29/10/14

Ihana Kolonaki AW14

5 47 kolonaki1.jpg

Muistattekos, kun joskus viime keväänä esittelin täällä blogin puolella aivan ihastuttavan espanjalaismerkin nimeltä Kolonaki. Tyylillisesti hiukan kotoista Samujiamme muistuttava brändi on erikoistunut ihanan naisellisiin kellohelmoihin ja vintage-viboilla höystettyyn ajattomaan designiin. Menetin täysin sydämeni merkille tuolloin ja nyt törmäsin netissä surffaillessani Kolonakin tämän syksyn mallistoon. Jälleen kerran sydämessä läikähti niin, että tämä pitää esitellä teillekin. Aivan kertakaikkisen hurmaavia vaatteita. :) Käsi ylös muut, jotka ihastuitte!

Translation: I love love love the Spanish brand Kolonaki. Their beautiful dresses, timeless design and sophisticated vintage vibes just make my heart sing. Here are some of my favourites from the AW14 collection that is out now. :)

kolonaki2.jpg kolonaki3.jpg kolonaki4.jpg kolonaki5.jpg kolonaki6.jpg kolonaki8.jpgkolonaki7.jpg kolonaki9.jpg

Photos: Kolonaki

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Lillan

  On kyllä todella Samujin sielunsisko :)
  Tuo musta maksimekko (hame?) on aivan mieletön!

 • Spiraali

  Jotenkin tossa on matk… otettu vaikutteita Ulyana Sergeenkolta, jolla oli samantapaisia juttuja jo vuosia sitten.

  http://www.pinterest.com/pin/187040190746583716/

 • Jenniii

  No sanopa muuta! :) Vahvoja Samuji-mielleyhtymiä, mutta näissä vaatteissa on vielä naisellisempi siluetti.

 • Jenniii

  Vai olisiko kuitenkin niin, että Ulyana Sergeenko ammentaa tyylillisesti 50-luvun muotokielestä ja Kolonaki samoin? ;) Tuon tyyppinen kellohelma ei käsittääkseni ole mikään Ulyanan uniikki juttu, vaan ihan yleinen helman malli joskus vuosikymmeniä sitten. Upea tyyli ilman muuta hänelläkin. :)

 • Karolinas

  Ihania! Ollapa vähän ekstra rahaa! :)

Related posts