5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • ~ajattelija~

  Nää on kivoja miete lauseita ja ajatelmia mutta miksei ne ole Suomeksi noissa kuvissa niin olisi kivemman näköisiä ja muu tekstikin on yleensä täällä Suomeksi? Facebookista saa paljon myös miete lauseita (on omia sivuja) ja googlella tommy taberman ja paulo coelho on myös hyviä. laukku

 • sepi

  Latteudet toimivat tytöille paremmin vieraalla kielellä. Carpe diem!

 • hupu

  Ja alentuva vittuilu ei toimi millään kielellä.

 • blaah

  Suomen kielikin (kielestä puhuttaessa lauseen keskellä kirjoitetaan pienellä) tuntuu tältä kommentoijalta olevan niin pahasti hukassa, että ei taida olla väliä ovatko mietelauseet englanniksi vai suomeksi. Sitä paitsi Tommy Tabermann ja Coelho ovat niin kuluneita, että minusta on mukava lukea välillä muidenkin sitaatteja.

 • ~ajattelija~

  Tiedän kyllä että on luki häiriö ei tarvitse vinoilla siitä, olen kyllä saanut jo riittävän osani kiusausta.

Related posts