30/10/14

Kadulta bongattu tyyli: Eeva

33 54 street-style-eeva1.jpg

Olen monesti miettinyt, että haluaisin enemmän nappailla tänne blogiin katumuotikuvia. Bongailen jatkuvasti kiinnostavasti pukeutuneita ihmisiä kaduilla, mutta olen vähän ujo pysäyttelemään tuntemattomia ja pyytämään kuvauslupaa. Tänään oli kuitenkin pakko rohkaistua, kun niin upea nainen käveli ohi Aleksanterinkadulla. Ihastelin naisen tyyliä itsekseni, kun tuli hillitön tarve päästä sanomaan ajatukset ääneen. Käännyin kannoillani ja kipitin naisen perään. Pysäytin hänet ja kerroin, että oli ihan pakko tulla kehaisemaan, miten upea tyyli hänellä oli. 

Nainen oli hiukan häkeltynyt mutta silminnähden ilahtunut saamastaan yllättävästä huomiosta ja jäimme siihen hetkeksi juttelemaan. Tajusin siinä samassa, että minullahan on kamera laukussani ja kysäisin, saisinko ottaa hänestä blogiini kuvan. Hiukan epäröityään rouva viimein suostui ja esitteli itsensä Eevaksi. Hän kertoi olevansa taiteilija ja tunnusti, että hänen tyyliään kommentoidaan spontaanisti usein. Eikä ihme! :)

En viitsinyt vaivata rouvaa kamalan pitkään ja ruuhkaisella kadulla oli hankalaa saada kuva otetuksi, mutta onneksi sain kuvat räpsäistyä, sillä uskon, että tämä tyyliniekka ilahduttaa ja inspiroi teidänkin päiväänne. Terkkuja upealle Eevalle – olit mielettömän inspiroiva ja kaunis ilmestys tänään kadulla törmätessämme!

Translation: I bumped into this wonderfully stylish lady today on the street. I was so fascinated by her youthful style that I had to stop her and give her a little compliment. We ended up chatting for a while, and suddenly I remembered that I had my camera with me. I asked if she would allow me to take a picture of her for my blog and I’m so happy she said yes, because I definitely think her beautiful smile and cool look will inspire you too. :)

street-style-eeva2.jpg

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

33 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Laura T.

  Jes, jes, jes! Tätä lisää.

 • Vierailija

  Näitä ehdottomasti lisää! Huikean mielenkiintoisia ja innostavia :)

 • Tuumummi

  Ihanaa, kun olet valinnut katumuotikuvaasi vanhemman naisen! Kaikki tyytlitaiturit muodista kiinnostuneet ihmiset kun eivät ole nuoria, vaikka monen muun blogista voisi kuvien perusteella niin päätelläkin. Tyylikäs leidi ja fiksusti tehty sinulta!

 • Anne,

  Oi miten hurmaava Eeva onkaan!
  Toivon että nappailet katukuvia eri ikäisistä ja eri tyylisistä ihmisistä jatkossakin.

 • Suvi55

  Ihana Eeva! Mun mielestä on upeaa, kun ihmiset pitää tyylistään kiinni läpi elämän! Näin vaatemyyjänä kuulee liian usein lauseen ihanahan tämä olisi, muttakun olen liian vanha, joten tällaiset tyylilleen uskolliset naiset ovat aina ihana piristys. Tyylikkyys ja oman tyylin mukaan pukeutuminen kun ei todellakaan ole vain nuorison etuoikeus! :)

 • Reduaar

  En tiedä mikä muhun meni, mutta postausta lukiessa alkoi kyyneleet valua. :D Tuli niin kovin hyvä mieli tästä. Itsekin tykkään spontaanisti kehua vastaan tulevien tyylejä. Tee ihmeessä jatkossakin samanlaisia postauksia. :-)

 • Katih

  Upea leidi! Hyvä, että uskalsit mennä kehumaan. :)

 • de Miel

  Wau, mikä energia Eevassa onkaan!

 • Vierailija

  Ihana tyyli rouvalla ja onpas kivaa nähdä vanhempaakin väkeä katumuotikuvissa – täähän voisi olla oikein sarja ja vaikka mikä ilmiö :) Lisää näitä! Haluaisin nin nähdä myös baskerimummelin, ekbergpapan, stokkarouvan jne ihania vanhuksia!

 • Elle

  Hahaa en siis ole ainoa! Mullakin alko kyyneleet vieriä poskille. (Oonkohan lopullisesti höpsähtyny kun vetistelen nykyään tälläisillekkin jutuille:D) Mutta siis aivan ihana postaus Jenni! Ehdottomasti lisää samanlaista

 • Jenniii

  Pitää yrittää ehtiä kaupungille heilumaan ja bongailemaan kivoja tyylejä kauniina päivinä siis useammin. Ja uskaltaa pyytää ihmisiä kuvattavaksi! :) 

 • Jenniii

  No todellakin! :)

 • Jenniii

  Pitää yrittää siis bongailla tyyliniekkoja lisää ja uskaltautua juttusille. :)

 • Jenniii

  Vanhempia tyyliniekkoja esittelevä Advanced Style on yksi lemppariblogeistani, joten ikä ei tosiaankaan ole tyyliasioissa mikään kynnyskysymys. Enemmänkin pidän sitä plussana, jos jo kypsempään ikään ehtinyt ihminen uskaltaa rohkeasti toteuttaa itseään tyyliasioissa. Mahtavaa, että myös te lukijat tykkäätte! :)

 • Jenniii

  Pistetään toive korvan taakse! :) Täytyy yrittää pitää tyylisilmä valppaana nyt jatkossa kaupungilla liikuskellessa!

 • Jenniii

  Niinpä, olen tismalleen samaa mieltä! Liian moni muuttuu vanhemmiten ”näkymättömäksi” ja ajattelee, ettei vanhempana enää sovi leikitellä tyyliasioilla. Minusta upeimpia tyylitaitureita ovat usein juuri ne ihmiset, jotka uskaltavat pukeutua persoonallisesti ikään katsomatta. :)

 • Jenniii

  Voi teitä ihania kyynelehtijöitä! :D Minäkin itkeskelen mitä ihmeellisimmille jutuille ja liikutun ihan hassuista asioista, joten ymmärrän hyvin. Ja olenpa otettu, että tämä höpsö juttuni liikutti ihan kyyneliin asti. :)

 • Jenniii

  Hiukan jälkijunassa heräsin asiaan, kun jouduin perään juoksemaan, mutta onneksi sain rouvan kiinni! :)

 • Jenniii

  Todellakin! Olin pudota pyllylleni, kun näin hänet kadun ihmisvilinässä. Niin upea nainen!

 • Jenniii

  Täytyy toivoa, että tällaisia upeita tyyliniekkoja osuu vastaan jatkossakin. Katumuotia voisin kyllä ehdottomasti kuvata blogiin enemmänkin, mutta sepä onkin sitten aikalailla tuurista kiinni, millaisia upeita tyyppejä satun kadulla kohtaamaan. :)

 • Hanhiemo

  Aivan huikea Eeva! Hienoa, että uskaltauduit menemään juttusille. Tällaista asennetta pitäisi olla maailmassa enemmän. Joskus tuntuu, että naiset vain arvostelevat toisiaan negatiiviseen sävyyn selän takana ja kaikki positiivinen jää helposti ajatuksen tasolle. Jos on jotain hyvää sanottavaa, pitää vain rohkeasti sanoa se :) (Tämän innoittamana viimeistään pikkujouluissa aion kertoa työkaverilleni, miten järjettömän kaunis hän onkaan.)

 • SMM

  Pakko sanoa, että kyllä hymy ja pilke silmäkulmassa viimeistelee tämän tyylin :-)

 • Tupasvillasukka

  Ihanat hiukset! Tuollaiset mäkin haluaisin sitten kun omat alkaa harmaantua.

 • Anna-Mari

  Ihana Eeva! Olisi huimaa, jos Suomestakin saataisi Advanced Style -tyyppinen sivusto tai dokumentti. – Pääsin katsomaan Pupulandian avustuksella huippuihanaa dokumenttia R&A -festareille; näistä naisista näkee sen, että kannattaa vaalia sisällään sitä tulevaa Advanced Styleä, ei vain sisäistä pikkutyttöään!

 • Kristaliina

  Vau, lisää tällaista! Katumuotia eri-ikäisiltä ja -tyylisiltä ihmisiltä, kannatetaan!

 • Jenniii

  Olen tismalleen samaa mieltä! Naiset ovat itsensä ja toistensa pahimpia kritisoijia, joten minusta kaikki tällaiset positiiviset mietteet pitäisi lausua ääneen. Minulla oli asiakaspalvelutyössä tapanani, että sanoin ääneen kaikki myönteiset mietteet asiakkaasta, jos sellaisia putkahti mieleen kohtaamisen aikana. Oli hauskaa huomata, miten vaikka pelkästään kehut upean värisistä hansikkaista saivat työpäivän jälkeen ruokaostoksilla olleen naisen ilmeen kirkastumaan. :)

 • Jenniii

  Todellakin, tässä rouvassa on ytyä! :)

 • Jenniii

  Ripaus liilaa tekee ihmeitä. ;)

 • Jenniii

  Lupaan pitää silmät ja korvat auki tulevien Advanced Style -henkisten bongausten varalta. :)

 • Jenniii

  Todellakin. Ihanaa, että muutkin innostuivat hänestä yhtä kovasti kuin minä! :)

 • Jenniii

  Jes, pidetään tämä toive mielessä. Nyt saisi vain tuo kaatosade loppua, että pääsisi kaupungille bongailemaan! ;)

 • Hanna Maria

  Yhtä tyylikkäältä minäkin haluan näyttää vanhana :)

Related posts