29/10/14

Cat Power keikalle Helsinkiin 6.11.2014 – voita liput!

53 47 cat-power---stefano-giovannini_wide-0853cb118d9ce0ba22934aafaf67642f2e67395e.jpg

Yhteistyössä Fullsteam

Taas meitä hemmotellaan hyvällä keikalla täällä Helsingissä, sillä ensi viikolla tänne saapuu konsertoimaan ihana Cat Power. Olin jotenkin ihan täydellisesti onnistunut missaamaan tiedon tästä keikasta, joten olipa hyvä, että keikkajärjestäjä Fullsteam keksi ottaa yhteyttä ja ehdottaa yhteistyötä! 

Näin Cat Powerin livenä viime vuonna Flowssa ja keikka jäi kyllä mieleen yhtenä festareiden kohokohdista, joten voin lämpimästi suositella ensi viikon torstaina 6.11.2014 Nosturissa järjestettävää konserttia. Eli huomio kaikki Cat Powerin ystävät! Lippuja keikalle myy Tiketti ja poikkeuksellisesti tämä tapahtuma on ikärajaton eli myös nuoret Cat Power -fanit ovat tervetulleita. Lämppärinä keikalla toimii Nico Turner.

Mutta jotain kivaa on teillekin luvassa tämän yhteistyön tiimoilta, sillä saan arpoa viidelle (!) onnekkaalle kahden hengen lippupaketin keikalle! :) Mikäli siis mielit ystäväsi kanssa katsomaan Cat Poweria ensi viikon torstaina, nyt kannattaa olla tarkkana. Osallistu kisaan seuraavasti: kerro tämän postauksen kommenttiboksissa, miksi juuri sinä tahtoisit keikalle kaverisi kanssa ja mikä on lempikappaleesi Cat Powerilta. Jätä vastauksesi sunnuntaihin 2.11.2014 mennessä ja muista liittää kommenttisi yhteyteen toimiva sähköpostiosoite. 

Tags: , , , , ,

Categorised in: Kulttuuri, Musiikki

53 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sarapk

  Voi apua, ihana ihana ihana Cat Power. Ai miksikö haluaisin keikalle?! Cat Power on yksi niistä harvoista joihin pystyy samaistumaan realistisesti, löytäen samalla itsestään niitä aina olemassa olleita totuuksia. Ei mun sanat edes riitä! Lemppari taitaa olla se klassinen Sea of Love. Kuolematon! xx

 • Le

  Haluaisin viedä Cat powerin keikalle ystäväni, joka kärsii sydänsuruista ja kaipaisi piristystä. Toki keikka tekisi hyvää myös mulle! :)

 • Foxinthesnow

  Cat Power on just sellainen kaunis ja vahva laulaja ketä ei voi olla rakastamatta. Näin kanssa flowssa ekaa kertaa ja rakastuin siihen tyyliin ja lavapreesensiin. Musiikista oon tykännyt jo pitkään! Lempikappaleita on monia, tällä hetkellä varmaan klassikko I feel it all! <3

 • Frosting

  UIui! Cat Power on onnistunut tekemään yhden mun mielestä parhaista ”cover”-levyistä; Jukeboxin. Siltä levyltä valitsen parhaaksi Hank Williams -coverin Ramblin’ (Wo)man. Tää artisti on Feistin ohella mun ihan lemppareita. Miten multakin oli menny tää keikka ihan ohi? Oon soittanu paljon itekkin näitä biisejä ja sen takia liveveto ois mahtavaa nähdä!

 • Hauwe

  Huikea, ihana, hengästyttävä Cat Power… Veisin keikalle ihanan vaimoni, pitäisi kädestä kiinni koko keikan ja olisin pakahduttavan onnellinen. Oma lempikappaleeni on ehdottomasti Don’t Explain.

 • mlahtin6

  koska CAT POWER the greatest

 • Pullariina

  Tahtoisin Cat Powerin keikalle, sillä viime vuoden Flow’ssa jouduin jäämään ylitöihin, enkä ehtinyt nähdä kuin muutaman biisin Catilta. Olisipa siis muksaa nähdä koko veto. Lempibiisi on varmasti Manhattan ja mukaan ottaisin sen suloisen tyypin, joka kerran mut tutustutti Catiin. :)

 • Annilii

  Vuosi taisi olla 2008 ja olin eräänä iltana päättänyt spontaanisti mennä yksin elokuviin. Kuvaksi valikoitui Jude Law’n ja Norah Jonesin tähdittämä My Blueberry Nights. Mieleeni elokuvan musiikista jäi vahvimmin juurikin tuo Cat Powerin The Greatest. Ilta oli jotenkin taianomainen ja siitä jäi hieno muisto, siksi The Greatest. En ole nähnyt Cat Poweria livenä, mutta olisi varmasti upea!

 • apple

  Rakastan käydä keikolla ja Cat Power on vielä itselleni melko vieras artisti (lukuunottamatta ihanaa Sea of Love-biisiä, johon ihastuin, kun se soi Juno-elokuvassa). Tämän vuoksi olisi tosi kiva päästä näkemään artisti ihan livenä :)

 • Miia P.

  Voi apua! Cat Power! Nainenhan liittyy vahvasti minun ja poikaystäväni alkutaipaleeseen, ja kuinka ollakaan kaukosuhteemme on päättymässä 5.11. kun hän saapuu vihdoinkin Suomeen! 6.11. olisi täydellinen ajankohta, koska olemme vielä silloin Helsingissä! Lempikappaleeni on The Greatest -albumilta löytyvä Could We. <3

 • RiikkaP

  Olen ihaillut Cat Poweria jo Moon Pix -levystä lähtien, mutta en ole toistaiseksi päässyt näkemään Chaniä livenä. Minulla oli yksi vuosi liput hänen keikalleen Lontoossa, mutta keikka peruttiin viime hetkellä. Olisi siis ihanaa päästä viimeinkin Cat Powerin keikalle – kaikkien näiden vuosien jälkeen! Suosikkikappaleeni on edelleen Cross Bones Style.

 • ninotchka

  Missasin ihanan Cat Powerin keikan Flowssa, olisi niin ihanaa päästä näkemään hänet livenä. Catilla on niin monta hyvää biisiä, että vaikea valita vain yksi, ehkäpä Manhattan…

 • mmmari

  Cat Power on niiin ihana. Tämä keikka piristäisi ihanasti työttömyyden rasittamaa syksyäni. Jospa alakulo voisi helpottaa edes hetkeksi. Suosikkibiisi on jo vuosien takaa Where is my love.

 • Miia

  The Greatest on suosikeista suosikein! Jos voittaisin liput niin veisin yllärinä keikkaa kanssani kuuntelemaan poikaystävän, jonka kanssa Cat poweria kuunneltiin 8 vuotta sitten tavatessamme. Voi voittaisinpa liput!!

 • SH

  Cat Powerin musiikki sopii täydellisesti pimeisiin syysiltoihin ja olisi ihanaa fiilistellä sitä myös livenä. Lempikappaleeni on varmaankin Maybe Not.

 • pöllö

  Ihan parasta olisi päästä keikalle. Viime aikoina on ollut aika ankeaa, monestakin syystä. Keikka olisi takuuvarmasti mieletön piristäjä. On niin paljon hyviä kipaleita, mut sanon vaikka Could we!

 • Nims

  Mulle aivan tuntematon suuruus, mutta kuulosti aivan ihanalta ja juuri marraskuuhun sopivalta! Olispa siis kiva päästä keikalle kuuntelemaan, ja viedä paras ystävä mukana :) Pitäis ensin kuunnella tuotanto läpi, että voisi lempibiisin kertoa ;) 

 • P

  Rakas ystäväni on unelmoinut jo pitkään punaviinilasillisen yhdistämisestä Cat Powerin ihanaan live-ääneen. Nyt, hänellä on jo lippu, minulla ei! Eihän ystävää voi jättää baariin yksin juomaan???? Mun lemppari on Names (ja Song to Bobby silloin tällöin, fiiliksestä riippuen tietty)

 • Lora

  The Greatest olisi ihana kuulla livenä. Cat Powersin keikka olisi loistava date night tapahtuma – mieskin tykkäisi :)

 • NiinaK.

  Cat Power on ollut lempiartistini 16-vuotiaasta lähtien ja olenkin onnistunut keräämään levyhyllyyni kaikki hänen levynsä. The Greatest -hittilevy nosti hänet maailmankuuluksi, mutta omat lempibiisini löytyvät hänen Free -albumiltaan. Tällä hetkellä lempibiisini on Jukebox- albumilta loistava coverbiisi ”silver stallion”. Näin Cat Powerin ensimmäistä kertaa livenä The Circus-klubilla parisen vuotta sitten, olisi ihanaa nähdä hänet soolokeikalla Nosturissa! Mukaan ottaisin poikaystäväni joka ei ole ihanaa Chan Marshallia vielä livenä nähnyt.

 • Kiertolaisnainen

  Voi Cat Power! Toteeminaiseni. You Are Free ja The Greatest auttoivat erossa, Jukebox ratkaisi jumiin menneen opinnäytetyöni ja lohdutti yksinäisenä syksynä. Surin kun menetin flunssan takia mahdollisuuden nähdä toissakesäisen Flow-keikan. En ymmärrä miten tää Nosturi on mennyt ohi, mutta voi kunpa näkisin kaikkien niiden ihanien rouheiden mutta surullisten levyjen jäkeisen seestyneen Chanin. Tämän hetken lempikappaleeni on haikea mutta toiveikas Manhattan, jota täytyy tämän tästä soittaa repeatilla. Mukaan ottaisin avomieheni, jonka kanssa olemme sopineet käyvämme useammin treffeillä!

 • Tintti14

  Vuosi 2013 oli elämäni surullisin. Kun sen vuoden keväällä aloin päästä jaloilleni, oli musiikki terapiani ja voimanlähteeni. The Greatest tuo vieläkin minulle elävästi luihin ja ytimiin sen tunnemaailman, jossa silloin elin. Se tuo mieleen rintaa puristavan kaihon tunteen, mutta samalla se tuo mukanaan kuitenkin myös voimaannuttavan tunteen siitä, että MINÄ SELVISIN eteenpäin.

  Haluaisin viedä Cat Powerin keikalle ystäväni, joka seisoi rinnallani kuin vuori ja nosti minut joka kerta hyökyaallon jäljiltä pintaan tuona karmaisevana vuonna 2013. Keikan kokeminen yhdessä kuvaisi sitä, mitä tarkoittaa, kun on elämässä niin tärkeitä ihmhisiä rinnalla, että pelkästään heidän vuoksi haluat selviytyä.

 • Kaili

  Veisin ikärajattomalle keikalle 12-vuotiaan tyttäreni, jonka soisin saavan musiikillisia kokemuksia hyvien livekeikkojen muodossa. Lempikappaleelleni, Cherokeelle tytär on näyttänyt hyväksyvästi peukkua.

 • Silki

  Näin Cat Powerin elämäni ensimmäisen kerran tänä kesänä Välimeren lempeässä yössä The Nationalin lämppärinä. Catin musiikissa oli livenä sellaista voimaa, että se toi välittömästi kyyneleet silmiin. Se ilta jäi samalla viimeiseksi muistokseni rakkaasta ihmisestä, joka päätti kymmenen yhteisen vuoden jälkeen jatkaa elämäänsä ilman minua. Catin konsertissa saisin hoitaa särkynyttä sydäntäni ja muistella viimeistä yhteistä kesää. (Parasta biisiä on ihan mahdoton valita!)

 • Neitim

  Minä minä minä! Cat Poweria en ole vielä livenä koskaan päässyt näkemään. Ehdoton lemppari on ’Names’, nyyh.

 • HannaT

  cat power on juuri sen tyylistä tunnelmallista musiikkia, jota on ihanaa kuunnella livenä. keikka piristäisi kummasti minua ja ystävääni. lempparini on cherokee :)

 • hullu-hellu

  Mun suosikkibiisi on Back of Your Head ja menisin mun girlfriendin kanssa. Oon tykännyt Cat Powerista monta vuotta ja viime keikka Circuksessa oli vähän pettymys, mutta haluaisin antaa Chanille kuitenkin uuden mahdollisuuden, koska sen musiikki merkitsee mulle paljon.

 • iv

  Oh!! Olen kuunnellut Cat Poweria kymmenen vuotiaasta asti ja olisi mieletöntä päästä kuuntelemaan tätä livenä…!

 • Donitsi

  Ihana Cat Power! Haluaisin keikalle, koska köyhänä opiskelijana ei ole usein varaa käydä maksullisissa tapahtumissa kun rahat katoavat ihmeellisesti jonnekin muualle ;)
  Lempparini on Cherokee, josta tulee lämpimät kesäyöt mieleen jolloin sitä on kuunneltu paljon :)

 • An_ne

  Oltiin juuri tavattu poikaystäväni kanssa ja ensimmäisiä treffejämme oli Cat Powerin keikka Circuksessa 2012. Unohtumaton ilta.
  Pakko päästä keikalle NYT 6.11! Ja poikaystävä lähtisi tietenkin mukaan.
  Lempibiisiä on mahdoton valita, mutta Manhattan on uusimmista huippu!

 • tirre

  Ooh Cat Power, olen fanittanut jo vuosia! En ole pitkään aikaan käynyt missään keikalla ja olisi ihanaa nähdä Cat Power livenä. Seuraksi ottaisin veljeni ja lempparibiisi on Metal heart.

 • bookofsilk

  voi kun olisi hienoa nähdä Catin livenä- olenkin pitkään fanittanut enkä ehtinyt nähdä keikkalla vielä… lempibiisiä on monta mutta jotenkin jää mieleen hänen cover Sweetie Dee (onko se se oikein nimi?!)- kiitos!

 • Nooraste

  Oh la laaa mikä mieletön piristys näihin synkkiin syyspäiviin tämä keikka olisi!! Cherokee on lempikappaaleni ihan juurikin kesävibojen takia mitä siitä saan, joten tämä konserttitapaus sopisi aivan loistavasti pimenevään marraskuuhun. Kiitos Jenni muutes näistä keikkavinkeistä, monet olisivat ilman sua menneet ohitse :-)

 • RM

  Catpower <3
  Kaikkien aikojen paras biisi on The Greatest, täyttä parhautta.

 • salakka

  Veisin ystäväni viettämään syntymäpäiväänsä ja joraamaan Ruinin tahtiin! Ruin on se biisi, jonka laitan soimaan kun pitäisi lähteä ja millään ei huvittaisi.

 • Oih. <3 Tahtoisin keikalle, koska Cat Power on ehdottomasti tärkein ja rakkain artisti minulle. Se kolahti nuorempana kovaa minulle ja kaksossiskolleni. Kuuntelimme biisejä repeatilla tuntikausia ja teimme itsellemme Cat Power-kangaskassit. Kappaleet ovat kulkeneet mukana monissa elämän kolhuissa ja iloissa.

  Lempibiisini on Maybe Not, vaikka on monia muitakin tärkeitä. You Are Free-levy etenkin, jolla tämä biisikin on. Ensimmäisiä tatuointejani olikin käteen teksti "You Are Free".

  Maybe Not-kappaleen sanat kolahtivat aikoinaan kovaa. Etenkin tämä lyriikanpätkä biisistä on erityisen tärkeä:

  "We all do what we can
  So we can do just one more thing
  We can all be free
  Maybe not in words
  Maybe not with a look
  But with your mind"

  <3 <3 <3

  Veisinkin siis konserttiin kaksossiskoni, verestämään muistoja ja muistuttamaan itseämme vapaudesta. Tarvisin siskoni kanssa piristystä, kun on monta rautaa tulessa emmekä ehdi nähdä tarpeeksi, lähes koskaan ilman stressiä ja syksyn pimeä painaa päälle.

 • PJ

  Tutustuin ekaa kertaa Cat Poweriin vuosia sitten reppureissulla pitkin Baltianmaita. Istuin Italialaisen pojan vieressä bussissa ja hän soitti minulle Cat Powerin kappaleen. Siitä lähtien olen Cat Powerin uraa seurannut, mutta aina kuunnellessani ”I Don´t Blame You” kappaletta näen itseni yöbussissa matkalla Vilnasta Tallinaan. Olisi huippua nähdä hänet vihdoin livenä! :)

 • kisse

  Aaaah, rakastan Cat Poweria!! Tarvitaanko muita perusteluita? Lempparikappaleeni on ihana Rambling Woman.

 • Enni-Anni

  Cat Power on kulkenut mukanani viimeiset 10 vuotta. Vaikken mikään synkistelijä olekaan, olen aina kokenut saavani voimaa ja inspiraatiota melankolisesta musiikista. Niinpä Cat Powerin ensimmäiset levyt, erityisesti What Would the Community Think, sen paljas soundi ja iipivät laulumelodiat kolahtavat edelleen kovimmin. Lempibiisi kyseiseltä albumilta olisi varmaan Nude as the News.

  Näin Chan Marshallin bändeineen toissa vuoden Flow’ssa ja jännitin keikkaa etukäteen hänen puolestaan. Tiedän, että tähti kärsii kamalasta esiintymispelosta mutta tuolloin hän tuntui pääsevän jännityksensä yli ja keikka oli ikimuistoinen. Näin myöhemmin haastattelun, jossa Cat Power kertoi tunteneensa, että hänen ja suomalaisyleisön välillä vallitsi harvinainen yhteisymmärrys. Tuon yhteyden haluaisin jälleen kokea.

 • lobster

  Tanssimme häätanssimme Cat Powerin tahtiin, artisti herättää aina hyviä muistoja! Lempparibiisini on tylsästi the Greatest, sitä on vaan vaikea voittaa.

 • mar

  Oih, Cat Power on täydellistä syysmusiikkia ja tuo nainen ihan mieletön. Lempibiisi tällä hetkellä olisi ehkä Manhattan, koska se pyöri spotifyssani viime kesän aurinkoisten päivien soittolistalla.

 • Mari_Johanna

  Cat Power on yksi kaikkien aikojen suosikeistani ja olisikin ihanaa tutustuttaa myös ystäväni hänen musiikkiinsa keikan avulla! Lempparini on niin raastava, mutta samalla vapauttava Good Woman.

 • jomppe

  Tahtoisin niin viedä mun poikakaverin mun kanssa sinne. On ollut hurjan tapahtumarikas syksy ja tää ois niin hienoo yhteistä aikaa, kun molemmat tykätään cat powerista. Mun lempparibiisi on cherokee

 • Minna K

  Suosikkikappaleeni on ehdottomasti The Greatest. Miksikö haluaisin keikalle? Sen lisäksi, että Cat Power kuuluu ehdottomiin suosikkeihini tahtoisin kovasti yllättää mielitiettyni keikkalipuilla.

 • Saana

  Kyllä tuo The Greatest on oma lempparini, aikoinaan kyseisen biisin takia ihastuin Cat poweriin<3 olisi ihana päästä työ-ja koulumaailmasta keikalle! Olen viimeksi ollut keikalla Flow-festareilla ja siitä on jo aivan liian kauan:) ottaisin kamuksi mukaan jonkun hyvistä ystävistäni!

 • Laura G

  Cat on sitten mielenkiintoinen artisti, aina vähän bubbling under, mutta mikäs tässä sitä täysosumaa odotellessa. Haluaisin lähteä keikalle ihan vain fiilistelläkseni Catia ja marraskuuta, ja rikkoakseni vähän rutiineja (oo, torstaina keikalla – huhhuh). Tykkään Jukebox-levyn lyhyestä, mutta hienosta New York, New Yorkista ja uusimman levyn Ruin-biisistä.

 • magatha

  haluaisin yllättää ja piristää lopputyönsä kanssa painivan ystäväni, joka tuntuu viettävän aikansa vain tietokoneen äärellä. hän on kuin lempikappaleeni cat powerilta; the greatest.

 • eirajuu

  Olisi mahtavaa päästä katsomaan Cat Poweria! Yllättäisin keikkalipuilla gradunsa kanssa viimeisiä viikkoja painiskelevan kaverini. Lempikappale Catilta on varmasti tunnettu The Greatest.

 • IdaB

  Minusta olisi ihanaa päästää keikalle työkiireitä paetakseni, nauttimaan hyvän ystävän kanssa vapaa illasta ja kuuntelemaan mieletöntä Cat Poweria. Kaikki arjen irtiotot näin syksyn ja pimeyden keskellä ovat tervetulleita ja olisihan se kiva yllättää ystäväkin ja tuoda hymy hänen huulilleen. Lempikappaleeni tällä hetkellä on Sea of Love.

 • Lottem

  Cat on vaan niin cool. Lempikappaleeni on Willie.

 • kissavoimaa

  Rrrrrrakastan Cat Poweria, mutta oon eri syistä missannut edelliset keikat Suomessa, mikä harmittaa ihan hirveesti! Siksi tahtoisin keikalle kultani kanssa, joka myös ilahtuisi suuresti.
  Biisit aiheineen ja lyriikoineen ovat iskeneet aina, ja Chan Marshallin samettinen ja syvä ääni on jotain niin ihanaa. Keikka olisi myös täydellinen piristys tähän vuoden synkimpään aikaan, ja myös lähellä syntymäpäivääni :)
  Punnitsin Maybe Notin ja The Greatestin välillä, mutta kyllä lempibiisini taitaa kuitenkin olla The Greatest, jonka pehmeässä lohdullisessa syleilyssä voisi kellua. Varsinkin tuohon kappaleeseen liittyy itselläni paljon muistoja ja hetkiä, ja siitä on vuosien varrella tullut tärkeä.

 • Annimal

  The Greatest on paras, heh! ja saman levyn we lived in bars iskee myös. Olisi ihana päästä keikalle raskaan syksyn jälkeen!

 • emmihilla

  Oih tämä olisi täydellinen irtiotto töistä ja opiskeluista plus Cat on mieletön nainen! Lemppari kappaleeni on ihana Sea of Love. :)

Related posts