua sekä Trendin kuvauksetkin, mutta odotan jo sitä hetkeä, että pääsen rauhassa istahtamaan taas koneen ääreen naputtelemaan.

Väläyttelin jo eilen muutamia lempparibongauksiani ensi kevään uutuuksista Instagramin puolella, mutta räpsin enemmänkin kuvia eilen Longchampin kevätkokoelmaa ihastellessani. Niinpä pääsette nyt tekin kurkkaamaan ennakkoon Longchampin ensi kevään uutuusjuttuja. Mallisto jakautuu oikeastaan kahteen linjaan: hempeisiin pastellitunnelmiin ja räväkämmän väriseen surffimaailmaan. Itse ihastuin tällä kertaa enemmän siihen pastellihempeilyyn, joten sitä tuli ikuistettua kuviinkin enemmän. Molempien värimaailmojen mausteena on räväköitä kuoseja kuten maastoprinttiä sekä eläinkuoseja.

Juuri lokakuun Trendissä käsivarrellani kiikkunut upea Longchampin Le Pliage Héritage -laukku on sinnikkäästi punkenut meikäläisen haaveisiin ja tuo laukkukaunokainen näyttää jatkavan voittokulkuaan myös ensi kevään mallistossa. En aiemmin ole syttynyt tuollaisista kovin jäykistä ja kulmikkaista laukuista, mutta tämä kyseinen veska kyllä saa huokailemaan. Jotenkin tuo ryhdikäs muoto tuo heti omaan olemukseenkin skarppia särmää. Mutta voipa olla, että tyydyn taas vain haaveilemaan. :)

Translation: It’s that time of the year when all the fashion media runs around at the showrooms to check out the previews of the upcoming collections. Yesterday I got a sneak peek to the lovely Longchamp SS15 collection. Half of the spring collection is filled with pastels and white and the other half is more about bright colours. Usually Longchamp is known for discreet and sophisticated style but this time the collection has a playful twist to it since they’ve been exploring with colourful animal and camouflage prints. And yep, I’m still totally in love with Le Pliage Héritage bag that was also featured in my styling for Trendi October issue.

longchamp-ss15-3.jpg longchamp-ss15-4.jpglongchamp-ss15-5.jpglongchamp-ss15-6.jpglongchamp-ss15-9.jpglongchamp-ss15-7.jpglongchamp-ss15-8.jpglongchamp-ss15-2.jpglongchamp-ss15-1.jpg longchamp-ss15-11.jpg

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Nuo vaaleanpunaiset kengät! (Tähän se emoji, jolla on sydämet silmien tilalla)

 • tiinapetriikka

  aivan ihana mallisto!

 • Jnni

  Ihana toi keltainen laukku!

   

 • Annasam

  Aika kivan näköinen mallisto. Myydänköhän Longchampin vaatteita heidän omassa myymälässä espalla vai jossain muualla Helsingissä, osaatko sanoa?

 • Mirja H

  Voi huh miten olen ihastunut tuohon Le Pliage Héritage laukkuun… Kun menin kurkkimaan sitä nettikaupassa sain slaagin. Ei mulla ole ikinä varaa tuollaiseen kaunokaiseen että haaveeksi se laukku valitettavasti jää. Harmi kun aika harvoin mikään laukku tai muukaan asuste jää niin vahvasti mieleen kummittelemaan.

Related posts